Market.space
Market.space

Market.space hosting ve içerik teslimini yeniden oluşturmayı amaçlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yeni nesil bir hosting şirketi olan Market.space bulut servisleri için Blockchain sistemine dayalı bir piyasa oluşturacak ve hayali içerik dağıtım araçlarını hizmete sunacak.

Veri depolama çözümleri uzmanı olan Market.space, 7 Şubat 2018’de Moskova’da bulut depolama sağlayıcıları için Blockchain teknolojisine dayanan ve merkezi olmayan bir piyasa oluşturma girişiminde bulunduğunu duyurdu. Gartner küresel çaptaki kamusal bulut servisi piyasasının  411 milyar dolar kâr elde edeceğini düşünüyor. Ona göre bu kâr artışındaki en çok payın sahibi ise altyapı hizmetleri olacak.

Market.space eşi benzeri görülmemiş bir hata toleransı ile geliyor

Market.space’in kurucusu ve CEO’su olan Alexander Rakhmanov, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

Farklı ihtiyaçların karşılanabilmesi için merkezileşmiş ve merkezi olmayan bulut servisleri bir arada yer almalı. Bununla birlikte merkezi olmayan servisler siber tehlikelere ve sosyal mühendislik risklerine karşı çok daha katı güvenlik önlemleri ile birlikte olağanüstü bir düzeyde ölçeklenebilirlik imkanı sunabilecek. Market.space eşi benzeri görülmemiş bir hata toleransı sağlamak, 7/24 veri erişilebilirliğini garantilemek, gizliliğin korunması ve hayali telif hakkı yönetiminı sağlamak amaçlarıyla Blockchain teknolojisini benimsedi.

Şirket, merkezileşmemiş, şeffaf ve hesap sorulabilir bir sistem ile tarafından idare edilen hem profesyoneller hem de tüketiciler için son teknoloji ürünü olan bir çözüm olmayı amaçlıyor. Bu piyasada bulut sağlayıcıları hizmetlerini doğrudan tüketicilere listeleme ve satma imkanı bulabilecekler.

Müşteriler kurumsal destek ve esnek fiyat seçeneğine sahip olacak

Müşterilere gelirsek, onlar da kurumsal düzeyde desteğe ve esnek fiyat seçeneklerine sahip olabilecekler. Blockchain teknolojisini, akıllı sözleşmeleri ve mevduat sigortası gibi risk yönetimi önlemlerini kullanan Market.space, maliyetleri düşürüp tüm alanlarda kesintisiz müşteri deneyimi sağlayarak bulut hizmetlerini daha verimli hale getirir.

Bugüne dek çevrim içi depolama ve dosya yönetimine yönelik startupların bütçesi gün geçtikçe artan endüstri desteğini ve insanların söylemleri yardımıyla 500 milyon dolara kadar yükseldi. Bize göre bunlar, alandaki bozulma sürecinin en önemli göstergeleri.

ICO 15 Mart’ta başlıyor

Girişim fonlarını arttırmak için Market.space bir ICO’yu yönetecek. Para toplama işlemi 15 Mart 2018’de başlayacak ve 26 Nisan’da tamamlanacak. Tasarımı dolayısıyla bilgi okuma ve fiyatlandırmadan etkilenme özelliklerinden etkilenmeyecek olan şirket bir sıfır bilgi sistemi konumunda olacak.

Detaylı bilgi için şirketin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin