featured

Cardano (ADA) ve Launchpad XYZ: Yükselen fiyatlar ve yeni yatırım fırsatları

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Cardano (ADA) fiyatı, grafiklerini yeşile boyayarak günün yıldızlarından bir tanesi oldu. Ayıların hâkimiyetlerini kaybetmesi sebebiyle yükseliş ivmesi hız kazandı ve fiyat 0,29 dolara dokundu. Bu hareket aşırı alım sırasında gerçekleştiği için 0,26 dolara bir geri çekilme gerçekleşebilir. Ancak OBV artmaya devam ederse sıradaki hedef 0,30 dolar olabilir.

X platformunda CryptoDep tarafından paylaşılan bir gönderiye göre Cardano (ADA), 28 Ekim’de günün kripto para birimi seçildi. Günün token’ı, kripto sosyal istihbarat platformu LunarCrush tarafından oluşturulan bir listedir.

Hemen Launchpad XYZ ön satışına katılın

Bir projenin listenin başında yer alması için altrank ve galaxy skorunda önemli bir artış olması gerekiyor. LunarCrush, galaksi puanını ve alt sırayı kullanarak bir projenin topluluğu içindeki etkileşimler hakkında bilgiler verir.

Yani ADA için günün kripto para birimi olmak, token etrafındaki piyasa aktivitesinde dikkate değer bir artış olduğu anlamına geliyor. Gözde altcoin’in fiyatının 0,29 dolara ulaşmasının ardından son 24 saat içinde %0,82 oranında küçük bir geri çekilme gerçekleşti. Ancak son 7 günde etkileyici bir performans gösterdiği için bu mütevazı düşüş parlaklığına gölge düşürmedi.

Cardano (ADA) bir çıkış potansiyelini gösteriyor

Gözde altcoin’in fiyatının bu dönüm noktasına ulaşmasının bir başka nedeni de hafta boyunca meydana gelen bir dizi olayla bağlantılı olabilir. Örneğin ADA, daha önce ilk 10 kripto para birimi arasında en kötü performans gösteren token’lardan bir tanesiydi.

Cardano ADA

Ancak günlük grafikte 0,24 dolar seviyesinde oluşan destek yükseliş için iyi bir dayanak sağladı. Bunun nedeni, tokenın sahip olduğu satıcı yorgunluğuydu. ADA 0,27 doları çevirirken boğalar satın alma baskısını artırmak için bu kritik destek noktasından yararlandı.

Ancak fiyat 0,281 dolar seviyesinde başka bir reddediliş ile karşılaştı. Buna rağmen boğaların kararlı duruşu sebebiyle satıcılar daha fazla direnemedi ve ADA hızla 0,29 dolara yükseldi. Bu alım baskısı sonucunda Göreceli Güç Endeksi (RSI) de 75,86 işaretine yükseldi.

Bu RSI okuması aşırı alım olarak değerlendiriliyor. Bu nedenle ADA fiyatının küçük bir geri çekilme yaşaması bekleniyor. Gerçekleşecek potansiyel geri çekilme sonucunda izlenmesi gereken hedefler 0,26 dolar ila 0,28 dolar seviyeleri arasında bulunuyor. Bu arada Denge Hacmi (OBV), geri dönüşün yalnızca kısa bir süre sürebileceğini gösteriyor. OBV, bu yazının yazıldığı sırada ise artmaya devam ediyor.

Yukarıda da görüldüğü gibi göstergedeki artış, alıcıların piyasada varlığının bir işaretidir. OBV pozisyonunu korursa ve ADA fiyatı düşerse, kripto para biriminin fiyatı bir sonraki yükselişte 0,30 dolara sıçrayabilir.

Cardano blockchain’inin pazarda dikkat çekmesinin bir diğer nedeni de Kilitli Toplam Değerdeki (TVL) artıştır. Bu yazının yazıldığı sırada Cardano’nun TVL’si 198,43 milyon dolardı. Bu değer son yedi günde %22,30 oranında bir artış gösterdi.

TVL, bir protokolde stake edilen veya kilitlenen toplam varlıkların bir ölçüsüdür. TVL arttığında protokole güvenen daha fazla yatırımcı olduğu anlaşılır. Düşüş ise aksi anlamına gelir. Dolayısıyla Cardano için TVL, token protokolüne tahsis edilen likiditede bir artış olduğu anlamına geliyor.

Cardano’nun şu anda parlayan bir yıldız olmasına rağmen yatırımcıların herhangi büyük bir hamle yapmadan önce piyasa lideri olan Bitcoin’in fiyat hareketlerini de yakından takip etmesi öneriliyor.

Ancak parlayan tek yıldız Cardano değil. Aynı zamanda yüksek potansiyelli token’lara da göz atmak isterseniz henüz ön satışta olan Launchpad XYZ fırsatını değerlendirebilirsiniz.

Web 3.0 ekosisteminde yenilikçi bir kripto projesi: Launchpad XYZ

Kripto para piyasasında yatırım yaparken zamanlama çok önemlidir. Yüksek potansiyele sahip olan yeni projelere erkenden giriş yaparak maksimum kâr elde edebilirsiniz. İşte bu noktada Web 3.0 ekosistemine yeni bir soluk getiren Launchpad XYZ projesine dahil olmayı düşünebilirsiniz. Güvenliği ve yüksek potansiyeli ile güvenilir bir proje olarak karşımıza çıkıyor.

Launchpad XYZ ön satış

Hemen Launchpad XYZ ön satışına katılın

Launchpad XYZ, kripto yatırımcılarının gözdesi hâline gelmekte olan bir Web 3.0 tabanlı yatırım platformudur. Farklı ve yenilikçi yaklaşımlarıyla adından söz ettiren bu proje, NFT’lerden oyna-kazan oyunlarına ve ICO’lara kadar geniş bir yelpazede Web 3.0 dünyasını erişilebilir kılmayı hedefliyor. Sadece 0,045 dolarlık bir fiyatla ön satışa sunulan $LPX token’ları, borsalarda listelendiklerinde 0,07 dolara ulaşmayı hedefliyor. Launchpad XYZ, hem kripto dünyasının dönüşümünü hem de yatırımcılar için çeşitli fırsatları bir arada sunuyor.

Hemen Launchpad XYZ ön satışına katılın

CoinEdition


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin