featured

Terra Classic fiyat tahmini: MaxBlockSize teklifinin kabulü ile Terra tokenları yüzde 10 arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz cuma gününden bu yana satın alma baskısı ile yükseliş sinyalleri veren Terra Classic, zincir üzerindeki eşler arası riskleri ortadan kaldırmaya yönelik önerinin kabul edilmesiyle yükselişe geçti. Son güncellemeler ile birlikte Terra ekosistemi içinde yer alan LUNC, LUNA ve USTC tokenları son 24 içinde yüzde 10’un üzerinde bir artışla yeni bir dönüm noktasına ulaştı. Sözü edilen teklif ile gelen güncelleme ise risklere karşı güvenlik açıklarını kapatarak ağ üzerinde önemli bir görev görecek.

MaxBlockSize teklifinin detayları: Spam saldırılarına karşı koruma

Terra Classic hakkında önemli güncellemeleri duyuran Crypto News Portal (@TerraNewsEN) hesabında paylaşılan MaxBlockSize teklifi ağdaki spam saldırılara karşı koruma sunuyor. Teklif, çekirdek geliştirici grup tarafından hazırlandı ve ağdaki blok büyüklüğünü 5 MB’ten 2’ye düşürmeyi amaçlıyor.

Eşler arası spamı önleyerek birden fazla sözleşme türünü devre dışı bırakacak olan bu teklif, kalıcı bir çözüm sürecine kadar en iyi güvenlik önemlini sunuyor. Öneri, topluluk tarafından yüzde 99 onay oyu ile kabul edildi ve bu gelişme Terra ekosistemindeki tokenların yüzde 10’un üzerinde yükselmesini sağladı.

Terra LUNC, USTC ve LUNA fiyatında hızlı yükseliş

2024 Bitcoin halving sonrası piyasa toparlanırken yükselişe geçen Terra Classic (LUNC) fiyatı bu yazının yazıldığı sırada yüzde 9’luk bir yükselişle 0,00011 dolardan işlem görüyor. Erken işlem saatlerinde 0,00010 dolar seviyesinden işlem gören LUNC işlem hacminde yüzde 128’lik artış görüldü.

LUNC fiyat grafiği

Topluluk odaklı projenin desteği ile yükselişe geçen Terra stablecoini TerraClassicUSD (USTC) yüzde 14,10 yükselişle 0,020222 dolara ulaştı. Son 7 günlük kaybını telefi eden tokenın son 24 saate piyasa hacmi yüzde 24,99 artış gösterdi. İşlem hacmi açısından yüzde 152 yükselen stablecoin, boğa piyasasında yükselmesi beklenen kripto paralardan biri oluyor.

USTC fiyat grafiği

Geçtiğimiz hafta önemli bir düşüş seyreden LUNA fiyatı ise yüzde 9,28’lik bir artış gösterdi. 0,6692 dolardan işlem gören varlık, işlem hacminin yüzde 74 yükselmesi ile yatırımcı ilgisini koruyor. Erken işlem saatlerinde 0,615 dolar bölgesinden 0,67 dolara ulaşan kripto paranın piyasa değeri yüzde 10 artışla 479.919.119 milyon dolara ulaştı.

terra
LUNA fiyat grafiği

Güvenlik açıklarını kapatmaya yönelik gelişmeler ile yükselişe geçen Terra ekosistemi toparlanmaya başlarken değişken şartlara sahip olan kripto para piyasasının nasıl hareket edeceği merakla izleniyor.

Bununla birlikte yine Crypto News Portal hesabındaki paylaşımlara göre SEC ile Do Kwon arasındaki 5 milyon dolarlık cezanın ödemesi de gündemi etkileyecek bir gelişme olarak ele alınıyor. Topluluk, Do Kwon’un cezayı ödeneceğini ve bunun Terra tokenlarına olumlu yansıyacağını düşünüyor. 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin