featured

24 Nisan meme coin rallisi: Bu meme coinler son 24 saatte yüzde 30 yükseldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Meme Coin Haberleri: Kripto para piyasası 24 Nisan Çarşamba günü Bitcoin’in 67 bin dolar seviyesine çıkmasıyla bir miktar toparlama belirtileri gösterdi. Bu kısa süreli yükselişle birlikte altcoinler hafif bir toparlanma yaşarken meme coin sektörü, market hacmini son 24 saate yüzde 6,21 arttırarak önemli bir yükselişe tanık oldu. Aynı sürede işlem hacmi yüzde 43,65 artan meme coin piyasasında WIF, PEPE, FLOKİ, BONK ve MEW gibi önemli meme paralar yüzde 20 ile 30 arasında bir sıçrama gerçekleştirdi.

Günün en çok kazanan Solana meme coinleri

BONK

24 Nisan Çarşamba gününe yükseliş eğilimi ile başlayan meme paralar arasında en çok kazanan varlıklar Solana ekosistemindeki memeler oldu.

BONK son 24 saate yüzde 30,21’lik bir yükselişle 0,00002674 dolara yükseldi. İşlem hacmini yüzde 281 artıran varlık piyasa değerini aynı süre içinde yüzde 35 arttırdı. MACD göstergeleri daha fazla yükseliş işareti verirken varlığın mayıs ayında 0,0000377 dolar seviyesini göreceği düşünülüyor.

WIF

Aynı sürede Dogwifhat (WIF) yüzde 20,92’lik bir yükselişle bir haftanın en yüksek seviyesi olan 3,39 dolara yükseldi.

Destek seviyesinin üzerinde birden fazla üçgen formasyonunda kırılma yaşayan meme coin, yeni bir birikim aşamasını işaret ediyor ve Basit Hareketli Ortalamalar (SMA) tablosu WIF için destek çizgisinin üzerinde olumlu fiyat işareti veriyor. Son bir ayda yüzde 50 değer kazanan WIF coinin, mayıs ayı itibariyle yüzde 35 daha büyümesi bekleniyor.

Cat in a dogs world (MEW)

Solana ekosisteminin yeni meme coinlerinden MEW, son 24  saate yüzde 33,21 yükselişle 0,0067 dolara yükseldi. Piyasa düzeltmesinin ortasında haftalık kazancını yüzde  7 arttıran varlık, son 1 ayda yüzde 275 yükseliş kaydetti. Piyasa değerini son 24 saate yüzde 46 yükselterek 588,759,561 dolara çıkaran MEW, açık pozisyonlarında artışla birlikte yüzde 219 artan işlem hacmine sahip. Bu da meme parasına olan ilginin yükseldiğini gösteriyor.

Solana ekosistemindeki yeni meme paralar

Bununla birlikte Solana ekosisteminde iki yeni varlık olan Smog ve Slothana coinde yatırımcının ilgisini çekiyor. SMOG token, ekosistemdeki en büyük aridrop ile öne çıkarken kısa sürede yüksek oranda fon toplayan Slothana token ise 15.000.000 dolarlık mevcut artışıyla kısa sürede en az 100x yükselmesi beklenen kripto paralardan biri oluyor.

Slothana Ziyaret Edin

DOGE ve SHIB’in mütevazi yükselişi

Meme piyasasındaki yükseliş yüzde 6’nin üzerinde iken lider iki varlık DOGE ve SHIB küçük kazançlar ile güne başladı. DOGE yüzde 1,83 artışla 0,16 dolara yükselmişken SHIB 0,86’lik bir artışla 0,000026 dolardan işlem görüyor.

meme coin

Buna karşın PEPE son 24 saate yüzde 15’lük artış sergileyerek haftalık kazancını yüzde 48’e çıkardı. Oyun sektöründe önemli bir rol oynayan FLOKİ ise yüzde 13’lük artışla en çok kazanan varlıklardan biri oldu.

 

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin