featured

Boğalar yeniden oyunda: Hangi altcoin, yüzde 17’lik bir ralli ile geri dönüşe hazırlanıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Toncoin (TON) fiyatı, şu anda azalan bir kanalda işlem görüyor ve yükselişe işaret ediyor. Teknik göstergeler fiyatın %17’lik bir ralliye hazır olduğunu gösterirken, giriş yapmak için doğru bir zaman mı?

Kötü geçen bir dönemin ardından geri dönüş işaretlerine sahip olan TON, yeniden yatırımcıların radarına girmeyi başardı. Altcoin, yaklaşık üç ayın ardından yeniden olumlu işaretlere sahip ve günlük aktif adreslerin sayısı alış sinyallerine sahip olduğunu gösteriyor.

Toncoin (TON) fiyatı, değişen rüzgarlar nedeniyle kısa vadede bir artış yaşama potansiyeline sahip. Yatırımcılar da altcoin’in son kayıplarını telafi etmesini sağlayacak olan bu artışı desteklemek için harekete geçmiş durumda.

Toncoin (TON) fiyatı yeniden yükselişe geçiyor

Toncoin’in fiyatı muhtemelen yatırımcılarının eylemlerine bağlı olarak bir yeniden canlanmaya tanık olacak. Haftalarca süren düşüşün ardından TON sahiplerinin, HODLing davranışlarıyla kanıtlanan potansiyel fiyat artışına hazırlandıkları görülüyor.

Mevcut teknik göstergeler, yatırımcı ilgisinin geri döndüğünü ve HODLinge’e yöneldiklerini gösteriyor. Ortalama token yaşı metriği göstergesindeki artış, hodling kalıpları ve potansiyel fiyat kalıpları hakkında bilgi sağlar. Bu gösterge artışta olduğu için yatırımcı davranışının olumlu yönde olduğu söylenebilir.

Toncoin altcoin analiz

Öte yandan bu göstergedeki bir düşüş, yatırımcıların varlıklarını başka adreslere kaydırması anlamına geliyor. Bu da son birkaç gündür TON için de geçerliydi ve inancın düşük olduğu anlamına geliyordu. Ancak, şu anda bu göstergede net bir değişim olduğu görülüyor. Dolayısıyla, altcoin’in fiyat hareketinin de buna göre bir değişim yaşaması bekleniyor.

Yükseliş olasılığını doğrulayan göstergelerden bir tanesi de günlük ortalama adresler (DAA) arasındaki fiyat farkıdır. Bu gösterge, bir kripto para birimiyle işlem yapan günlük ortalama adres sayısını fiyat hareketiyle karşılaştırarak ağ etkinliği ile piyasa değerlemesi arasındaki potansiyel farklılıkları ortaya çıkarır.

Şu anda fiyattaki artış ve katılımın artması göz önüne alındığında, DAA fiyat farklılığı bir satın alma sinyali veriyor. Yatırımcılar TON tokenlarını biriktirmek için harekete geçerse altcoin’in fiyatı da yakında grafiklerde yükselişe işaret edebilir.

TON fiyat tahmini: Altcoin için sırada bir ralli olabilir mi?

Toncoin’in fiyatı, bu yazı yazılırken 5,9 dolar civarında işlem görüyor. Fiyat, son birkaç gündür alçalan bir kanalda sıkışıp kaldığı için aşağı doğru hareket ediyordu. Ancak yatırımcıların değişen tutumuna bakıldığında TON fiyatının bu kanaldan bir çıkış yapabileceği görülüyor.

Üst trend çizgisinin üzerinde potansiyel bir kırılma TON fiyatının yeniden yükselişe geçtiğinin bir kanıtı olacaktır. Bu durumda fiyat, %17,77 oranında bir rallinin ardından 7 dolarda bulunan direnç noktasını kırabilir. Kritik bir öneme sahip olan 7 dolardaki dirençten sonraki hedef 7,8 dolarda olacaktır.

Şu anda göstergelerin boğaların lehine olmasına rağmen, yatırımcılar bir karar vermeden önce piyasa lideri olan Bitcoin’in fiyat hareketlerini de yakından takip etmelidir.

BeinCrypto


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin