featured

Bitcoin düşerken önümüzdeki dönem satın alınabilecek en iyi oyun tokenleri!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz hafta zor bir süreçten geçen kripto para piyasası başka bir düşüş dönemini işaret ederken oyun tokenleri trendi tersine çevirmeye hazırlanıyor. Çalkantılı piyasa şartlarının ortasında video oyunlarında ve çevrimiçi oyun platformlarında kullanılan bu tokenler, son 24 saatte yüzde 32 artış gösterdi.

Son bir haftadır yüzde 18 artışla düşen kripto piyasasına karşı duran dijital oyun tokenlerinin pazar liderlerini en son projelerle birlikte değerlendirerek mevcut yatırım potansiyellerini ele aldık.

token
Piyasa değerine göre en iyi oyun tokenları

Decentraland (MANA) ve Immutable (IMX) tokenleri umut veriyor!

Haftalık ve günlük bazda en çok kazananlardan biri olan MANA, son 24 saatte yüzde 3,30 yükselerek 0,4771 dolardan işlem görüyor. MANA üzerindeki önemli bir fiyat oynaklığı alım ve satım baskısının arttığı görülüyor. Decentraland fiyatı hafta boyunca 0,4881 dolar ile 0,5208 dolar arasında kapalı bir aralıkta işlem gördü, ardından piyasa yeniden güç kazandı ve fiyat 0,5907 dolar seviyesinde reddedildi.

token

Buna karşın MACD göstergeleri satın alma baskısının arttığına işaret ediyor ve bu da kripto alanındaki yükseliş etkisini vurguluyor. 50 günlük ve 200 günlük EMA arasında bir konsolidasyon ile bir kırılma eğilimine hazır ve bu da MANA fiyatının 0,56 doları hedeflendiğini gösteriyor.

Bunun yanında MANA ile bilrlikte yükselen ve 2024’te ilgi çekici bir yatırım seçeneği olarak belirlenen Immutable’ın popülaritesi giderek artıyor. Tokenler arasında gittikçe güçlenen IMX fiyatında devam eden geri çekilme, 50 günlük EMA’daki yükseliş hakimiyetini test ederek güçlü bir düzeltmeyi yansıtıyor. Geçtiğimiz haftalarda yaşanan dalgalanmalara ve manipülasyona karşı fiyat istikrarını koruyarak önemli bir dönüm noktasında olduğunu gösteren tokenın fiyatı son 24 saate yüzde 2 yükseldi.

Ayrıca yüzde 38,20 Fibonacci seviyesinin üzerinde çift dipli bir geri dönüş olasılığı, yükseliş ile sonuçlanabilir. Ayrıca, devam eden geri çekilme için hacim desteğinin olmaması tersine dönüş şansını artırıyor. Basın saatine göre 1,93 dolardan işlem gören IMX, 1,98 dolarlık destek seviyesini aşması hâlinde direnç noktası olan 2,08 dolara ulaşabilir ve boğalar direnci koruyabilirse IMX fiyatı yüzde 30’luk bir sıçramayla 2,50 dolara ulaşabilir.

Axie Infinity (AXS) ve SAND yönünü belirliyor!

Son birkaç ayda bir toparlanma gösteren AXS fiyat trendi, günlük grafikte yüzde 2,20 yükselerek 7,82 dolardan işlem görüyor. Piyasa değerine göre oyun tokenleri arasında Immutable’den sonra en yüksek değere sahip olan AXS fiyatı yükseliş trendini yeniden başlatmaya hazır potansiyel formasyon yansıtıyor.

Ancak, son geri çekilme hareket hâlindeki destek trend çizgisini kırarsa bir düşüş yaşayabilir. Gerilim altındaki trend çizgisine rağmen yüzde 38,20 Fibonacci seviyesinden gelen destek bu geri sıçrama için çok önemli olabilir. Potansiyel bir sıçrama Axie Infinity’yi yüzde 30’luk bir artışla 10 dolar seviyesine taşıyabilir.

SAND tokenine gelirsek bir metaverse ve oyun tokenı olmasına rağmen SAND son dönemde baskı altında. Günlük grafikte düşüş eğilimi gösteren token, 200 günlük EMA’nın dinamik desteğine meydan okuyor. Bununla birlikte, 200 günlük EMA’da oluşan çift dip ile yükselişin tersine dönme olasılığı ortaya çıkıyor. Ayrıca yüzde 50 Fibonacci seviyesindeki düşük fiyat reddi mumları tersine dönüş olasılığını destekliyor ve her şey yolunda giderse 0,62 doları test edebilir.

GALA ve WEMIX boğa koşusuna başlayabilir!

Önümüzdeki hafta kripto piyasasındaki potansiyel toparlanmaya paralel olarak GALA fiyatı yüksek momentumlu bir kırılma rallisi başlatacak. Yükseliş talebi yüzde 61,80 Fibonacci seviyesinde artarak potansiyel bir boğa koşusunu tetikledi.

Diğer coinlerin çoğuna benzer şekilde, GALA tokenindeki RSI sapması trend çizgisinin kırılma olasılığını artırıyor. Böyle bir durumda, altcoin mevcut fiyattan bir alım fırsatını vurgulamakta ve 0,030 dolara potansiyel bir sıçrama öngörmektedir.

Bunun yanında Wemade Tree tarafından geliştirilen ve blockchain tabanlı küresel oyun platformu Wemix, destekleyici haberlerin etkisi ile güçleniyor. Başta İsveçli oyun şirketi Crypto Rogue Games’in blockchain oyunu Crystals of Naramunz WEMİX platformuma dahil edildiği haberi gündeme geldi. Ayrıca X platformunda duyurulan Ubisoft oyun yapımcısının WEMIX’in ekosistemini geliştirmek için düğüm operatörü olarak teknik uzmanlık ve kaynakları kullanacağı da paylaşıldı. Bu gelişmelerin etkisinde olan WEMIX, son bir ayda yüzde 30 büyüme gösterdi ve bu yazının yazıldığı sırada 2,59 dolardan işlem görüyor.

Meme Kombat (MK) büyümeyi sürdürüyor

Güncel verilere göre ön satışları devam eden Meme Kombat, kendi oyun arenasına ve ekosistemine sahip yeni projelerden biri oluyor. MK tokeni ile listelenmesi planlanan token, 11 meme karakterinin savaşarak oyunculara kâr etme şansı tanır. Rekabetçi, canlı bir topluluk içinde eğlenerek kazanç elde etmeyi mümkün kılan projenin tokeni olan MK, ön satışlarla birlikte 7.2 milyon birikim topladı.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

Kısa tarihine bir baktığımızda ön satışlarda 0,166 dolardan satışa sunulan tokenin şu anki fiyatı 0,279 dolara yükseldi. 10 etabı tamamlamak üzere olan Meme Kombat projesi, hızla büyüyen yeni çıkan yüksek potensiyeli coinlerden bir oluyor.

MK tokeni, eğlencenin yanında bahis, ödüller ve staking alternatifleri arasından seçim yapmayı mümkün kılıyor. Bu etkinleri yapay zeka destekli arenaları ile destekliyor ve böylece fark yaratıyor. Meme Kombat tokeni ETH ve USDT gibi sık kullanılan araçlar ile satın alınabilir.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

Sonuç olarak kripto para piyasasının son derece değişken ve öngörülemez olduğu konusu tüm yatırımcılarla dikkate alınmalıdır. Destekleyici hareketlerle birlikte bu oyun tokenlerinin kripto para sektörü ile birlikte değişebileceği göz önünde bulundurularak yatırımcıların kendi detaylı araştırmalarını yapmaları önerilir.

coinpedia

 

 


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin