IQeon Gaming
IQeon Gaming

IQeon Gaming destekçilerine yüzde 15 bonus veriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Oyun dünyasına yepyeni bir soluk kazandırmaya hazırlanan IQeon Gaming, hem oyuncular hem de oyun geliştirme şirketleri için para kazanma sürecinde benzersiz yeni yollar sunuyor.

Blockchain temelli bir sistem olan ve platform ile oyun/oyun geliştirme şirketi arasındaki finansal süreci şeffaf ve mümkün kılan IQeon, bahis koymayı ve kazanan için adil ödeme yapılmasını sağlayan bir PvP platformudur.

Halihazırda çalışan bir ürün olan IQeon oyun ekosistemi, Ocak ayının son günlerinde ana token satışına başladı. An itibarıyla ICO’nun ortasında olan girişim, gerekli kaynağı artırmak için ürünü aktif bir şekilde teşvik ediyor. Projenin yol haritasındaki en önemli uygulamalarından biri Akıllı Sözleşme teknolojisinin benimsenmesi. İlgilenenler, bu hafta ekibi ve projeyi desteklemek adına alacakları IQN’lerden %15 bonus kazanabilecekler. Geleceğin oyun ekosistemine yatırım yaparak siz de daha iyi bir oyun ekosisteminin yaratılmasında pay sahibi olabilirsiniz.

IQeon Gaming yatırım için neden elverişli ve kazançlı?

1- Oyun endüstrisinin önemli bir bölümünü kucaklamak

IQeon Gaming platformunun önceliklerinden biri, kendi kendine geliştirme için oyunlar ve uygulamalar barındırmak. Bu alan günümüzde hızlı bir büyüme gösteriyor ve IQeon, oyuncuların kripto para birimi şeklinde gelir elde etmelerini sağlayan ilk çözüm olarak göze çarpıyor.

2- Platform çevresinde güçlü bir oyun topluluğu oluşturmak

Geliştirilen ortaklık sistemi, üçüncü parti geliştiricilerin IQeon ekosisteminde yer alması ve kendi ürün gamının genişletilmesi, kullanıcı kitlesinde artışa ve IQeon tokenlarına olan talebin artmasına yol açacak.

13 Mart 2018’de sona erecek ana satış döneminde IQeon ekibi, çeşitli konferanslarla platformu aktif bir şekilde destekliyor. Bu konferanslardan biri ise Prag’daki White Nights Conference.

TapCore ile işbirliği anlaşması yapıldı

Platform, TapCore gibi önemli şirketler ile sağlam ortaklıklar da kurmuş durumda. Bir reklam tedarikçisi olan TapCore, uygulama ve oyunların korsan versiyonları için telefonunuzu izler. IQeon ile işbirliği anlaşması yapan şirket, taleplerinin günlük miktarı 150M olduğu için ek hedefli trafik alıyor.

Daha fazla bilgi için IQeon’un resmi web sitesini ziyaret edebilir, ana sayfanın en altında linkleri yer alan sosyal medya kanallarından takip edebilirsiniz.

[email protected]

[email protected]

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin