featured

Santiment 2 altcoin fırsatını açıkladı: Uzun vadeli yatırım için 2 kripto para

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Altcoin Haberleri: Hafta başından bu yana düşüş eğilimini sürdüren kripto para piyasası, 18 Nisan Perşembe yüzde 3,96’lik bir değer kaybıyla karşı karşıya kaldı. Bitcoin yarılanmasına birkaç gün kala BTC ETF’lerindeki 200 milyon doları aşkın tasfiye ile birlikte Bitcoin fiyatının kritik destek bölgesi olan 62 bin doların altına düşmesi, altcoinlerde önemli kayıplar yaşanmasına neden olduğu gibi piyasada konsolidasyon sürecinin de devam ettiğini gösterdi.

Bununla birlikte analiz firması Santiment son X paylaşımlarından birinde altcoin piyasasının durumunu ele alarak uzun vadeli 2 altcoin seçeneğine değindi. Ayrıca Bitcoin’in 14 Mart’ta 73 bin dolar seviyesinden yüzde 16’lik düşüş yaşadığını açıkladı. Analiz firması BTC’deki düşüşleri FOMO’nun ani düşüşü, FUD artışı ve halving öncesi iyileşme umutlarının sönmesi ile ilişkilendirerek fiyatların beklentilerin tersine ilerlediğini açıkladı.

kaynak: X Santiment

Santiment’in 2 altcoin tercihi

Velo

Son 24 saate işlem hacmi yüzde 40’in üzerinde yükselen varlıklardan biri olan Velo coin, son 7 gündür genel piyasa hissiyatı ile düşmeyi sürdürüyor. Santiment’in açıklamalarına göre akıllı sözleşmelere dayalı bir finansal altyapı oluşturmayı amaçlayan altcoin projesi, daha hızlı ve ucuz olduğu için yüksek erişilebilirliğe sahiptir. Ayrıca kullanıcılar varlığın tamamına sahip olmadan gerçek dünya değerlerine göre işlem yapma imkânına sahiptir.

VELO fiyat grafiği

Akıllı sözleşmeler katmanı, geçen hafta ayrıca Solana Vakfı ile imzaladığı antlaşmalar ile gündeme gelmişti. Bu gelişmeler ile fiyatı son 1 yılın en yüksek seviyesi olan 0,014 dolara çıkmıştı. Velo coin bu yazının yazıldığı sırada yüzde 6’lik bir düşüşle 0,010 dolardan işlem görüyor.

Omni

Sahte lansman haberleri ile gündeme gelen OMNI, Ethereum parçalanma sorununu çözen bir ekosistem olarak görev görecek. Layer 2 çözümüne yönelik geliştirilen proje, Coinbase ve Binance’den destek görmesi ile yükseliş potansiyeline sahip. Binance listelenme yoluyla destek gören coin, listelenme sonrası bir düşüşle 24,46 dolara geriledi. Airdrop etkinliğinin ardından keskin bir düşüş gösteren ve son 1 günde önemli kayıplar yaşayan varlığın kısa sürede toparlanması bekleniyor.

altcoin
OMNI fiyat grafiği

Ayrıca yaklaşan 2024 halving etkinliği ile birlikte Velo ve Omni coinin fiyatında iyileşme görülebilir. Bununla birlikte kripto para piyasası değişken şartlara sahip olduğu unutulmamalıdır. Yatırımcılar yatırım yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalarını ve kripto para ekosistemi hakkında daha fazla bilgi edinmeleri önerilir. Bilgi edinmek için alternatif bir tercih olan 99Bitcoins platformu, öğrenirken kazandıran token projesine sahiptir.

99Bitcoins’i Ziyaret Edin

79 saatlik kripto eğitimi ve yatırım stratejileri ile ilgili bilgiler sunan platformun yerel tokeni 99BTC, 0,00101 dolardan işlem görüyor. Toplam 1,136,737 dolarlık birikim toplayan proje, hızlı büyümeyi hedeflerken 100x yapacak kripto paralar arasında ele alınıyor.

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin