featured

Altcoinler için tarihi satın alma fırsatı: Kripto paraların yüzde 85’i yükseliş için hazır!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Haftanın son işlem gününde kripto para piyasası yatay seyrederken zincir içi analiz firması Santiment, altcoinlerin yüzde 85’inin şu anda fırsat bölgesinde olduğunu açıkladı. Analiz firması, son X gönderisinde bir süredir devam eden altcoin piyasasındaki düşüşler ile birlikte kripto varlıkların ağır kayıplar yaşadığının altını çizerek yeni bir alım noktasını işaret etti.

Altcoinler için tarihi fırsat bölgesi

Kripto para piyasa değeri son bir haftada 2,48 trilyon dolardan 3,37 trilyon dolara geriledi. Bu düşüş Bitcoin’in halving sonrası kayıpları ile büyüdü ve kripto piyasasında büyük kayıplar yaşandı. Bunu tespit eden analiz firması Santiment, altcoin piyasasında MVRV (Piyasa Değerinin Gerçekleşen Değere Oranı) değerini esas alarak  altcoinlerin esas değerinin çok altında olduğunu bunun da tarihi bir fırsat olduğunu açıkladı.

MVRV oranı, varlığın piyasada dolaşımdaki arzın mevcut spot fiyata göre değerlendirilmesini ifade eder. Varlığın piyasa değerini gerçek değeriyle karşılaştıran göstergeye göre altcoinlerin yüzde 85 gibi önemli bir kısmı, asıl değerinin altında işlem gördüğü için yatırımcı için tarihi bir fırsat sunuyor.

Analiz firması “Tüm bu düşüşlerin ardından kalabalıkta artan bir korku hissedilirken satın almak haklı görülebilir.” diyerek altcoin piyasasında fırsatların olduğuna vurgu yaptı. Şu an bir dip oluşum aşamasında olan piyasa şartlarında “fırsat” ve “tehlike” bölgelerini açıklayan firma, birçok kripto paranın MVRV değerinin 1’den yüksek olduğunu ve bunun da yükseliş bölgesini işaret ettiğini açıkladı.

26 Nisan altcoin piyasasına bakış

Kripto para piyasası Bitcoin’de mütevazi bir toparlamanın ardından yüzde 0,78’lik bir piyasa değeri artışı yaşadı. Ethereum fiyatı haftalık kazancını yüzde 1,68’e çıkararak 3,151 dolar seviyesinden işlem görüyor.  Solana 150 dolarlık kritik desteğin altına düşerek 144 dolar bölgesinde yer alırken XRP, piyasa hissiyatıyla birlikte yüzde 1’lik bir yükseliş gösterdi. Kripto paranın haftalık kazancı yüzde 5,52 bölgesinde yer alıyor.

Altcoinlerin yanında meme coin piyasası son 24 saate daha güçlü bir toparlanma göstererek yüzde 3,71 artış gösterdi. En çok kazanan meme coinler arasında yüzde 7’lik artışla PEPE ve FLOKİ yer alırken BONK gün içinde yüzde 12 artarak çift haneli kazançlar elde etti.

altcoin

Bunun yanında yeni çıkan altcoinler de önemli yatırım fırsatları yarattı. Özellikle popüler köpek temalı meme paralardan biri olan Dogeverse, 6 blok zincir de yer alan tek varlık olması ile öne çıkıyor. Dünyanın ilk çok zincirli gezgin köpeği olarak lanse edilen Dogeverse, 0.000302 dolarlık cazip fiyatı ve staking avantajları ile 1000x büyüme potansiyeline sahip bir meme parası olarak dikkat çekiyor.

Dogeverse’yi Ziyaret Edin

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin