featured

SOL yeni zirvelere tırmanıyor: Solana ve yPredict ile kriptoların geleceğini keşfedin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Solana (SOL) fiyatı, yatırımcıların seçkin altcoin’lere ve Bitcoin’e artan ilgisinin desteğiyle dört ayın en yüksek seviyesi olan 32 dolara yükseldi.

Kripto para piyasası son 2 haftadır olumlu bir görünüme sahip. Başta piyasa lideri olan Bitcoin’in yukarı yönlü hareketi sonucunda altcoin’ler de grafiklerini yeşile boyadı. Bu iki haftalık dönemde Solana (SOL) da boğaların desteği ile kayda değer bir toparlanma yaşadı. Fiyatın 32 dolara yükselmesinin ardından yatırımcılar sonunda rahat bir nefes aldı.

Kripto piyasasının yüksek volatiliteye sahip olduğu göz önüne alındığında, zararınızı minimuma indirmenize yardımcı olabilecek bir projeye göz atmak isteyebilirsiniz: yPredict. Kripto para sektörü, geleceği tahmin etmede yapay zekayı kullanarak yPredict aracılığı ile bir yardım eli uzatıyor. yPredict, yatırımcılara gelecekteki kararlarını şekillendirmede yapay zekanın analiz ve tahmin yeteneklerini kullanarak destek olmayı amaçlıyor.

Hemen yPredict benzersizliğine göz atın

Kasım ayındaki FTX çöküşün ardından gözde altcoin’in fiyatı 8 dolara kadar düşmüştü. Bunun ardından bir miktar toparlamayı başarsa da, bir süredir 20 dolarda bulunan destek noktasını korumaya çalışıyordu.

Ancak yine de bu kritik destek noktasının üzerine net bir hareket gerçekleştirememişti.

Solana fiyat tahmini: Yükseliş 40 dolara kadar devam edebilir mi?

Piyasa lideri olan Bitcoin, beklenen ETF onayının ardından 35,000 dolara yükseldi. Bunun ardından yatırımcıların piyasaya olan güveni arttı ve alternatif seçenekler olan altcoin’lere yönelmeye başladılar. SOL altcoin’i de bu artan ilgi sayesinde büyük kazanımlar elde etti.

Başka bir alternatif olan yPredict’e ve yatırımcılara sunduğu benzersiz fırsatlara bir göz atmak isteyebilirsiniz. yPredict, yapay zekanın analiz ve tahmin yeteneklerini kullanarak yatırımcıların gelecekteki yatırım planlarını şekillendirmelerine yardımcı oluyor.

Şimdi yPredict satın al

Solana fiyatı, son 24 saatte %8 oranında bir artış kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 31,26 dolar civarında işlem görüyor. Ayrıca, işlem hacmindeki %47’lik artış ve piyasa değerindeki %8’lik artış, yatırımcıların ilgisinin arttığını doğruluyor. SOL ayrıca Cardano’nun (ADA) yerini alarak yedinci en büyük kripto para birimi oldu.

Solana’ya olan ilgi, protokolün Web3 alanında sürekli olarak benimsenmesi nedeniyle yerel token SOL’un ötesine geçiyor. Örneğin ilk donanım cüzdanı olan Ryder, “benzersiz ölçeklenebilirliği ve hızlı işlem yetenekleri” nedeniyle Solana blockchain’inden yararlanacağını duyurdu.

Ryder’a göre Solana’nın donanım cüzdanlarına olan yatırımı, büyük teknoloji devlerine bağımlı olmadan ekosisteminin nihai olarak merkezileştirilmesi için bir çerçeve sağlıyor.

Ryder, paylaştığı bir blog yazısında Solana blockchain’ine övgülerde bulundu. Burada, Solana’nın Web3 için önemini ve neden kullanacaklarını da vurguladı.

Solana diğer altcoin’lerden daha iyi performans gösteriyor

SOL, token ve Solana’nın akıllı sözleşmeler platformunun ana akım tarafından benimsenmesi arttıkça, daha büyük ralliler gerçekleştirme şansı da artıyor. 20 dolarda bulunan destek noktasından başlayan yükseliş, fiyatın üst trend çizgisi ve 27 dolardaki direnç noktası gibi kilit seviyelerin üzerine çıkmasıyla doğrulandı.

Ayrıca, grafikteki mevcut model de bu yükselişin devam edebileceğine işaret ediyor. Çünkü 21 günlük Üstel Hareketli Ortalama (EMA) ilk olarak 100 günlük EMA’nın ve daha sonra 200 günlük EMA’nın üzerine çıktı.

Solana SOL

30 dolar seviyesinin üzerine bir yükseliş gerçekleşmesinin ardından Solana, Ekim ayının en iyi performans gösteren kripto para birimlerinden biri oldu. Ancak 32 dolarda bulunan direnç noktası oldukça kritik bir öneme sahip. Çünkü, özellikle Göreceli Güç Endeksi’nin (RSI) aşırı alım bölgesinden nötr bölgeye geçmesiyle yükseliş rallisi bir kesintiye uğrayabilir.

30 dolarda bulunan destek noktası, yükseliş trendinin devamı için çok önemlidir. Eğer bu seviye kaybedilirse yeniden 20 dolara doğru bir düşüş gerçekleşebilir.

Gözde altcoin’in fiyatının 32 dolar seviyesinin üzerinde tutunabilmesi durumunda sıradaki hedef 40 dolar olacaktır. Bu seviye oldukça güçlü ve kritiktir.

Kripto dünyasında yapay zeka dönemine öncülük eden bir proje: yPredict

yPredict geliştiricileri, bu alanda oldukça iddialılar. Alanında uzman olan yapay zeka yazılımcıları işlerini çok ciddiye alıyor ve kullanıcılara en iyi hizmeti vermek için çalışıyorlar. İddialarına göre, yatırımcılara geleceği daha önce hiç olmadığı kadar net bir şekilde sunuyorlar. Bu platformun en büyüleyici yanlarından biri ise yatırımcılara sağladığı verilerin tamamen yapay zeka tarafından üretiliyor olmasıdır.

Şimdi yPredict satın al

Aynı zamanda yPredict platformunun yerel token’ı olan $YPRED satın almak için çok iyi bir zaman olabilir. Bu token, kripto piyasasındaki en hızlı ağına sahip olan Polygon tarafından desteklenmektedir ve Ethereum ile de uyumludur.

Buna ek olarak, belirli bir yatırım miktarının üzerinde YPRED token’larına yatırım yapan kullanıcılar, platformun sunduğu değerli verilere ömür boyu ücretsiz erişim hakkı kazanacaklar. Bu, yatırımcılara sadece kâr getiren bilgilere erişim sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda yatırım stratejilerini daha da geliştirme fırsatı sunacak. Eğer siz de bu projenin bir parçası olmak istiyorsanız bu fırsatı hemen değerlendirebilirsiniz

Şimdi yPredict satın al

coingape


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin