Hakkımızda

Kriptoparahaber.com Hakkımızda

2017′den bu yana faaliyet gösteren Kripto Para Haber, Türkiye’de kripto para sektörünün gelişmesine öncülük eden kripto haber sitelerinden birisidir. Web sitemiz; en güncel kripto para haberlerini, Bitcoin haberlerini, altcoin haberlerini ve uzmanların kripto para analizlerini okurlarıyla buluşturur.

Kriptoparahaber.com, 2023 yılından itibaren Clickout Media Ltd.’nin yayın ağına katıldı. Bu işbirliği sayesinde daha geniş bir uzman ağına ve özel araştırmalara erişim sağladık – bu sayede haberlerimizin kalitesini önemli ölçüde artırdık.

Hedefimiz; okuyucularımızın doğru komisyoncuyu seçmesini sağlarken doğru cüzdanı ya da yatırım için doğru coini seçerek doğru yatırım kararı almasını sağlamak.

Analizlerimizde ve haberlerimizde şeffaflık en önemli ilkedir.

Kripto paralara inanıyoruz ve büyük ölçüde kendimiz de yatırımcı ve geliştiriciyiz – yani birinci elden deneyimlerle haber yapıyoruz. Editör kadromuz hakkında daha fazla bilgi edinmek ve yazarlarımızla iletişime geçmek için buraya tıklayınız.

Kriptoparahaber.com’un Finansmanı

Kalbimiz kripto dünyasına bağlı olsa da bizim de para kazanmamız gerekiyor. Kriptoparahaber.com’u mümkün olduğunca çok okuyucuya ücretsiz sunmak istediğimiz için, finansmanımızı bağlı kuruluşların (affiliate) bağlantıları üzerinden sağlıyoruz. Bu bağlantılar aracılığıyla bir ürün önerdiğimizde, sağlayıcıdan komisyon alıyoruz.

Önemli: Sadece kendimizin de inandığı ürünleri öneriyoruz. Sağlayıcılar, daha iyi yerleştirmeler satın alamazlar – öneri kararı her zaman editör ekibimize aittir.

Ayrıca sağlayıcılar, incelemeler ve banner reklamları için sitemizde ücret karşılığında yer alabilir. Burada da sadece kendimizin de kullanacağı sağlayıcılarla çalışıyoruz.

Sorumluluk reddi:

Kriptoparahaber.com’da reklam alanlarındaki afişler ve haber akışındaki sponsorlu makaleler olmak üzere üçüncü taraf reklam verenlerin içerikleri ve bağlantı linkleri yer alabilir. Bu içeriklerde yer alan linkler, farklı sitelere açılmaktadır ve bu sitelerden kriptoparahaber.com sorumlu değildir.

Açılan linklerdeki projelerin araştırılması tamamen okuyucu sorumluluğundadır. Kriptoparahaber.com’da yer alan hiçbir gönderi ya da afiş yatırım tavsiyesi değildir. Kullanıcıların kriptoparahaber.com’daki linklerle ulaştığı sayfa ve projelerden kriptoparahaber.com sorumlu değildir.