featured

XRP balinalarından 3 büyük transfer: Yükseliş hissiyle XRP fiyatı 1 dolara ulaşacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasasındaki balina hareketlerini izleyen Whale Alert’in son paylaşımlarına göre 3 önemli XRP transferi gerçekleşti. Kimliği belirsiz kripto balinaları tarafından gerçekleştirilen işlemlerde 10 milyonun üzerinde farklı transferler gerçekleşti. Kripto balinası tarafından gerçekleştirilen bu hamle Ripple vs. SEC davasında Ripple’in tazminat talebine itirazının ardından geldi.

Ripple itirazının ardından gelen 3 balina transferi

SEC’in tazminat isteminin ardından Ripple, yeni bir itiraz ve para cezası talebiyle mahkemeye gitti. Ripple’a göre SEC, mahkemeye herhangi geçerli bir kanıt sunmadığı için 10 milyondan az bir para cezası vermesi gerektiğini iddia ediyor. Bu iddiaların ortasında Whale Alert’in son X paylaşımlarında 13,710 milyon dolarlık bir transfer gündeme geldi.

İşlem detaylarına göre Binance üzerinden gönderilen XRP tokenleri pazartesi günü bilinmeyen bir cüzdana aktarıldı. Bu işlem yaklaşık 24.526 milyon tokene karşılık geliyor. Bu balina hareketini 14,63 milyon dolar değerinde ikinci bir işlem takip etti. Bu işlemde balina CEX borsası Bitstamp’ta bulunan bilinmeyen bir cüzdana gönderim yaptı.

Üçüncü satın alım işlemi 23 Nisan Salı günü gerçekleştirildi. Yeniden bilinmeyen bir cüzdana aktarılan 10,456,726 dolar değerindeki altcoin transferi, Binance üzerinden gönderildi. Son işlemin ise 19,187,375 milyon tokene karşılık geldiği açıklandı. Bir gün içinde gerçekleşen üç önemli transfer, yatırımcıların hâlen varlığa güven duyduğunu gösterirken XRP fiyatı etrafında önemli bir iyimserlik dalgası oluştu.

Güncel XRP fiyat analizi

Kripto piyasası için her zaman önemli olan balina hareketleri XRP fiyatı üzerinde de etkili oldu ve son 24 saate bir iyimserlik hissiyatı yarattı. Bununla birlikte XRP fiyatı yüzde 2,35 yükselerek haftalık kazancını yaklaşık yüzde 12 yükselti. Altcoin bu yazının yazıldığı sırada 0,54 dolardan işlem görüyor ve aynı süre içinde piyasa hacmini yüzde 5,61 yükselterek 55,129 trilyona çıkardı.

XRP
1 günlük XRP grafiği

Altcoinin işlem hacminde ise yaklaşık yüzde 50’lik bir yükseliş görüldü ve bu varlığın toparlanmaya başladığının bir göstergesi sayılabilir. Ek olarak altcoine ait açık pozisyonlarındaki artış işlem hacmindeki yükselişle birlikte varlığa duyulan güvenin arttığının önemli bir işareti sayılıyor ve böylece XRP yeniden  yükselmesi beklenen kripto paralar arasına girebilir.

Altcoin bu yükseliş momentumunu koruyabilirse önümüzdeki süreçte yeniden 0,60 dolarlık bandı aşabilir ve 0,71 dolara doğru bir yükseliş ivmesi kazanabilir. Balina hareketlerindeki artışla birlikte gelen yükseliş, güçlü bir trendi ortaya çıkarırken varlığın yakında yeniden ani bir yükseliş gerçekleştirebileceğine yönelik analist tahminleri akıllara getirdi. Nisan ayında XRP’nin 1 dolara ulaşacağına yönelik tahminleri ateşleyen bu iyimserlik ile birlikte varlığın uzun vadede nasıl hareket edeceği izleniyor.

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin