featured

Binance yeni işlem çiftlerini duyurdu! PEPE ve bu altcoinler yükselişe mi hazırlanıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler kripto para borsası Binance, resmi web sitesinde yeni işlem çiftleri için alım satım işlemi başlatacağını duyurdu. Bu işlem çiftleri ile 5 farklı altcoin için desteğini arttıran Binance, ayrıca çiftler için yeniden dengeleme botu ve stop algı emirlerini de etkinleştireceğini açıkladı. Binance’nin seçtiği altcoinler arasında Pepe coin, Internet Computer (ICP), Omni Network (OMNI) gibi kripto paraların yanında Ontology (ONT) ve Yield Guild Games (YGG) yer alıyor.

Binance borsasındaki yeni işlem çiftleri

24 Nisan 2024’te listelenecek yeni işlem çiftlerini alım satıma açacak olan Binance listesinde ICP/USDC, OMNI/USDC, ONT/USDC, PEPE/BRL ve YGG/TRY çiftleri bulunuyor. Piyasa değerine göre ilk yirmi büyük kripto para arasında yer alan ICP token, DeFi sektöründe hızla büyüyecek varlıklardan biri olarak ele alınıyor.

Bunun yanında yerel uygulamalar için destek sunan Omni Network, Web3 güvenliğini destekleyen Ontology (ONT) ve dünyanın ilk web3 oyun loncası olarak geliştirilen Yield Guild token borsanın yeni işlem çiftleri arasında bulunuyor.

Binance bu ticaret çiftlerini alım satım işlemine 24 Nisan saat 14.00’te başlatacak. Bu gelişmeyle birlikte hem seçili altcoinleri destekleyecek olan kripto borsası, aynı zamanda daha iyi bir kullanıcı deneyimi de sunmayı hedefliyor.

Yeni işlem çiftleri fiyat artışını tetikleyecek mi?

Binance’nin yeni işlem çiftlerine dair duyurusunun ardından Pepe, Internet Computer (ICP), Omni Network (OMNI) ve diğer altcoinler için sağlanan desteğin daha önceki listeleme duyuruları göz önünde bulundurularak fiyat artışlarını destekleyeceği düşünülüyor. Ancak altcoinlerin günlük fiyat artışlarına bakıldığında OMNI yüzde 6,78’lik bir düşüş yaşadı. Bunu ICP yüzde 3,66’lik bir düşüşle izledi. Değer kaybeden diğer bir altcoin ise YGG coin oldu. Yüzde 2,54’lük bir düşüşle 0,92 dolara gerileyen varlık, haftalık kazancının bir kısmını kaybetti.

Binance
YGG fiyat grafiği 

Buna karşın PEPE fiyatı ise son 24 saate yüzde 7,16’lik bir yükselişle 0,000006859 dolara ulaştı. ONT fiyatı ise yüzde 4,93’lük yükselişle bu yazının yazıldığı sırada 0,48 dolardan işlem görüyor. Son olarak altcoin piyasası kripto borsalarının desteği ile büyümeyi sürdürüyor. Özellikle yeni çıkan ve Binance’de listelenecek kripto paralar arasında yer alabilecek olan Dogeverse gibi meme coinler de ilgi çekiyor.

Dogeverse 6 farklı blok zincir üzerinde işlem gören tek meme coin olarak pasif ve aktif ödül kazanma fırsatı veriyor. Ethereum ağındaki stake özelliği ile yatırımcıya kolay bir yatırım alternatifi sunuyor. Ön satış aşamasında olan meme coin, DEX ve CEX listelemesi ile büyümeyi hedefliyor. Tokenin ön satıştaki güncel fiyatı 0.0003 dolardır.

Dogeverse’yi Ziyaret Edin

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin