featured

Shibarium 2024-2025 güncellemelerini açıkladı: SHIB fiyatı kritik dönüm noktasında

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler meme coin Shiba Inu projesinin bir parçası olarak geliştirilen blok zincir çözümü Shibarium hakkında duyuruları paylaşan X hesabı @LucieSHIB, son yükseltmeler hakkında güncel listeyi paylaştı. X gönderisinde 2024-2025 dönemi Shibarium güncellemelerini ve çözümlerini açıklayan pazarlama uzmanı, gelecek planları ve katman-3 çözümlerinden bahsederken daha önce başlatılan projelerin tamamlanacağını dile getirdi.

Shibarium için yeni güncellemeler

X gönderisinde 7 madde paylaşan Lucie, gelecek yılı kapsayan planlarında ilk olarak Shibaswap’in yeni versiyonunun geleceğini paylaştı. Altcoinin yerel borsası olan bu platformda ilk olarak 1.75 versiyonu ve ardından 2.0 güncellemesi gelecek. Kusama tarafından doğrulanan bu güncellemenin neleri kapsayacağı şimdilik bilinmiyor.

https://twitter.com/LucieSHIB/status/1783109214384037921

Ekosistemin yerel bir tokeni olan TREAT için de çeşitli güncellemeler yapılması planlanıyor. Henüz piyasaya sürülmeyen TREAT tokenin katman-3 ağındaki yenilikler ile birlikte test edilerek piyasaya sürülmesi bekleniyor. Birden fazla amaca hizmet etmesi planlanan bu tokenin BONE’nin yerini alacak yeni bir versiyon olduğu açıklanmıştı.

Paylaşımda açıklanan diğer güncellemeler arasında P2E oyunu olan Shiba Eternity’e yönelik gelişmeler de var. Ücretsiz bir mobil oyun olarak başlatılan projenin yeni bir versiyonun çıkması bekleniyor. Ek olarak Shiba Hub üzerinde de çalıştığını açıklayan Kusama, ekosistem içinde merkezi olmayan uygulamalar (Dapp) hakkında yavaş ama güçlü adımlarla ilerlediklerini paylaşmıştı.

SHIB güncel fiyat görünümü

Piyasadaki genel düşüş eğilimiyle birlikte aşağı yönlü hareket eden altcoin fiyatı son 24 saate yüzde 7 düştü. Hafta başındaki iyimser piyasa şartları ile yatay seyreden meme coinin yükselişi bir dizi olayın ortasına gelmişti. İşlem hacmi yüzde 14 artan meme coin, bu yazının yazıldığı sırada 0,000024 dolardan işlem görüyor.

Son yükselişiyle birlikte 0,000027 dolara çıkan ve ardından düşüşe geçen varlık, önemli bir geri çekilmenin ortasında. Bununla birlikte 50 EMA’dan önemli bir geri çekilme yaşadı ve bu düşüş RSI değerlerini nötr bölgeye çekti. Piyasa hareketleri açısından kararsızlığı ifade eden RSI değeri, varlığın her iki yöne de hareket edebileceğini gösteriyor. Ayrıca 50 EMA’da bir toparlanma görülmezse fiyat 0,000021 dolar seviyesine kadar gerileyebilir.

SHIB

Son olarak kripto para piyasası yüzde 56’lik bir düşüşle geri çekilme yaşarken Bitcoin ve altcoinler önemli kayıplar yaşadı. Bu geri çekilmenin ortasında yeni kazançlar elde etmek isteyen yatırımcılar ise yeni çıkan kripto projelerine yöneliyor. Bunlardan bir olan 5thSpace, teknoloji şirketi Space’nin yerel tokeni olarak ön satışa sunuldu. 5thSpace, sanal gerçeklik teknolojileri ile kripto para piyasasını birleştiren bir proje olarak öne çıkıyor.

5SCAPE Tokenı Ziyaret Edin

0.00327 dolardan satışa sunulan 5thSpace projesi, sanal dünyanın sınırsız potansiyeli ile önümüzdeki süreçte 100x potansiyelli kripto paralardan biri.

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin