featured

2024 yılına damgasını vuracak kripto ve blockchain etkinlikleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2024 yılında kripto para piyasasını birçok önemli etkinlik bekliyor. Özellikle blockchain alanında heyecan verici gelişmelere ev sahipliği yapacak olan 2024’e konferanslar ve yasal düzenlemeler ile birlikte dünya genelinde birçok etkinlikler damga vuracak. Bu gelişmeler kripto varlıkların benimsenmesini dünya genelinde arttıracak. Önemli konferanslardan yeni ürün lansmanlarına kadar sektörün geleceğini şekillendirmede rol oynayacak gelişmeler heyecanla bekleniyor.

CoinMarketCap: Catalyst konferansı / 21-22 Şubat

2024 yılında Lizbon şehrinde düzenlenecek olan CoinMarketCap’in Catalyst 2024 Konferansı, Web3 ve kripto alanındaki liderleri bir araya getiriyor. Web3 alanında en son bilgiler, çığır açan duyurular ve vizyoner açılış konuşmaları ile Web3’ün geleceğini masaya yatıran konferans 21-22 Şubat 2024 tarihleri arasında düzelecek.

İstanbul Blockchain Haftası / 13-14 Ağustos

13-14 Ağustos 2024 tarihleri arasında İstanbul’da yapılması planlanan etkinlik; liderlerin konuşmacılar, ilgi çekici paneller, samimi sohbetler ve sektörün öncüleri tarafından yürütülen hararetli tartışmalar ile Web3 anlatısını şekillendirmek için meraklıları bir araya topluyor. Etkinlik, geçtiğimiz yıl 8.000’den fazla katılımcının yoğun ilgisiyle tamamlanmıştı. 180’den fazla uluslararası ve Türk konuşmacının yer aldığı IBW etkinliği, projeler ve katılımcılar arasında yeni ortaklıkların geliştirilmesine odaklanan fırsatlar sunuyor.

NFT NYC: New York, ABD / 3-5 Nisan

3-5 Nisan arasında Times Meydan’ında düzenlenecek olan NFT NYC etkinliği, NFT dünyasını kutlayan en büyük kripto konferanslardan biri olacak. NFT NYC 2024 etkinliği; küresel topluluğun yardımıyla sanat, oyun, eğlence, topluluk oluşturma ve daha fazlasını kapsayacak.

CoinDesk: Consenus etkinliği / 29-31 Mayıs

Teksas’in Austin kentinde Coindesk tarafından düzenlenecek olan Consensus etkinliği, Web3 alanında önemli zirvelerden biri olacak.  29-31 Mayıs tarihleri arasında düzlenecek konferans; geliştiriciler, yatırımcılar, kurucular ve markaların sohbetlerinden sektördeki zorlukları çözmeyi amaçlayan uygulamalı atölye çalışmalarına kadar birçok etkinliği kapsıyor. Teknolojinin geleceğini şekillendirme görevini üstlenen bu çalışma, sektörün bir araya geldiği geniş kapsamlı bir etkinlik olacak.

Token2049: Dubai / 18-19 Nisan

Kripto alanında en çok beklenen etkinlik olan TOKEN2049 Dubai, 18-19 Nisan 2024 tarihleri arasında Dubai’deki prestijli Madinat Jumeirah şehrinde yapılması planlanıyor. Gemini CEO’su Tyler Winklevoss ve BitMex kurucusu Arthur Hayes’i ağırlayacak olan TOKEN2049; Web3 şirketlerinin ve projelerinin ön saflarından gelen kurucuların ve yöneticilerin, sektörün geleceğine ilişkin iç görüleri, yenilikleri ve bakış açılarını paylaşmaları için bir platform görevi görecek.

Crypto and Digital Assets Summit: London, UK / 18 – 20  Mayıs

 

Londra merkezli düzenlenecek Financial Times’ın (FT) ev sahipliği yaptığı bir kripto konferansıdır. Etkinlik 18 Mayıs ve 20 Mayıs 2024 tarihlerinde Londra, İngiltere’de gerçekleştirilecek. Etkinlik, kripto sektöründeki düşünce liderlerini ağırlayacak ve merkez bankası yetkililerini, geleneksel bankacılık yöneticilerini ve hükümet düzenleyici kurumlarını davet etmesi ile öne çıkacak. Zirvede, gerçek dünyadaki kripto uygulamaları, dağıtılmış defterlerin geleneksel finansta kullanımı, stabilcoinlerin rolü, kripto düzenlemeleri ve daha fazlası dahil olmak üzere önemli konular ele alınacak.

Çek Cumhuriyeti: BTC Prag etkinliği / 13-15 Haziran

kripto

Avrupa’nın en büyük ve en etkili Bitcoin etkinliği olarak lanse edilen BTC Prag, 13-15 Haziran 2024 tarihleri arasında düzenlenecek. Çek Cumhuriyeti’nin Prag kentinde gerçekleşecek olan zirve; kripto para meraklıları, endüstri liderleri ve blockchain vizyonerlerinden oluşan geniş kapsamlı bir toplantıya ev sahipliği yapacak. BTC Prague, katılımcıların Bitcoin’in evrimini temel alacak ve düşündürücü tartışmalarla sürecek. Ayrıca en son yenilikler ve benzersiz ağ fırsatları ile ilgili bilgilendirici etkinliklerle devam edecek.

Kore Blockchain haftası / Eylül 2024

Factblock tarafından kurulan ve Hash tarafından ortaklaşa düzenlenen bir etkinlik olan Kore Blockchain haftasına Asya’nın en önemli etkinliği olacak. Eylül 2024 için planlanan zirve için henüz kesin tarihler açıklanmadı. Bu etkinlik, blockchain meraklılarının, endüstri liderlerinin ve yenilikçilerin önemli bir yakınsaması olacağına dair bilgi veriyor. Kore’deki blockchain teknolojisinin dinamik manzarasını şekillendiren en son gelişmeleri kapsayacak olan etkinlikte, gelecek planlarına ve trendlere yönelik bilgi edinmek mümkün.

Bitcoin 2024 Nashville / 25-27 Temmuz

25-27 Temmuz 2024 tarihleri arasında Tennessee eyaletinde gerçekleşen bu etkinlik; meraklılar, yatırımcılar ve endüstri profesyonelleri için unutulmaz bir deneyim vaat ediyor. Bitcoin 2024 Nashville etkinliğinde kripto para birimleri ve blockchain teknolojisinin geleceğini şekillendirecek bir proje olarak öne çıkıyor. Ayrıca 2024 yılında gerçekleşecek olan halving ile birlikte sanat, madencilik, açık kaynak alanında iyi teknik beyinlerle özel programlama ve ağ oluşturma özellikleri sunuyor.

Şeffaf ve bağımsız madenciliğe geçiş

Uzmanlık gerektirmeden BTC madenciliğine katılım için hazırlanan Bitcoin Minetrix projesi, madencilik alanında yenilikçi bir proje olarak yatırımcı karşısına çıkıyor. Öncelikle üçüncü taraf madencilik dolandırıcılığına yönelik tehlikeleri ortadan kaldıran proje, yatırımcı için güvenli bir seçenek oluyor. Aynı zamanda ağır donanım gerektirmediği için çevreci ve basit çözümler sunuyor ve böylece BTCMTX token, pasif gelir elde etmeyi mümkün kılıyor.

Ön satışlar açıldığından bu yana 7,130,839.54 dolar birikim toplandığını X platformunda resmi hesabıyla duyuran Bitcoin Minetrix’in güncel satış fiyatı, 0.0126  dolar. Alımı da oldukça kolay olan Bitcoin Minetrix’in resmi sitesi üzerinden ETH ve USDT ödeme seçeneklerinin yanı sıra kart ile de alınabiliyor.

Bitcoin Minetrix’ı ziyaret edin

coinpedia


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin