Phantasma (SOUL) şimdi KuCoin’de
Phantasma (SOUL) şimdi KuCoin’de

Phantasma (SOUL) şimdi KuCoin’de: Phantasma hakkında bilmeniz gereken her şey

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün KuCoin, platformuna bir başka tokeni daha eklendiğini duyuruyor. Phantasma (SOUL) artık KuCoin’de erişilebilir ve SOUL sahipleri şimdi işlem yapmaya ve para yatırmaya başlayabilir.

Phantasma (SOUL) protokolü hakkında bilgi

Platform, depolamanın özelliklerini ve mesajların bir yerden diğerine iletilme sürecini tanımlayan yenilikçi bir platform olarak hizmet ediyor. Birden fazla yere mesaj göndermek akıllı sözleşmeler yoluyla yapılıyor. Phantasma kullanarak Blockchain üzerinden dosya transferi, sohbetler ve e-posta gönderimi yapmak mümkün.

Güvenlik ve gizlilik üzerine sağlam bir vurgu yaparak, Blockchain üzerinde çalışan içerik dağıtımı için merkezi olmayan bir sistem sunar. Phantasma, NEO Blockchain’in kullanımıyla bir kripto cüzdan adresi üzerinde çalışır. M-cüzdanda saklanan tüm içerikler sadece kullanıcılara ait. Hiç kimse, sahibi dışında, şifrelenmiş içeriği görüntüleyemez veya alamaz.

SOUL tokeni hakkında bilgi

SOUL, NEP-5 tipi bir token. Ağ ekonomisinin yakıt ve omurgası. Operatörleri, üreticileri ve tüketicileri birbirine bağlayan tüm ekonomik teşviklerin temeli olarak hizmet eder. Müşteriler veri için geliştiricilere ve üreticilere ödeme yapmak için tokeni kullanıyor. Bundan sonra, Node ödülleri sıradan kullanıcılar ve tüketiciler de dahil olmak üzere tüm node operatörlerine yeniden dağıtılacak. Bu nedenle, ekosistem, SOUL’ların tüm ağ katılımcılarına SOUL değeri için takdir eden bir bakış açısıyla artan kullanımını teşvik etmek için inşa edildi.

Phantasma (SOUL) kurucu üyeleri hakkında bilgi

Sergio Flores ve Miguel Ferreira, Phantasma’nın hem mühendisi hem de kurucularından. Sergio Flores, Nacho men ve Neo Debugger başarıyla yaratan bir Blockchain danışmanı, akıllı sözleşme uzmanı ve kıdemli geliştirici. Miguel Ferreira ise bir Blockchain geliştiricisi.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Coindoo

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin