featured

99Bitcoins nedir ve nasıl alınır? 99BTC fiyat tahmini ve geleceği

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve diğer altcoinler hakkında bilgi veren web platformu 99Bitcoins, köklü bir topluluğa sahiptir. Platform, yerel hizmet kripto coini olarak 99Bitcoins tokeninin ön satışını başlatmıştır ve bu sayede çevrimiçi topluluğa daha fazla insan çekmeyi ve öğrenerek kazanmayı teşvik etmeyi hedefler.

Sunduğu yenilikçi Learn-to-Earn modeli ile kripto para piyasası hakkında öğrenmeyi eğlenceli hâle getirerek ödüller kazandırır. Başlangıçta ERC-20 tokenı olarak Ethereum’da piyasaya sürülecek olan kripto para, daha sonra BRC-20 altyapısına geçmeyi planlıyor. Birçok farklı avantaja sahip olan 99Bitcoins projesinin ayrıntılarını ve nasıl satın alınacağı bu yazımızda ele alacağız.

99Bitcoins’i Ziyaret Edin

99Bitcoins ön satışının öne çıkan yönleri

  • Kripto öğrenme fırsatı: 99Bitcoins çevrimiçi öğrenme imkanı sağlar. Sahip olduğu etkileşimli modüller ve testler sayesinde hem görsel hem de işitsel olarak eğitim verir.
  • Öğrenerek kazan (L2E): Learn-to-Earn modeli, katılımcıların başarılarına bağlı olarak token ödülü verir. Eğitim müfredatını tamamlayan ve topluluğa aktif bir şekilde katılanlar, 99Bitcoins tokenlarını doğrudan Ethereum cüzdanlarına aktarabilir.
  • BRC-20 araçları: 99Bitcoins BRC-20 araçları ile kripto dünyasına giriş yapmanın yollarını gösterir.
  • Yüksek piyasa değeri: Ekosistem 2023 yılında şaşırtıcı bir şekilde 8,9 milyar dolarlık piyasa değerine ulaşarak kullanıcı ilgisini kanıtladı ve proje 544 milyon dolarlık bir değere sahiptir.
  • Güçlü topluluk katılımı: 99Bitcoins’in halihazırda 700,000’den fazla YouTube abonesi ve çevrimiçi kurslara katılan 2 milyon kişiden oluşan büyük bir topluluğu var.
  • Yüksek airdrop: Tüm bu avantajların yanı sıra proje, 99 katılımcının kazanabileceği 99,999 dolarlık bir airdropa da ev sahipliği yapıyor.

99Bitcoins nedir?

99Bitcoins, blockchain ve kripto para dünyasının en tanınmış ve köklü çevrimiçi öğrenme platformlarından biridir. İnteraktif bir öğrenme programına sahiptir. Ayrıca öğrenme adımlarını keyifli bir hâle getirmeyi hedefleyen proje; etkileşimli öğrenme modülleri ve testler gibi içeriklere sahiptir. BRC-20 araçları kullanarak NFT ve diğer uygulamalar oluşturma imkanı sağlayan 99Bitcoins, Bitcoin halving öncesinde stratejik bir hamle ile 99BTC tokenlarını piyasaya sürüyor. Projenin sahip olduğu vizyon ise sıradaki boğa koşusundan maksimum faydayı sağlamak ve piyasadaki en güçlü kripto öğrenme platformunu yaratmaktır.

İlk çıktığı zaman BitcoinWithPayPal.com olarak adına sahip olan proje, PayPal ile arasının kötüleşmesinin ardından web sitesini yeniden adlandırdı. Mevcut ICO lansmanı ile 99BTC tokenlarını tanıtan 99Bitcoins, Web3’e geçişini başlatmış oldu.

99Bitcoins’de hangi eğitimler var?

99Bitcoins platformunda birçok farklı eğitim kursu kursu vardır. Bu kursların her biri kullanıcıların farklı ilgi alanlarına göre tasarlanmıştır. Ayrıca her kullanıcı kendisine uygun kurslar bulabilir, çünkü farklı bilgi seviyelerine hitap eden çeşitliliğe sahiptir. Bunlardan en popüler olanları ise şu şekilde sıralanabilir:

  • Kripto Para Temelleri: Kripto para birimleri ve blockchain teknolojisi hakkında temel bilgiler edinmek isteyen kullanıcılara hitap eden başlangıç seviyesinde bir kurstur. Burada hedef, kripto para birimler hakkında temek bilgiler vermektedir. Bu kursa katılanlar kripto paraların nasıl çalıştığını ve nasıl kullanıldığını da öğrenmiş olur.
  • Bitcoin Kılavuzu: Bu kurs, kripto para piyasası lideri olan Bitcoin’in özellikleri hakkında kapsamlı bilgi sağlarken aynı zamanda kullanımı ve ticareti hakkında da eğitim verir. Kullanıcılar bu kurs sayesinde Bitcoin madenciliği ve güvenliği konusunda da detaylı bilgiler edinebilir.
  • Kripto Ticaret Stratejileri: Kripto ticaretinde kullanılacak çeşitli stratejiler hakkında bilgi edinmek isteyen kullanıcılar bu kursu tercih edebilir. Teknik analiz yöntemlerinin yanı sıra risk yönetimi hakkında da detaylı öğrenim sunar.
  • ICO ve Token Satışları: Bu kurs, Initial Coin Offerings (ICO’lar) ve token satışları hakkında bilgi edinmek isteyen kullanıcılar için doğru bir tercihtir. İçeriği ICO’ların nasıl çalıştığı, yatırım stratejileri ve dolandırıcılıklardan korunmakla alakalıdır.

99Bitcoins’i Ziyaret Edin

99Bitcoins nasıl alınır?

99Bitcoins tokenlarını mevcut ön satışa katılarak satın alabilirsiniz. Şu anda bir ERC20 tokenı olduğundan, MetaMask cüzdanı kullanabilirsiniz.

1. Adım: MetaMask cüzdanı oluşturun

İlk adımda eğer Ethereum için bir cüzdanınız yoksa resmi MetaMask web sitesini ziyaret ederek cüzdan oluşturabilirsiniz. Daha sonra cüzdanı tarayıcı eklentisi olarak ekleyebilirsiniz.

2. Adım: Cüzdanı bağlayın

MetaMask cüzdanınızı 99Bitcoins ön satış web sitesine bağlamanız gerekir. Web sitesini ziyaret edip “Cüzdanı Bağla” butonuna tıklayarak “MetaMask”ı seçin. Cüzdanınızda işlemi onaylamanız için işlem ücreti olarak ETH tokenlarına ihtiyacınız olacak. Bunun ardından birkaç saniye içinde işlem tamamlanacak ve bağlantı kurulacaktır.

3.Adım: 99BTC satın alın

Artık 99Bitcoins satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Satın alma menüsünde tercih ettiğiniz satın alma para birimini (ETH, BNB, USDT veya kredi kartı) seçin ve istediğiniz tutarı girin. Bu tutar, mevcut ön satış fiyatında karşılık gelen 99BTC tokenlarına dönüştürülecektir. İşlemi onaylamanızın ardından 99BTC satın alma işlemi başarılı bir şekilde tamamlanacaktır.

4.Adım: Tokenları alın

Ön satışlar ve “Token Oluşturma Etkinliği” tamamlandıktan hemen sonra, projenin sosyal medya kanallarında tokenların dağıtımı hakkında bilgilendirileceksiniz. Bunun ardından resmi web sitesinde tokenlara doğrudan MetaMask cüzdanınızdan erişebileceğiniz özel bir “Talep Et” butonu bulunacaktır.

Ayrıca 99Bitcoin, sahip olduğu staking ödülleri ile dikkat çeker. 99 milyarlık bir arza sahip olan 99Bitcoins, toplam arzın yüzde 14’ünü staking için ayırmıştır. Bu süreci iki yıla yayarak ekosisteme katılımı teşvik eder.

99Bitcoins’i Ziyaret Edin

99Bitcoins fiyat tahmini ve büyüme hedefleri?

99Bitcoins, kripto para birimleri hakkında bilgi edinmek ve aynı zamanda pasif gelirler elde etmek isteyenler için mükemmel bir seçimdir. Şu anda ön satış aşamasında olan projenin, farklı aşamaları olacaktır ve her aşamada 99Bitcoins fiyatı artmaktadır. Potansiyel büyüme hedefleri ise ortalama ve yüksek fiyat aralıkları ile değişmektedir.

99Bitcoins için potansiyel büyüme hedefleri

  • 99Bitcoins’in 2024 yılının sonuna kadar Bitcoin halving etkisi ile yükselmesi bekleniyor.
  • 2025 yılında BRC-20 köpürüleme ve CEX listelemeleri ile büyüme potansiyeli taşıyor.
  • 2030’da farklı borsalarda listelenebilecek olan token, 0,40 doların üzerine çıkabilir.
Yıl Potansiyel Düşük Ortalama Fiyat Potansiyel Yüksek
  2024 0,001 0,0023 0,004
  2025 0,003 0,0065 0,0088
  2030 0,02  0,033 0,045

Erken dönemde bu projenin bir parçası olmak isteyen yatırımcılar 0,001 dolar gibi düşük bir fiyattan satın alabilir. Projenin popülerliği arttıkça, piyasa değerinin de önemli ölçüde artması bekleniyor. Bu durum, 99BTC tokenlarının en iyi kripto borsalarında listelenmesine yardımcı olabilir. 2024 kripto para tahminleri ile birlikte yıllara dayalı 99Bitcoins analizi şöyledir.

99Bitcoins 2024 fiyat tahmini

Ön satış aşamasının tamamlanmasının ardından 99Bitcoins tokenlarının kripto borsalarında listelenmesi bekleniyor. Bu yıl nisan ayında gerçekleşecek olan Bitcoin halving etkinliği ile 99BTC fiyatının yükselişe geçmesi bekleniyor. Satış öncesi lansman, yüksek stake ödülleri, eğitim platformunun geliştirilmesi ve DEX listelenmesi gibi faktörler nedeniyle 99Bitcoins fiyatı 2024 yılının sonuna kadar 0,004 dolara ulaşabilir.

99Bitcoins 2025 fiyat tahmini

99Bitcoins fiyatının 2025 yılında iyi performans göstereceğine dair düşüncelerin arkasında Bitcoin fiyatının Eylül 2025’e kadar 200,000 dolara kadar yükseleceğinin düşünülmesi yatıyor. Projenin paylaştığı yol haritasına göre teknik ekip, ekosistemi daha büyük bir kullanışlı hâle getirmeyi hedeflediği görülüyor. Planlar arasında 99Bitcoins platformunun beta sürümünü başlatmak, BRC-20 köprü geliştirme ve CEX listelemeleri gibi önemli geliştirmeler bulunuyor.

Bu gelişmeler ışığında 99BTC tokenlarının fiyatının 2025 yılının sonuna kadar 0,0088 dolara ulaşması bekleniyor. Ancak bu tahminin kripto pazarının ne kadar iyi performans gösterdiğine bağlı olduğunu akılda tutmak önemlidir.

99Bitcoins 2030 fiyat tahmini:

2030 kripto para yorumlarına göre blockchain pazarı bu tarihe kadar büyük oranda büyüyecek. Kripto piyasasının yüzde 60 oranında büyüyebileceği göz önünde bulundurulduğunda 99Bitcoins fiyatı da bununla beraber yükselebilir.

Ayrıca 2030 yılında kadar BRC-20 köprüsünün tamamlanması, tam platform sürümünün piyasa sürülmesi ve ekosistem güncellemelerinin de devam etmesi bekleniyor. Bu gelişmeler 99Bitcoins projesini daha kullanıcı dostu ve erişilebilir hâle getirecektir. Sonuç olarak 99BTC fiyatının 2030 yılının sonuna kadar 0,045 dolara ulaşabileceği ve Binance’de listelenecek kripto paralardan biri olacağı tahmin ediliyor.

99bitcoin

Yıllara dayalı 99Bitcoins fiyat tahminine bakıldığında, ön satış aşamasında bu projenin bir parçası olmanın avantajlı olabileceği görülüyor. Ayrıca yüksek potansiyelli projelerin erken dönem yatırımcısı olmak maksimum kâr elde edilmesine olanak sağlayabilir.

Ancak kripto para piyasasının yüksek volatiliteye sahip olması sebebiyle yüksek risk içerdiği akılda tutulmalıdır. Her bir kullanıcı kendi yatırım planını kendi risk analizine göre yapmalıdır ve yalnızca kaybetmeyi göze alabileceği kadar bir miktarla işlem yapmalıdır.

99Bitcoins’i Ziyaret Edin

Sık Sorulan Sorular

Erken dönemde 99Bitcoins projesinin bir parçası olan 99 topluluk üyesine toplan 99,999 dolarlık token dağıtılacak. Airdropa katılmak için 99bitcoins.com sitesine kayıt olup sosyal medya hesaplarına katılmak gerekir. Ardından Bitcoin cüzdan adresini ve ön satışta kullandığınız cüzdan adresini göndermeniz gerekir. Bu adımları tamamlayarak 99Bitcoins airdropuna katılmak mümkündür.

99Bitcoins projesi, benzersiz özellikleri ile rakiplerinden ayrılma potansiyeline sahiptir. Özellikle nisan ayında gerçekleşecek olan Bitcoin halving etkinliğinin fiyatta pozitif bir etkiye sahip olacağı düşünülüyor. 99Bitcoins’in kısa vadede 5-10x, uzun vadede ise 100x yükselmesi beklenen coinler arasında yer alması bekleniyor.

99Bitcoins platformunda birçok farklı yöntemle token kazanmak mümkündür. Bu yöntemler arasında kurslara katılım, toplulukta aktif olmak, görevleri tamamlayarak başarılı olmak ve staking bulunuyor. Kullanıcılar kendilerine uygun yöntemi seçerek token kazanma fırsatları elde edebilir.

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin