featured

Piyasa çökerken bu Solana meme parası yüzde 924 arttı: Bir sonraki DOGE mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Memecoin Haberleri: Solana ekosisteminin bir projesi olarak ortaya çıkan The First Youtube Cat (PAJAMAS) kripto para piyasası çökerken etkileyici bir performansla yüzde 900’den fazla arttı. Meme coin ekosisteminin yeni bir üyesi olan PAJAMAS, mart ayının başında duyuruldu ve yalnızca iki aylık bir süreçte önemli kazançlar elde etti. Kripto para piyasasının durgun seyrettiği bu günlerde meme coinin fiyatındaki bu hızlı yükselişin ardında ise topluluk gücü olduğuna inanılıyor.

PAJAMAS meme coin fiyatındaki ani yükselişin ardından ne var?

Kısa süre önce duyurulmasına rağmen hızlı bir yükseliş sergileyen The First Youtube Cat, YouTube’un ortağının evcil kedisine dayanıyor. Topluluk desteği açısından Elon Musk’ın DOGE’u gibi ünlü bir ismin desteğine sahip olan meme parası, YouTube ortağı Steve Chen’in son X paylaşımları ile de desteklendi.

Chen paylaşımlarında PAJAMAS coine destek verirken büyük kripto para borsalarında listelenmeye dair ipuçları da paylaştı. Özellikle son gönderisinde PAJAMAS coinin Binance’de listelenmesini beklendiğini açıklayarak web2 ve web3 sektörlerindeki gelişmelere vurgu yaptı. Bu paylaşımın ardından yeniden değerlenen meme parası, resmi X hesabından ödül dağıtımlarını duyurarak topluluk gücünü arttırıyor.

Etkileyici fiyat artışı: Güncel PAJAMAS fiyat görünümü

Şimdilik belirli borsalardan listelenen The First Youtube Cat coin, iki aylık bir sürede yüzde 120 artış gösterdi. Ancak piyasaya ilk çıktığında bir miktar düşüşle 0,017 dolardan 0,0023 dolara gerileyen varlık, bir süre bu aralıkta devam ederek yatay seyretti. 25 Nisan’dan sonra yükselişe geçen kripto, son 1 ayda yüzde 910’luk yükselişle 0,031 dolara ulaşarak oldukça güçlü bir fiyat artışı yaşadı ve tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) 0,035316 dolara ulaştı.

meme coin PAJAMAS

Piyasa değeri 32,15 milyon dolar olan ve PAJAMAS coin, son 24 saate yüzde 93’lük bir yükseliş gösterdi ve bu yazının yazıldığı sırada 0,032813 dolardan işlem görüyor. Bu hızlı yükselişi ile DOGE ve PEPE gibi lider meme coinler için yeni bir rakip olarak ortaya çıkan kedi temalı PAJAMAS fiyatının, yaklaşan boğa koşusunda nasıl hareket edeceği izleniyor.

Kripto para piyasasındaki lider altcoinler minimal kazanımlar ile haftayı tamamlarken Solana ekosistemindeki meme coinler çok daha yüksek bir performans sergiledi. Bunlardan bir diğeri olan Slothana, henüz ön satış aşamasında olmasına rağmen yüksek oranda fon toplayarak geniş bir yatırımcı kesiminin ilgisini kazandı. 420 milyon dolarlık hedefi ve 15.000.000 mevcut büyüme oranı ile dikkat çeken meme projesi, boğa piyasasıyla birlikte uzun vadede 1000x büyüme potansiyelli kripto paralar arasında yer alabilir.

Slothana Ziyaret Edin

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin