featured

XRP grafiğinde tarihi eşleşme: Altcoin 1 dolara giderken yatırımcı için büyük fırsatlar kapıda!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Düzenleyici belirsizliğin ortasında uzun bir süre tökezleyen Ripple’in yerel kriptosu XRP grafiğinde tarihsel kalıplar ile mevcut piyasa koşulları arasında oluşan paralellik Dark Defender ve Egrag Crypto gibi analistleri heyecanlandırdı. Popüler kripto analisti Dark Defender, paylaştığı son X gönderisinde önümüzdeki üç aylık süreyi işaret ederek XRP fiyatında heyecan verici değişiklik beklediğini açıkladı.

XRP fiyatı tarihi bir kırılmanın eşiğinde

Daha önceki paylaşımlarında açıkladığı gibi 2013-2017 dönemindeki kalıpları esas alarak XRP’nin tarihi modeli takip ettiğini dile getiren analist Dark Defender, bu tarihler arasındaki yükseliş trendlerine dikkat çekti.

Tarihi kalıpları esas alarak destek çizgisinin aynı seviyede olduğunu açıkladı. Özellikle Ichimoku Bulutu olarak bilinen direnç noktasının üzerinde bir kırılmayı işaret eden Defender, yatırımcının 1 dolarlık bir kırılmaya hazırlanılması gerektiğini vurguladı. Ayrıca altcoinin 6 yıl gibi uzun bir dönem konsolidasyon süreci geçirdiğini kabul eden analist, altcoin için yüzde 100’e yakın bir büyüme bekliyor.

Yüzde 700’lük bir yükseliş mümkün mü?

Dark Defender’in yanında kripto para uzmanı EGRAG’da XRP hakkında olumlu görüşlerini sosyal medyada yeniledi. Kripto uzmanı yüzde 700’lük bir yükseliş ile altcoinin fiyat hareketinin 2021’deki fiyat hareketini tekrar ettiğini açıkladı. EGRAG tahmininde, 2 farklı yol haritası çizerek XRP için mavi ve sarı bölüm olarak tahminlerini ikiye ayırdı.

xrp

Mavi bölüm haziran-temmuz dönemi için fiyatın 1,4 dolara kadar ulaşabileceğini ifade ediyor ve bunu makul bir aralık olarak değerlendiriyor.

Sarı bölüm olarak ise yine haziran-temmuz dönemi için 4 dolar aralığını işaret eden analist, bu fiyatın da mümkün olduğunu dile getirdi. Bu tahmin altcoin için tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) işaret ederken yüzde 700’lük bir yükseliş anlamına geliyor.

Güncel XRP fiyat analizi

28 Nisan Pazar günü bu yazının yazıldığı sırada altcoinin fiyatı 0,51 dolardan işlem görüyor. Son 24 saate mütevazi bir yükseliş gösteren altcoin haftalık yüzde 1,98’lik bir düzeltme yaşadı. Ayrıca işlem hacminde yüzde 38’lik bir düşüş görüldü ve aylık kaybı yaklaşık yüzde 16,44 seviyesinde gerçekleşti.

 

Kripto piyasasındaki mevcut değişkelerle birlikte XRP fiyatının yükselişi sürdürmesi hâlinde mütevazı bir ilerleme kaydedileceği düşünülüyor. Ayrıca devam eden SEC davasındaki son gelişmelerin de altcoinin fiyatı üzerinde etkili olması bekleniyor.

Bunun yanında başta XRP olmak üzere piyasa dinamiklerini daha iyi analiz etmek isteyen yatırımcılar 99Bitcoin gibi eğitici platformlara yöneliyor ve platformun yerel tokeni 99BTC ile ön satış avantajlarından yararlanabiliyor. Kısa sürede 873,250.65 USDT birikim toplayan ve yüksek potansiyelli kripto paralardan olan 99Bitcoins ön satış aşamasında 0.00102 dolardan satın alınabilir.

99Bitcoins’i Ziyaret Edin

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin