featured

PEPE, meme coin piyasasında liderliğe oynuyor: Yüzde 45’lik ralli ne zaman gelecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’lerden bir tanesi olan PEPE, yeni bir yükseliş rallisine hazırlanıyor olabilir. Fiyatın 0,000007 dolar seviyesinin üzerinde sürdürülebilirlik göstermesi, toparlanma eğiliminin ilk işaret olarak kabul ediliyor.

PEPE fiyatının kanal modelinden bir çıkış yapması, yükseliş yönündeki tahminleri güçlendirdi. 20 ve 50 günlük EMA seviyelerindeki yükseliş eğilimi, yatırımcılar arasında yenilenen toparlanma eğilimini yansıtıyor.

Pepe Coin için 24 saatlik işlem hacmi %1,34 oranında bir artış kaydederek 654,5 milyon dolara yükseldi.

Kripto para piyasası son iki haftadır Bitcoin halving etkinliğinin yarattığı belirsizlik içinde yatay olarak hareket ediyor. Piyasa lideri olan Bitcoin’in fiyatı hâlâ 63,000 dolar civarında işlem görüyor. Ancak PEPE, genel hissiyattan sıyrıldı ve şu anda yükseliş işaretlerine sahip. Kurbağa temalı gözde meem coin, günlük grafikteki yükselişi ile yatırımcılarının yüzünü güldürmeyi başardı.

PEPE meme coin’inin fiyatı 0,0000046 dolardaki düşük seviyesinden %65 oranında bir toparlanma kaydetti ve şu anda 0,0000076 dolar seviyesinde işlem görüyor. Yükseliş hareketlerinin ortasında, alıcılar grafikteki kanal modelinden kararlı bir çıkış yaptı. Bu da meme coin’in daha yüksek seviyelere ulaşma potansiyelinin olduğuna işaret etmektedir.

Pepe Coin fiyat tahmini: Son hareketler yüzde 45’lik ralli oluşturabilir mi?

23 Nisan’da PEPE fiyatı günlük grafikte sıradaki hareket için belirleyici olabilecek bir kırılma gerçekleştirdi. Grafikteki kanal modelinden bir çıkış, düşüş trendinin artık sona erdiğine ve yatırımcılar arasında yenilenen toparlanma hissine işaret ediyor.

PEPE meme coin analiz

Son yükseliş momentumu sonucunda kanaldan bir çıkış yapıldı. Ancak ticaret hacmindeki desteğin yeterli olmaması sebebiyle yükselişin devamı gelmedi. Yine de, olumlu işaretlerden bir tanesi günlük grafikteki %3,75’lik yükseliş mumudur. Bu, durumun artık boğaların lehine olarak değiştiği anlamına geldiği için umutları taze tutmaya yetiyor.

Grafikte oluşan sabah yıldızı modeli, yeniden test sonrası başlayacak olan yükseliş rallisi sonucunda fiyatın 0,0000092 dolarda bulunan zirveyi geçebileceğine işaret ediyor. Ayrıca, daha kısa bir zaman diliminde bir kırılma daha gelebilir. Bu da yükseliş hareketini destekleyecektir.

Kripto para piyasasına genel olarak olumlu hissiyatın hâkim olması durumunda PEPE rallisi hız kazanacaktır. Piyasa koşulları boğaların lehine değiştiğinde gözde meme coin yüzde 45’lik bir rallinin ardından 0,0000108 dolar seviyesine yükselebilir.

Öte yandan, ayılar piyasaya geri dönerse PEPE fiyatı 0,00000663 dolardaki destek noktasının altına bir düşüş yaşayabilir.

PEPE için teknik göstergelerin çoğunluğu yükseliş yönünde işaretlere sahip. Günlük grafikteki RSI eğimi 50 işaretinin üzerinde bulunuyor. Bu da gözde meme coin’e yönelik yükseliş hissiyatını yansıtır. Ayrıca 200 EMA eğimi de düşüş etkisinden kaçarak yükseliş yönüne geçmeyi başardı.

Yatırımcılar yine de herhangi bir işlem yapmadan önce piyasa lideri olan Bitcoin’in fiyat hareketini yakından takip etmelidir. Ayrıca, meme coin piyasasının yüksek volatiliteye sahip olduğunu da akılda tutmakta fayda var.

coingape


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin