PIVX (PIVX) hakkında bilmeniz gereken her şey
PIVX (PIVX) hakkında bilmeniz gereken her şey

PIVX (PIVX) hakkında bilmeniz gereken her şey

service service
Share

Share This Post

or copy the link

PIVX (PIVX) hakkında

Private Instant Verified Transaction (özel anında onaylanmış işlem) PIVX, 1 Şubat 2016’da Dark Net (DNET) adı altında başlatılan ve daha sonra PIVX adını alan, gizlilik odaklı, merkezi olmayan bir kripto para. PIVX, işlem güvenliği ve gizliliği odaklı, merkezi olmayan, açık kaynak ve Bitcoin Core üzerinde çalışan bir kripto para. PIVX, Blackcoin PoS 2.0 protokolünde çalışır ve Bitcoin çekirdeği 0.10.x kod tabanını temel alır. Açıkça görülebilen merkezi olmayan yönetim ve arttırılmış işlem gizliliği için master nod’lardan oluşan bir ağ kullanır. PIVX’in asıl amacı, anlık işlemlerin gerçekleştirilmesi ve tüm kullanıcıların menfaati için ağın sürdürülmesine yardımcı olan bir yönetim elde etmek.

PIVX (PIVX) nasıl çalışır?

PIVX bir Proof-of-Stake (PoS) protokolü kullanmakta. Çünkü geliştiriciler DASH platformunu geliştirmek istediler. Otomatik ödül ödemelerini görmek için PoS’yi kullanırlar.  PIVX esas olarak işlemlerin gizliliği ve anonimliği üzerine odaklanır. DASH platformunun problemlerini belirledikten sonra, yeni bir strateji uygulamak gerekiyordu, çünkü bu fikir büyüktü. PIVX, kullanıcı işlemlerinin yüksek güvenliğini sağlayan gelişmiş algoritmalarla birleştirildi.

PIVX’in arkasındaki ekip, işleminizin yönetişimden, bireysel pazarlamacılardan veya tüccarlardan etkilenmesine gerek olmadığını düşünüyor. PIVX, ağı dalgada tutmak için kullanılan masternodları kullanan açık kaynaklı bir kripto para birimi. Bu, işlemlerin doğru şekilde yönetilmesini sağlar. Daha çok masternotlar kullanılıyorsa, ağ daha güçlü hale geliyor. Bunlar, ağa daha fazla hizmet sağlıyor.

Kripto paranızı nerede saklayabilirsiniz?

PIVX tokenleri için daha çok kullanılan dört cüzdan vardır. PIVX GUI (masaüstü versiyonu) resmi bir cüzdandır ve Mac, Windows ve Linux işletim sistemleri için kullanılabilir. Kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir ve sizi ana faydaları için yönlendirir. PIVX Cüzdan, mobil versiyonu var. Temmuz 2017’de piyasaya sürüldü ve PIVX şifrelerini tutmanıza, satmanıza ve almanıza izin verin. Daha yüksek bir güvenlik için cüzdan bir şifre ile şifrelenir. Cüzdanı Google Play’de bulabilirsiniz.

Başka bir cep cüzdanı Coinomi. Zaten çeşitli kripto para ticaretine izin veren popüler bir cüzdan. Özel anahtarları, bunları özelleştirerek kontrol edebilirsiniz. Bu cüzdanı kullanmak için bir hesap oluşturmanız gerekmez. Cüzdanı Google Play’den indirebilirsiniz. Son cüzdan Ledger Nano S. Bu bir donanım cüzdanı ve belki de en güvenli olanı. Bu, anahtarınızı ve para birimlerini özel tutan bir aygıtı temsil eder. Cihazı LedgerWallet’in resmi web sitesinden satın alabilirsiniz.

Sonuç

PIVX  kripto parası gelecekte yatırımcılara çok şey vaat ediyor. İşlemin en güçlü gizliliğini ve güvenliğini sağlamak için Zerocoin protokolünü kullanır. Platform, DASH platformuna inşa edildi. Şimdi, DASH kripto para biriminin tüm güçlü yönlerini hayal edin ve onlara gelişmiş bir teknoloji ekleyin. Sorunlar avantajlara dönüştürüldü, dolayısıyla bu ağdan daha fazla fayda sağlanması beklenmekte.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Coindoo

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin