Blockchain Australia CEO'su:
Blockchain Australia CEO'su: "Avustralya'nın Blockchain ekosisteminin daha çok düzenleyici desteğine ihtiyacı var"

Blockchain Australia CEO’su: “Avustralya’nın Blockchain ekosisteminin daha çok düzenleyici desteğine ihtiyacı var”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Blockchain Australia CEO’su Steve Vallas’a göre, Avustralya’nın Blockchain ve kripto para şirketleri, ülkenin iş sektöründe güveni artırmak için federal hükümet ve düzenleyicilerden daha fazla desteğe ihtiyaç duyuyor.

“Blockchain konusunda düzenleyicilerden destek bekliyoruz”

Perşembe günü Senato Finansal Teknoloji ve Düzenleyici Teknoloji Seçme Komitesi’nde konuşan Vallas, Avustralya’nın gelişimi hızlandırabilecek bir blok zinciri “üssü” olduğunu belirtti. Vallas, kuruluşunun şu anda teknolojinin insanların “yatırım yapması gereken bir şey olduğuna” yönelik güzel işaretler verdiğini söyledi.

Vallas, Avustralya’nın son birkaç yıldaki Blockchain inovasyon eksikliğine işaret ederek, bunun ülkenin ekosistemine zarar vermediğini söyledi.

“Bence düzenleyicilerden daha fazla sinyale ihtiyacımız var, özellikle bu konuda bilgili insanlarla tartışmaya istekli olduklarına dair…”

AB, İngiltere ve ABD’de destek daha büyük

Senato Komitesi, geçen yıl Şubat ayında ülkenin Ulusal Blok Zinciri Yol Haritası lansmanının ardından şu anda ticari ve hükümet ortamında Blockchain teknolojisi potansiyelini değerlendiriyor. Sanayi, Bilim, Enerji ve Kaynaklar Bakanlığı aracılığıyla açıklanan yol haritası, işle ilgili faaliyetler için blok zincirinin değerini yakalamayı amaçlayan ulusal bir stratejinin beklentilerini ortaya koyuyor.

Vallas; AB, İngiltere ve ABD gibi dünyanın dört bir yanındaki bazı finans otoritelerinin, özellikle bankacılık sektöründe, Blockchain ve dijital varlıkları kullanmak veya teşvik etmek isteyen işletmelere daha fazla rehberlik sağladığını söyledi.

ABD Para Birimi Denetleyici Ofisi gibi düzenleyiciler bankalara kripto varlıklarını saklayabileceklerini ve kripto para birimi şirketleri bankacılık yapmaları gerektiğini söylerken, “Bu sinyaller büyük ölçüde Avustralya pazarında yok” dedi.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin