Polkadot ve XRP fiyat analizi
Polkadot ve XRP fiyat analizi

Geçen haftanın kurumsal girişlerinde bu koin öne çıktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CME vadeli işlemlerinin başlatılmasına kadar kurumlar agresif bir şekilde ETH biriktiriyordu ve Ethereum ürünleri, geçen haftanın kurumsal kripto girişlerinin %80’ini temsil ediyordu.

Ethereum’a yönelim

Kripto varlık yöneticisi CoinShares, geçen hafta kurumsal kripto para birimi fonlarına yatırım girişlerinin arttığını ve büyük çoğunluğunun Ethereum olduğunu bildirdi.

Rapor, geçen hafta 245 milyon dolarlık kripto girişinin %80’inin veya 195 milyon doların, 8 Şubat’ta Chicago Mercantile Exchange Ethereum vadeli işlem sözleşmelerinin lansmanından önce Ethereum ürünlerine yatırıldığını belirtiyor.

Rapor, yatırımcı çeşitlendirmesinin ortaya çıkmaya başladığını öne sürerek, satın almayı ve elde tutmayı tercih eden yatırımcılarla kar elde ettiğine dair çok az kanıt olduğunu ekledi.

Toplam giriş

2021 için dijital varlık yatırım ürünlerine şimdiye kadar toplam giriş, 2.6 milyar $’a denk geliyor . Bu rakam, 2020 yılında 6.7 milyar $’lık kurumsal sermayenin% 39’una denk geliyor.

Rapor, yatırım ürünü alım satım hacimlerinin yüksek kaldığını ve geçen hafta günde ortalama 670 milyon dolar olduğunu ve toplam Bitcoin ticaret hacimlerinin %5,4’ünü temsil ettiğini belirtti.

Grayscale, 8 Şubat itibarıyla yönetilen varlıklarda (AUM) 33,4 milyar dolarlık rekor bir seviye ile en büyük kurumsal kripto varlık fonu olmaya devam ediyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin