Samsung artık Bitcoin ödülleri kazandırıyor
Samsung artık Bitcoin ödülleri kazandırıyor

Samsung artık Bitcoin ödülleri kazandırıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Lolli kullanıcıları artık Samsung ürünlerini satın alırken Bitcoin ödülleri kazanabiliyor. Güney Kore merkezli elektronik devi, ilk olarak Şubat 2019’da duyurulan kripto para odaklı alışveriş uygulaması Lolli ile ortaklığını yeniledi.

Bitcoin ödülü

Şu andan itibaren, Lolli kullanıcıları çeşitli Samsung ürünlerini (TV, çamaşır makineleri, cep telefonları) satın alabilir ve Bitcoin ödüllerinde yüzde 4,5’e kadar geri kazanabilirler.

Şirket ayrıca geçen ay teknoloji şirketi Garmin ve kozmetik markası Fenty Beauty için de destek ekledi.

Mayıs ayında, girişim, süperstar aktör Ashton Kutcher tarafından kurulan bir risk sermayesi şirketi olan Sound Ventures gibi önemli katılımcıları olan 3 milyon dolarlık bir çekirdek turunu tamamladı.

Lolli’nin diğer hamleleri

2018’de yeniden kurulan Lolli, Kasım ayında Alibaba’nın Amerikalı kullanıcılarına kripto para ödülleri sunmaya başladı ancak ortaklık başarısız oldu.

Şu anda, Lolli 1.000’den fazla üst düzey mağazayı desteklemektedir ancak yalnızca ABD merkezli müşteriler için mevcut durumda.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin