featured

Gözde metaverse coin’in fiyatında geri dönüş beklentileri yoğunlaşıyor: İşte, boğa rallisi için kritik seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde metaverse coin’lerden bir tanesi olan MATIC, son zamanlarda fiyatında hafif bir iyileşme kaydetti. Ancak teknik göstergeler uzun vadede fiyat ivmesinin kaybedilebileceğine işaret ediyor.

MATIC, 1 dolarda bulunan hedefine ulaşmak için girişimlerde bulunsa da fiyat bugün 0,71 dolar civarında dalgalandı. Polygon ağının kârlı performansı ve talep geçmişi bile gözde metaverse coin’in fiyatını ortalama aralığın üzerine çıkaramadı.

MATIC en iyi dönemini 2021 ve 2022 yıllarında yaşadı ancak sonrasında token piyasadaki yerini kaybetti. 2023’te 1,5 dolara ulaşarak iyi bir zirve oluşturdu ancak uzun süre tutunmayı başaramadı.

MATIC fiyat analizi: Metaverse coin’den geri dönüş gelecek mi?

MATIC’in ilk 10 kripto para birimi arasında yer aldığı bir dönem vardı ancak şimdi bu durum ilk 20’ye girdi. Metaverse coin CoinmarketCap verilerine göre 7,037,367,335 dolarlık piyasa değeriyle 18. sırada yer alıyor. Fiyat, son 24 saat içinde %4,43 oranında bir düşüş yaşadı ve şu anda 0,7115 dolar civarında işlem görüyor.

MATIC metaverse coin fiyat analizi

MATIC, iki buçuk yıl önce belirlediği tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2,92 dolardan %76 oranında daha uzakta. Metaverse coin, bu dönemde toparlanmak için birçok girişimde bulundu ancak azalan yatırımcı ilgisi tüm girişimleri geri çevirdi. Bu tokenın azalan ticaret hacmi ile de desteklenmektedir. 24 saatlik dilimde işlem hacmi %20 oranında düşerek 270,525,611 dolara geriledi.

Altcoin son bir yılda en iyi performansını, fiyatın düşüş trendine girmeden önce 1 doların üzerine çıktığı Mart ayında gösterdi. Nisan ayının tamamı boyunca fiyat 1 dolar seviyesinin altında kaldı ve hatta 14 Nisan’da 0,611 dolara kadar düştü.

MATIC için sırada ne var?

Polygon Network’ün yerel kripto para birimi neredeyse iki yıldır diğer en iyi kripto para birimlerinin gerisinde kalıyor. Piyasadaki son yükseliş rallisinde bile beklentileri karşılamayan MATIC, şu anda da net bir yükseliş işaretine sahip değil ve nötr bir bölgede işlem görüyor.

Analistlere göre en yakın destek noktası 0,60 dolar, direnç bölgesi ise 0,75 dolar civarında bulunuyor. Henüz 1 dolar eşiğinin aşılacağına dair olumlu bir işaret olmadığından yatırımcılar piyasanın toparlanmasını bekliyor, bu da MATIC fiyatını biraz daha yukarı taşıyabilir.

Ancak kripto analisti World of Charts önümüzdeki günlerde fiyat artışı öngörüyor. Ona göre metaverse coin’in fiyatı 4 saatlik grafiğinde bir boğa modeli oluşturmuş durumda. Eğer beklenen kırılma gerçekleşebilirse fiyat 1,30 dolar seviyesine yükselebilir.

Kripto para piyasasının çok da iyi bir ay geçirmediğini göz önünde bulundurursak MATIC fiyatındaki düşüş de şaşırtıcı olmadı. Çünkü zaten, ortalamanın altında performans gösteriyor ve yatırımcıları dört gözle yeni bir kırılmayı bekliyor.

Önümüzdeki birkaç ayda piyasanın toparlanacağı öngörüsüyle MATIC yatırımcıları, tutarlı kayıpları telafi etmek için büyük fiyat değişiklikleri görmeyi bekliyor.

coingape


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin