Meme coinler kritik noktada: Beklenen yükseliş başlıyor mu?
Meme coinler kritik noktada: Beklenen yükseliş başlıyor mu?

Meme coinler kritik noktada: Beklenen yükseliş başlıyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu, Cumartesi günkü seansında üç ayın en yüksek seviyesine tırmanarak önemli bir kazanç elde etti. Bu hareket, yatırımcıların Binance‘in meme coin’i teminat varlığı olarak onaylama kararına ve yakında piyasaya sürülecek olan Shibarium’a verdiği tepki ile birlikte gerçekleşti. Aynı zamanda, Dogecoin bugün son kayıp serisini sonlandırdı.

Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu (SHIB), Cumartesi günü fiyatların %10’a kadar yükselmesiyle üç ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Cuma günkü 0,000008551 dolarlık düşük seviyenin ardından SHIB/USD çifti, bugünkü seansın erken saatlerinde 0,000009509 dolarlık zirveye ulaştı. Bu hareket, meme coin’in fiyatının 6 Mayıs’ta 0,00001007 dolara ulaştığı en güçlü noktasına tırmanması anlamına geliyor.

En Büyük Taşıyıcılar: SHIB, Hafta Sonuna Başlamak İçin 3 Ayın En Yüksek Seviyesine Çıktı

Grafiğe bakıldığında, bu hareket 14 günlük göreli güç endeksinin (RSI) 67.00 direnç seviyesini aşmasıyla gerçekleşti. Bu yazının yazıldığı sırada, RSI endeksi Şubat ayından bu yana en yüksek seviye olan 73.62 seviyesinde seyrediyor. Eğer momentum hafta sonu boyunca devam ederse, boğaların bir sonraki hedefi muhtemelen 0,00001025 dolarlık bir tavan olacaktır.

Dogecoin (DOGE)

SHIB’in yanı sıra, Dogecoin (DOGE) de bugün yükseldi ve bu süreçte üç günlük bir düşüş serisini sonlandırdı. DOGE/USD çifti, meme coin’in 0,07279 dolara düştüğünden sonraki 24 saat içinde 0,07628 dolara yükseldi. Bu fiyat artışı sayesinde, DOGE 0,0760 dolar direnç bölgesini aşarak Çarşamba gününden bu yana en yüksek seviyesinde işlem görüyor.

En Büyük Taşıyıcılar: SHIB, Hafta Sonuna Başlamak İçin 3 Ayın En Yüksek Seviyesine Çıktı

Bu hareket, RSI endeksinin 52.00 seviyesini aşmasıyla aynı zamana denk geldi. Bugünkü ralliye rağmen, Dogecoin hâlâ geçtiğimiz hafta sonundan yaklaşık %3 daha düşük bir seviyede işlem görüyor.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin