featured

Meme coin piyasasında yükseliş heyecanı: DOGE ve PEPE sahipleri kazançta

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası haftanın son işlem gününde toparlanma belirtileri gösterirken meme coinler hızlı fiyat artışları ile gündeme geliyor. Popüler meme coin PEPE ve lider meme coin DOGE fiyatları 12 Nisan Cuma günü itibariyle yükselişe geçerek günün kazananları arasında yer aldı. Coinbase’nin son hamlesinin ardından ani fiyat hareketi ile gündeme gelen Pepe, işlem hacminde de önemli bir artış sergiledi. Dogecoin ise haftanın en çok kazananlarından biri oldu.

Pepe ve Doge fiyatı neden yükseliyor?

Haftanın son işlem gününde yüzde 5’in üzerinde yükselerek son 24 saate önemli bir kazanım elde eden Pepe, Coinbase’nin listeleme duyurusunun ardından artışa geçti. Coinbase X gönderisinde Pepe’nin kalıcı vadeli işlemler listeleme planını duyurdu. Listelenme duyurusu topluluk etrafında önemli bir hareketlenme sağlarken varlığın işlem hacmi yüzde 50’nin üzerine çıktı ve Pepe fiyatı 24 saate 0,00000753 dolara ulaştı. Arından bir miktar düzeltmeye giden varlık, bu yazının yazıldığı sırada 0.00000728 dolardan işlem görüyor.

Coinbase açıklamasında International Exchange ve Coinbase Advanced olmak üzere Pepe için vadeli işlemlere destek başlatacağını duyurdu. Ayrıca X paylaşımında sözü geçen 1000PEPE-PERP sözleşmesinin başlangıç tarihi olarak 18 Nisan’ı işaret etti. Vadeli sözleşmeler 18 Nisan 2024 tarihinde UTC ile saat 9:30’da veya sonrasında başlayacaktır.

DOGE fiyatına bakıldığında lider meme coin güçlü bir toparlanma yaşayarak yeniden 0,2 doların üzerine çıktı. Kripto para piyasalarının yükselişi ile birlikte meme coin, gün içinde yüzde 1,56’lik bir yükseliş sergileyen varlığın haftalık kazancını yüzde 16,66’a çıkardı. Hızlı yükselişine rağmen 0,21 dolarlık direncin altında kalan coinin bu seviyeyi aşması hâlinde yeni bir zirveye gidebileceği düşünülüyor.

meme coin
DOGE fiyat grafiği

Ayrıca Knight INJ gibi X üzerinden paylaşım yapan analistlere göre DOGE, yakın bir zamanda 0,45 dolara ulaşabilecek potansiyele sahip. Analist World of Charts’in tahminleri ise DOGE fiyatının 0,3 dolara çıkacağı yönünde. Yukarı yönlü bir kırılma bekleyen analistler yaklaşan DOGE Günü’nün de önemini vurguluyor.

“DOGE Günü” köpek temalı meme coinler arasında heyecan yarattı!

Dogecoin topluluk üyeleri tarafından 20 Nisan Doge Günü ilan edilmişti. 8 gün sonra gerçekleşecek bu özel günün köpek temalı meme coinleri olumlu etkileyeceğini düşünülüyor. Özellikle lider meme coin DOGE, Elon Musk’in desteği ile daha fazla yükselme potansiyeli taşıyor.

Dogeverse’yi Ziyaret Edin

Doge temalı meme paralar arasında Dogeverse öne çıkan bir proje oluyor. Altı farklı blok zincirde listelenerek Doge temasını çoklu zincire taşıyan Dogeverse, kısa bir sürede 3,498,629 dolarlık birikim topladığını açıkladı. Lansman sonrasında yükselmesi beklenen coinlerden olan Dogeverse’nin güncel fiyatı ise 0.000293 dolar.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin