featured

Chainlink fiyat analizi: LINK ralli yaparak ilk 10 kripto para arasına girmeye hazır!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para sektöründe 11. en büyük dijital varlık olan Chainlink (LINK), 3 Şubat 2023’te son bir buçuk yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Yaklaşık yüzde 9’luk bir yükselişle son 24 saatte 18 dolara ulaşarak sıralanmasını yükselti. Böylece 22 ayın en yüksek seviyesine ulaşan LINK tokeni, dolaşımda olmayan üç tedarik sözleşmesinin kilidini açtı ve büyük miktarda LINK tokenı, popüler kripto para borsası Binance’ye taşındı. Buna karşın hâlen 24 sözleşmede token bulunuyor ve bunların toplam değeri yaklaşık 7,35 milyar dolar değerinde.

LINK tokenlerinin tekrar dolaşıma girmesi dijital varlığın piyasa değerinin 10 milyar doların üzerine çıkmasına katkı sağladı. Ayrıca zincir üzerindeki yükseliş verileriyle kritik seviyeyi aştı ve bu miktarın üzerine yüzde 30-40’lik bir büyüme daha hedefliyor. Altcoinin fiyatı için daha fazla artış umudu var. Fakat ancak yakın zaman açıklanan verilere göre 19 milyondan fazla token kilidinin açılması fiyatta hafif bir düşüş yaşanmasına neden olabilir.

Lider varlıklar durağan seyrederken LINK, değer kazanıyor!

Yakın tarihli bir gelişmede Chainlink tokeni, önemli bir likidasyona tanık oldu. Yaklaşık 341 milyon dolar değerindeki 19 milyon tokenin kilidi açıldı ve satıcılar 3,7 milyonluk doları harekete geçirdi. Bu gelişmeler LINK fiyatı üzerindeki satış baskısını arttırdı ve bu da kayıpları tetikledi.

Buna rağmen devam eden kilit açma ve token hareketleri ile birlikte altcoin fiyatı yüzde 25’in üzerinde bir yükseliş yaşadı. Bu arada altcoinin fiyatı 18,45 dolara yükseldi. Bu artış uzun süredir devam eden konsildasyon döneminin bittiğine dair bir işaret olarak yorumlanıyor ve önemli bir büyümeye işaret ediyor.

LINK
LINK 1 günlük fiyat grafiği

Altcoinin fiyatında yaşanan gelişmelere karşın lider kripto varlıklar zorluklarla karşılaşıyor. Bitcoin ve Ethereum yavaş hareket ederken XRP yetkisiz işlemlerle boğuşuyor. Altcoinler arasında SOL, genişleyen ekosistemi ile güçleniyor. Bu gelişmeler eşliğinde LINK coin büyümeyi sürdürüyor.

Chainlink fiyat hedefi: M. Poppe ve Ali Martinez LINK tahminlerini açıklıyor!

Kripto para analisti Ali Martinez geçenlerde yaptığı bir paylaşımda piyasa için olumlu görüşlerini dile getirdi ve LINK fiyatının kazanç elde etmek için daha iyi bir konumda olduğunu açıkladı. Martinez zincir içi analizlerini ele alarak altcoin için kritik desteğin 20 dolar olduğunu söyledi. Bu direnç seviyesinden bir toparlanma piyasa dinamikleri üzerinden bir yükselişin işareti olabilir. Ayrıca analist, 5.330 adresin toplu olarak bu fiyat üzerinde yaklaşık 8,59 milyon tokeni elinde bulundurduğunu açıkladı.

LINK
Kaynak: X Ali Martinez

Bununla birlikte popüler analist Michaël van de Poppe, Chainlink’in  2,5 yılı aşkın bir birikim döneminden nihayet çıktığını söylüyor ve altcoinin geleceği hakkında oldukça iyimser bir tavır sergiliyor. Öncelikle altcoinin içinde bulunduğu kritik destek seviyesini yorumlayan M. Van de Poppe’nin altcoin için beklentileri biraz daha yüksek ve coin fiyatının yukarı yönlü bir ivmeyle 25-30 dolara ulaşacağını öngörüyor.

LINK
Kaynak: X, Michael van de Poppe

Ayrıca LINK’in yeni bir boğa koşusuna başladığını ve alım için iyi bir fırsat sunduğu açıklıyor ve Bitcoin ile birlikte LINK hakkında görüşlerini paylaşıyor.

“Bitcoin vizyonum aynı kalıyor. Konsolidasyon sağlayacağımızı düşünüyorum ve bu dönemde altcoinlerin ivme kazandığını göreceğiz. Bu noktada Chainlink şimdiden etkileyici bir yükseliş ivmesi gösteriyor.”

Mevcut piyasa kargaşasında tüm varlıklar zorlandığından, Chainlink’in son yükselişi, daha geniş eğilimleri yenme ve potansiyel olarak önümüzdeki haftalarda görülecektir. Belirli sayıdaki adresler arasında önemli  altcoinin toplanması piyasaya karşı bir yükselişi akla getiriyor. Ancak yukarıda bahsettiğimiz gibi büyük oranda token kilidinin açılması hâlinde yaşanacak bir düşüş, altcoin fiyatını 14 dolar ile 17 dolar arasına çekebilir.

Altcoindeki bu gelişmeler ile birlikte piyasa yeni çıkan meme coinleri ile hareketleniyor. Bu meme tokenlerden biri olan eTukTuk, sürdürülebilir proje anlayışı ile yapay zekâ desteğine sahiptir.

100x yapabilecek yeni bir proje: eTukTuk tokeni

Güncel verilere göre ön satış aşamasında olan eTukTuk, sürdürülebilir ulaşım çözümleri ile uzun ömürlü bir token olarak piyasaya çıkıyor. Henüz listeleme aşamasında olmayan proje, düşük ücretler ile listelenme sonrası 100x yapacak projelerden biri olarak ele alınabiliyor. Çevreci ulaşım ağının yapay zeka ile entegre edildiği çevre dostu token,  blockchain destekli şarj istasyonları inşa ediyor ve birçok ülkede üç tekerli araçları ile aktif kullanım sunuyor. İlk olarak eTukTuk araçları; enerji tasarruflu özellikleri ile dikkat çekiyor ve güvenilir yapısı ile gerçek yaşamda fayda sağlayan bir temele dayanarak fark yaratıyor.

Projenin diğer özelliklerine bakıldığında bir oyna kazan oyunu olduğu görülüyor. Sri Lanka sokaklarında bir taksi kullanarak heyecanlı ve eğlenceli zaman geçirmeye imkân veren eTukTuk’un belirteci TUK oluyor. Ulaşılması oldukça kolay olan TUK tokeni web3 uyumlu Trust Wallet cüzdanları ile BNB, ETH ve USDT gbi popüler coinler ile satın alınıyor. Satın alındıktan sonra stake edilerek anında AYP kazanma fırsatı veriyor. Fiyat açısından bakıldığında ise güncel TUK tokeni şu anda 0,024 dolara alınabiliyor.

eTukTuk’u Ziyaret Edin

coinpedia.

 

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin