featured

LUNC fiyatı hızla yükseliyor: Binance’nin LUNC yakma işlemi, hacmi yüzde 700 arttırdı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Terra Classic (LUNC) haberleri: Kripto para piyasasında Bitcoin’in 43.000 dolar seviyesinin altına inmesi ile altcoinler de düşüş göstermeye başladı. Buna karşılık Terra Classic tarafında oldukça olumlu gelişmeler yaşanıyor. Son 24 saate hızlı bir fiyat artışı yaşayan LUNC fiyatı hızla toparlanmaya başladı. Geniş piyasa şartlarında alım baskısındaki artışla önemli bir noktadan destek gören varlık, bu destek bölgesinde çift dipli formasyondan başarılı bir çıkış göstererek yükseliş trendi oluşturdu. Bu yükselişin arkasında lider kripto borsalarından bir olan Binance’de yapılan token yakma faaliyetinin olduğu düşünülüyor.

Binance borsası yüksek hacimde LUNC tokeni yakıyor!

Kripto borsası Binance, Terra Classic’in canlanması için yaklaşık 2.1 milyon LUNC yakma faaliyetine imza attı ve bu durum sürmekte olan LUNC yakma sürecinin önemli bir adımı kabul ediliyor. Binance’in son token yakma işlemi, 18. LUNC yakma partisi olarak biliniyor ve bu olay, 31 Aralık ile 30 Ocak tarihleri arasında gerçekleşti. Binance’nin bu hamlesi Terra Classic topluluğu tarafından yakılan tokenlara göre etkileyici bir miktarı ifade ediyor. Bu partiyle birlikte toplam LUNC yakma miktarı 50 milyardan 100 milyara doğru artış gösterdi.

LUNC Binance

Ayrıca Binance’nin yanında token yakma işlemine diğer kripto borsaları da destek veriyor. Topluluk üyeleri ve doğrulayıcılar bu süreçte rol oynayarak Terra Classic dolaşımdaki arzını azaltmak için iş birliği yapıyor. Bu çaba tipik olarak topluluğun fiyatını sürdürülebilir bir şekilde arttırıyor. Terra Classic topluluğu, altcoin fiyatını artırmak için başlıca girişim olarak gördüğü token yakma stratejisine aktif olarak yatırım yapıyor.

Bunun yanında yakma işleminden sonra Terra topluluğunun önde gelen üyelerinden biri olan Mr. Diamondhandz1 tarafından LUNC hacminin arttığı dile getirildi. LUNC hacmi yüzde 700’lük çarpıcı bir artışla önemli bir toparlanma gösterdi ve fiyat yüzde 13’ten fazla arttı.

“LUNC’nin 24 saatlik hacmi 135,125,272’ye ulaşarak yüzde 700 arttı ve TÜM Kripto paraları içinde en iyi performans gösteren oldu. Binance neden her ay LUNC yakar sanıyorsunuz? Geride kalmayın.”

Sonuç olarak geçmiş LUNC yakma faaliyetlerine bakıldığında ocak ayında 5.57 milyar LUNC tokeninin yakıldığı görülüyor. Ticaret hacmindeki artışla birlikte USTC sürekli kontratın tanıtıldı ve aynı dönem kripto borsalarında yeni USTC ve LUNC ticaret çiftleri listelendi.

LUNC fiyat analizi: Teknik göstergeler neye işaret ediyor?

Son gelişmeler eşliğinde Binance’in 5,57 milyar LUNC tokenini yakması altcoinin fiyatı üzerinde oldukça etkili bir yükselişi tetikledi. Terra Classic fiyatı 0,000103 dolarlık temel direnci aşarak 0,000115 dolar seviyesine ulaştı. Son iki haftadır dar bir aralıkta işlem gören varlık, alıcı ilgisinin artmasına tanıklık etti. Bu yazının yazıldığı sırada güncel fiyatı son 24 saate yüzde 7’lik bir yükselişle 0,000111 dolardan işlem görüyor. Varlığın işlem hacmi son 24 saate yüzde 3,85’lik bir yükselişle 168.712.498 dolara ulaştı. Bu da yatırımcının varlığa ilgisinin arttığını gösteriyor. Bununla birlikte Terra Classic piyasa değerinde yüzde 7,07’lik bir yükselişle  641.497.160 dolara çıktı.  

1 günlük LUNC fiyat grafiği

Altcoin için kritik direnç noktası sayılan 0,000103 dolarlık temel direnç noktasının aşılması alıcıların kontrolü ele almaya başladığını gösteriyor. Ayrıca daha önce mevcut olan toparlanma eğilimini sürdürme potansiyelinin işaretti sayılan bu kırılmanın ardından Terra Classic fiyatı neredeyse yüzde 1000’lik bir hacim artışı gösterdi. Bu da yukarı yönlü bir hareketin başlangıcı sayılabilir. Ayrıca Terra Classic fiyatı 0,0001 doların üzerinde tutunursa iki farklı kritik seviyeyi hedefleyebilir. İlk olarak 0,0001378 dolarlık seviye ve 0,000173 dolarlık destek noktaları varlık için önem taşıyor.

Teknik göstergelere bakıldığında Bollinger Bandı varlığın alt sınırındaki yükselişi gösteriyor. Bu da LUNC fiyatına ek destek sağlıyor. Ortalama yön endeksi ise yüzde 28’lik bir düşüşü gösteriyor. Bu gösterge yatırımcı için varlığın yönünü belirlemeyi kolaylaştırır. Buna göre yüzde 28’lik bir düşüş, varlık için piyasadaki düşüş momentumunun zayıfladığını gösterir.

Terra Classic cephesindeki bu olumlu gelişmeler ile birlikte yeni çıkış yapmaya hazırlanan meme coinler yatırımcıda heyecan yaratıyor. Bu coinlerden biri olan eTukTuk, çevreci yaklaşımı ve sürdürülebilir proje hedefleri ile fark yaratıyor.

Çevreci ve sürdürülebilir bir proje: eTukTuk tokeni

Şu anda henüz listelenme aşmasına ulaşmayan eTukTuk tokeni, yapay zekâ desteği ile çevreci ulaşım çözümleri sunar. Enerji tasarruflu araçları ile gelimiş ve gelişmekte olan birçok ülkede hizmet veren üç tekerli araçlara sahip olan eTukTuk projesi, blockchain destekli şarj istasyonları inşa ederek ulaşım sorunlarına yenilikçi bir çözüm getiriyor. Yapay zekayla entegre edilen bu token projesi, güvenilir bir altyapıya sahip olmasının yanında gerçek hayatta önemli bir soruna çözüm ürettiği için uzum ömürlü bir hedeflere sahip olan 100x yapacak projelerden biri olarak ele alınabiliyor.

İçerik olarak bakıldığında TUK belirteci ile listelenmesi planlanan proje, hıza dayalı bir oyna kazan oyunu oluyor. Sri Lanka sokaklarında geçen oyunda bir taksi kullanıcısı olarak yarışlara katılmak mümkün. Satın alma aşamasına bakıldığında resmi web sitesi üzerinde memeseverlere sunulan token, Trust Wallet gibi yaygın cüzdanlar üzerinden BNB coin, ETH ve USDT ödenerek alınıyor. Satın alındıktan sonra stake edilerek hemen AYP kazanma şansı veriyor. Son olarak TUK tokeninin güncel lansman fiyatı 0,024 dolar. 

eTukTuk’u Ziyaret Et

timestabloid

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin