featured

Terra Classic (LUNC) köprü teknolojisi heyecan yarattı: Yeni gelişmeler LUNC fiyatını nasıl etkileyecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasasındaki yükselişle birlikte altcoinlerin de fiyatı toparlanmaya başladı. Terra Classic (LUNC) fiyatı da bu dönem yükselişe geçerek piyasa değerine göre ilk 100 coin arasında geri döndü. Terra Classic fiyatında yükselişle birlikte Terra ekosisteminde yeni gelişmeler önemli bir heyecan dalgası yarattı.

Güncel gelişmelere göre Terra, Tritium Bridge teknolojisini duyurdu ve haber altcoin fiyatı için yeni zirveleri işaret ediyor. Bu güncel teknolojik gelişimler, Terra tokenlerine erişimi arttırırken aynı zamanda varlığın potansiyel değerini yükseltecek şekilde önem taşıyor. Ek olarak Terra ekosisteminde yeni LUNC yakma haberleri gündeme geliyor. Terra Classic geliştiricisi, sözleşme geçişiyle birlikte 800 milyon USTC yakma teklifini hazırlıyor.

Terra Tritium Bridge teknolojisi nedir?

Blok zincirde çalışabilirliği geliştiren Terra Tritium Bridge özelliği, farklı blockchain ağlarında bulunan tokenler arasında bağlantı sağlıyor. Böylece bağlanabilirliği arttırarak farklı blok ağlarında çalışan tokenler arasındaki mesafeyi daraltıyor ve kesintisiz çalışmayı kolaylaştırıyor. TRIT tokenlerini Terra ağındaki blok zincirlere bağlayacak bir ağ görevi gören bu teknoloji, köprü içinde farklı görevleri üstlenecek. Bu özelliğin merkezindeki işleyişe göre tokenler hem anahtar hem de gas ücreti olarak işlev görecek ve daha büyük teklifleri güçlendirecek. Çığır açan bu yenilikçi teknoloji, köprünün blok zincirine etkileşimini arttırmanın yanında merkezi olmayan uygulamalara yönelik kullanılabilirliği de arttırıyor.

terra classic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yenilikçi bir çözüm olarak geliştirilen Terra Tritium köprüsü, kullanıcıların farklı blok zinciri ağları arasında etkileşim imkânı verecek. Buna ek olarak daha fazla topluluk entegrasyonunu teşvik ederek kullanıcıların merkezi olmayan bir ekosistem altında yeni fırsatlardan yararlanması mümkün olacak. Bu, kullanıcıların köprü üzerinde birbirine bağlı blok zincirleri içeren hızlı ve kolay işlemler gerçekleştirebilecekleri anlamına gelmektedir.

Terra Classic ekosistemi için çığır açan bir teknoloji

Terra Tritium Köprüsü’nün yakında piyasaya sürülmesi Terra için önemli bir adım olmakla birlikte varlığın rakipleri arasında teknolojik altyapı bakımında güçlenmesini sağlıyor. Merkezi olmayan ekosistem içinde etkileşimli bir bağlantı ve iş birliği sunan teknoloji, blockchain teknolojisinin olanakları ile sayısız gelişimi beraberinde getiriyor.

Ek olarak Terra Tritium Köprüsü, Terra Classic metaverse kullanıcılar için daha gelişmiş bir platform sunuyor. Merkezi olmayan ve birbirine bağlı bir platform geliştirme hedefini gerçekleştirmek için kolaylıklar sunan bu adım, uzun vadeli sorunlara karşı atılan güçlü bir adım kabul edilebilir.

LUNC yakma hazırlıkları ve fiyat tahminleri

Güncel paylaşımlara göre Terra Classic geliştiricisi, 800 milyon USTC yakma teklifi için hazırlık yapıyor. Bu yakma işlemi kara listeye alınan ve cüzdan sahipleri aracılığı ile kurtarılması mümkün olmayan tokenlerin yakılmasını esas alıyor. Bu yakma işleminin LUNC fiyatını olumlu etkilemesi bekleniyor.

LUNC fiyat performansı ise ABD TÜFE haberlerinin ardından olumlu bir seyir izledi ve 0,000113 dolarlık seviyeyi geri aldı. Buna karşın son 24 saat içinde yüzde 1’lik bir düşüş gören varlık, günün erken saatlerinde 0,0001178 seviyesinden 0,0001161 dolara indi ve bu aralıkta işlem görüyor. İşlem hacmi de yüzde 25’lik bir düşüş gösteren Terra Classic LUNC için uzun süreli tahminler arasında Bard’in tahmini öne çıkıyor.

LUNC fiyat grafiği

Google’in yapay zekası Bard, 2050 yılına kadar LUNC için uzun ömürlülüğünü denetlemeye yardımcı olacak teknolojik ilerlemelerin fiyatı önemli ölçüde etkileyecek bir katalizör görevi göreceğini söylemişti. Bu açıklama, yeni yayınlanan köprü girişiminin önemini vurguluyor. Yapay zekanın belirttiği diğer gelişmeler arasında LUNC yakma kampanyası ve Terra Classic’in güçlü topluluk desteği yer aldı. Bunun yanında Bard, Terra Classic’in uzun vadede hayatta kalmasına karşı olası argümanları vurguladı.

Terra Classic ekosisteminde yaşanan bu gelişmeler ile birlikte kripto para piyasasında yeni listelenen tokenler de yatırımcı için iyi bir alternatif yatırım seçeneği oluyor. Bu tokenlerden biri olan Smog, Solana’nın merkeziyetsiz borsası Jüpiter’de listelenerek büyük bir heyecan yarattı.

Smog, Solana ağındaki en büyük airdropa hazırlanıyor!

7 Şubat’ta Jüpiter borsasında listelendikten sonra bir haftada hızlı bir fiyat artışıyla yükselmesi beklenen coinler arasına giren Smog tokeni, tüm zamanların en büyük airdropuna hazırlanıyor. Kullanıcıların airdrop kazanmak için token satın alıp tutmaları gerekiyor. Böylece airdrop puanı biriktiren yatırımcılar, çeşitli kampanyalar ile destekleniyor ve oyun içinde çeşitli görevleri yerine getirerek de airdrop puanı kazanma şansı yakalıyor. Ayrıca Smog token, tokonomik verilerine göre toplam arzın yüzde 35’ini aridrop ödüllerine tahsis ederek yatırımcıyı teşvik ediyor.

smog token

Smog token güncel verilerine göre yeni meme coin son 24 saat içinde önemli kazanımlar elde etti. CoinGecko’dan alınan verilere göre yaklaşık yüzde 48 artış gösteren varlık, 0,047 dolardan işlem görüyor. Smog tokeni satın almak için resmi web sitesinden cüzdan bağlama adımlarını takip edebilir ve Ethereum ya da USDT kullanarak satın alma işlemini tamamlayabilirsiniz.

SMOG Tokeni Ziyaret Edin

timestabloid


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin