pepe coin fiyat tahmini

PEPE Coin Fiyat Tahmini Ve Geleceği: 2024, 2025 ve 2030

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki yeni ve popüler meme coinlerden biri olan PEPE, gün geçtikçe yatırımcılardan daha fazla ilgi görüyor. Piyasaya sürüldüğü ilk günden bu yana oldukça etkileyici bir performans sergileyen PEPE’nin fiyat geleceği merak edilen konulardan bir tanesi. Peki meme coinin fiyat hareketinin arkasında geçmişten günümüze ne var ve bu meme coin satın almaya değer mi?

Pepe coin fiyat tahmini 2024-2030

  • Pepe coin için gerçek bir kripto ön satışı gerçekleştirilmeyip Uniswap platformundaki tüm likiditenin yüzde 93,1’i direkt olarak ticarete sunuldu.
  • Meme coinin lansmanı, 14 Nisan 2023 tarihinde gerçekleşti ve kısa sürede büyük ilgi gördü.
  • PEPE, ilk piyasaya çıktığında 0,000000001 dolarlık bir fiyattan satın alınabiliyordu ve hızla fiyatını yükseltmeyi başardı.
Yıl Potansiyel Düşük Ortalama Fiyat Potansiyel Yüksek
2024   0,0000020 0,00000214 0,00000297
2025      0,000004   0,000007    0,00001140
2030 0,00000981    0,00001005  0,00002

Pepe Coin Satın Al

Pepe coin nedir?

PEPE coin, internette dolaşan bir meme aracılığı ile ortaya çıkmış bir meme coin türüdür. Yaratıcılar  “Kurbağa Pepe”ye bir saygı duruşu olarak bu projeyi oluşturmuş ve piyasaya sürmüştür. Kurbağa Pepe, 2000’li yılların başında popüler hâle gelen antropomorfik bir figürdür. Genellikle hiciv ve mizahın bir parçası olarak tasvir edilir. Bu, Pepe meme coinin henüz bir dijital varlık olmadan önce bile gerçek bir internet fenomeni olduğunu gösteriyor.

Pepe coin alternatifleri:

  1. Scotty the AI: Yapay zekâ destekli proje, her işlemde maksimum getiri hedeflerken güvenli kullanım özelliklerine de sahiptir.
  2. Smog Token: Listelenme sonrası hızlı yükselişi ile dikkat çeken meme coin, tüm zamanların en yüksek airdropu ile fark yaratır.
  3. Sponge V2: Heyecan yaratan Sponge V1 projesinin devamı olan Sponge V2, yüksek AYP getirisi ile dikkat çekiyor.

PEPE coin, anonim kurucu bir ekip tarafından 16 Nisan 2023’te Ethereum blockchaininde bir ERC-20 tokenı olarak piyasaya sürüldü. Bu da oldukça yeni bir proje olduğu anlamına gelmektedir. Dolayısıyla kısa sürede bu kadar yükseliş kaydedebilmesi ilgi çekici bir özelliktir.

pepe coins

PEPE, deflasyonist bir özellik taşıyan yeni bir meme coin türüdür. Bu özellik, paraların düzensiz aralıklarla geri satın alma mekanizması aracılığıyla yok edilmesiyle toplam para arzının zamanla azaldığı anlamına gelir. Toplamda 420,69 trilyon coin üretilmiş olup bunların yaklaşık yüzde 93’ü şu anda dolaşımdadır. Meme coin PEPE, başlangıçta yüzde 15,000’in üzerinde bir büyüme yaşasa da diğer kripto para birimleri gibi bu meme coin de oldukça değişken bir yapıya sahiptir.

Kripto para  Pepe coin
Coin belirteci PEPE 
Piyasa değeri 490,3 milyon dolar
Çıkış tarihi 18 Nisan 2023
Dolaşımdaki tedarik 420.69 trilyon  

Pepe coin fiyat geçmişi

Geçtiğimiz yıl nisan ayında piyasaya sürülen PEPE coin, 0,00000001 dolar ile satışa başladı. Ardından 29 Nisan’da beklenmedik bir hızla yükselişe geçti. Piyasaya sürüldüğü fiyattan 0,00000032 dolara ulaştı ve yalnızca iki gün içinde yüzde 300’ün üzerinde bir artış gösterdi. Bu yükseliş ile PEPE fiyatından sıfır silinerek ilk kez 0,000001 dolara çıktı. 5 Mayıs’ta PEPE coin 0,0000046 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı ve bu, onu kripto pazarındaki ilk 60 coin arasına soktu. Ancak sadece bir hafta sonra PEPE fiyatı, yüzde 75 oranında bir düşüş yaşadı.

Pepe coinin, piyasaya sürülmesinin ardından hızla yükselmesi ve yeniden büyük düşüşler yaşaması kripto piyasasının değişken doğası ile de yakından ilgilidir. Böylece PEPE, lansmandan yaklaşık iki hafta sonra bu coinin oldukça özel bir yapıya sahip olduğu ve adından sıkça söz ettirebileceği kanıtlandı. Popüler kripto para birimi, bir günde 1,7 milyar dolardan fazla bir işlem hacmine ulaşarak yaklaşık 1,8 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip olmayı başardı. Ancak daha sonra, hiçbir uyarı olmaksızın fiyat hızla düşüşe geçti. Şu anda fiyat, birkaç aydır neredeyse aynı aralıkta sıkışıp kalmış durumda. Bu nedenle birçok yatırımcı talebin artmasını veya Pepe coine olan heyecanın yeniden canlanmasını sabırsızlıkla bekliyor.

pepe
PEPE fiyat geçmişi / Nisan 2023 -2024

Pepe coinin fiyatı şu anda tanıtım fiyatının oldukça üzerinde işlem görüyor olmasına rağmen bir süredir fiyat hareketi yatay seyrediyor. Meme coin piyasasının hareketleri kripto para piyasasındaki genel hissiyat ile de yakından alakalıdır. Bu piyasanın çok değişken bir yapıya sahip olduğunu da hesaba kattığımızda kısa vade için net bir tahmin yapmak zordur. Ancak uzun vadeye bakıldığında, projenin etrafındaki ekip ve topluluğun muazzam bir potansiyel sunduğu reddedilemez bir gerçektir.

Pepe coinin, meme coin piyasası lideri olan Dogecoin’den farklı olarak projenin arkasında iddialı ve merkezi olmayan bir geliştirici ekibi bulunmuyor. Bu nedenle Pepe fiyat tahminimizde yeni kripto para biriminin tüm zamanların en yüksek seviyesini aşmasının biraz zaman alacağını varsayıyoruz. Hızlı fiyat artışları her ne kadar cazip olsa da eski tüm zamanların en yüksek seviyelerine tekrar ulaşılması genellikle uzun zaman alır.

Ek olarak bir sonraki boğa piyasasında meme paranın fiyatının artacağı düşünülüyor. Analistler, kripto piyasasındaki bir sonraki boğa koşusunun 2025 yılında gerçekleşeceğini düşünüyor. Bununla birlikte kripto piyasasına daha büyük bir sermaye girişi ile birçok kripto para, önceki boğa piyasalarına göre daha fazla fayda sağlayabilir. PEPE coinin büyük topluluk ve popülerlik gibi avantajları sayesinde fiyatında daha büyük yükselişler kaydetme şansı bulunmaktadır.

Pepe Coin Satın Al

Pepe coin fiyat tahmini ve geleceği: 2024, 2025 ve 2030

Pepe coin 2024 fiyat tahmini

Kurbağa Pepe, Matt Furie tarafından sevgi dolu bir armağan olarak yaratılan PEPE coinin efsanevi öyküsünü anlatıyor. Meme coin evreni, Bitcoin gibi geleneksel kripto para birimlerine nazaran daha tahmin edilemez bir yolda ilerler. PEPE, bu renkli dünyanın önemli bir oyuncusu olarak sahneye çıkıyor. Ancak popülerlik dalgasıyla yükselen PEPE tokenı, başlangıçta büyük bir ivme kazanmasına rağmen son dönemde yüzde 33’lük bir değer kaybı yaşadı.

Bu yıl, birçok yasal düzenlemenin gerçekleşmesi bekleniyor. Buna ek olarak 2024 yılının ilk yarısında nisan ayında gerçekleşmesi beklenen halving etkinliği, piyasada önemli bir katalizör görevi görebilir.  Makro çapta PEPE fiyatı incelendiğinde varlığın 2024 yılında 0,00000214 dolar ile 0,00000297 dolar arasında değer alması bekleniyor.

Pepe coin 2025 fiyat tahmini

Geleneksel piyasalar karşısında hızla büyüyen kripto para piyasasının önümüzdeki süreçte teknoloji ile birlikte büyümesi bekleniyor. Bu da kripto para birimleri için yeni kullanım senaryolarının yanı sıra birçok yeni tokenin ortaya çıkacağı anlamına geliyor. Geçmiş yıllarda boğa piyasası sezonları incelendiğinde önümüzdeki yıl da benzer bir tablo çizilebilir.

Bu doğrultuda birçok coinin ve özellikle PEPE’nin fiyatının önümüzdeki aylarda ve gelecek yıllarda yavaşça artabileceğine inanılıyor. Ancak meme coinler genellikle yüksek volatiliteye sahiptir ve öngörülemez bir doğaları vardır. Bu nedenle PEPE fiyatında da iniş çıkışlar görebiliriz. Genel olarak PEPE fiyatının en geç 2025 yılına kadar tüm zamanların en yüksek seviyesini göreceği öngörülüyor.

Boğa piyasasında birçok yeni yatırımcı piyasaya sermaye sağlayacak ve genellikle tanınmış ve yüksek potansiyelli kripto projelerine yatırım yapacak. Büyüme potansiyeli ve düşük piyasa değeri, birçok yatırımcıyı PEPE coine yatırım yapmaya ikna edebilir. Bu meme coin, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığında yatırımcılardan çok daha büyük ilgi görecektir. Topluluk birlik içinde kalırsa ve çığır açıcı bir gelişme duyurulursa PEPE 2025’te inanılmaz bir fiyat artışı yaşayabilir. 2025 yılına bakıldığında varlığın tahmini fiyat aralığının 0,00000297 dolar ile 0,00001140 dolar seviyesinde olması mümkündür.

Pepe coin 2030 fiyat tahmini

Kripto para piyasası değişken şartlara ve dış etkilere açık bir piyasa olduğu için gelecekteki finansal etkilerin dijital varlıklar üzerindeki etkisini hesaplamak zor olabilir. Bu nedenle kendi yatırım kararlarınızı verirken mevcut piyasa değişikliklerini de dikkate almanız önemlidir. Örneğin meme coinlerin bugünkü değerinin tamamen değişebileceği bir durum mümkündür. Yeni teknolojinin gelişmesi ve değişmesi meme coin piyasasını da derinden etkileyebilir.

Ancak meme coinlere olan talebin artması da mümkündür. Uzun vadede bakıldığında PEPE fiyatının özellikle 2028 yılından 2029 yılına geçerken büyük ölçüde artabileceği tahmin edilmektedir. 2028 yılı için ortalama fiyat tahmini 0,00000611 dolar olarak yapılırken 2029 yılı için ise bu tahmin 0,00003200 dolardır. Bu tahminleri oluştururken Bitcoin halving etkinliği ile doğrudan ilişkili olan ve teorik olarak yaklaşık dört yılda bir gerçekleşen kripto boğa piyasalarının tipik piyasa döngülerine güvenilmiştir.

2029 ve sonrasına bakıldığında ilerleyen teknoloji ile birlikte kripto para piyasasının büyüyeceği düşünülüyor. Bu nedenle 2030’a kadar birçok insanın bugün internetle etkileşime girdiği kadar kripto para birimleriyle etkileşime girebileceğini de düşünebiliriz. Buna bağlı kalarak PEPE fiyatının 2030 yılında 0,00000981 dolar ile 0,00002485 dolar aralığında geniş bir aralıkta işlem görmesi ve değer kazanması bekleniyor.

Sonuç: Pepe coin alınır mı?

Pepe coinin fiyat tahminleri olumlu yönde görünüyor, bu nedenle yatırımcıların dikkatini çeken bir proje olmaya devam ediyor. Ancak PEPE’nin diğer meme coinlere kıyasla çok daha yüksek bir piyasa değerine sahip olduğunu unutmamak önemlidir. Şu anda PEPE’nin piyasa değeri yaklaşık 600 milyon dolardır. Dolayısıyla yatırımcılar, Pepe coinin potansiyeline odaklanırken dezavantajlarını da dikkate almalıdır. Meme coin piyasasının büyük riskler taşıdığını akılda tutmalı ve yatırım yaparken ne kadar risk alabileceğinizi iyi hesaplamalısınız.

PEPE fiyat potansiyeline baktığımızda olumlu özelliklerin olumsuzluklardan daha ağır bastığı görülüyor. Yine de topluluğun büyümeye devam etmesi ve olumlu gelişmelerle daha fazla yatırımcının ilgisini çekmesi önemlidir. Pepe coine yatırım yapmak isteyenlerin ideal olarak uygun bir başlangıç noktası bulması önemlidir.

Kripto piyasası, sürekli olarak güçlü fiyat artışları ve zaman zaman fiyat kayıplarıyla karakterize edilen bir ortamdır. Fiyat şu anda yaklaşık 2 ay boyunca nispeten sabit kalmış durumda. Bu da yatırımcılara bir miktar güvenlik hissi verebilir. Ancak bu noktada bir dizi olay piyasayı zorlayabilir ve fiyat kayıplarına neden olabilir.

Pepe Coin Satın Al

Sık Sorulan Sorular

PEPE coin, anonim bir kurucu ekip tarafından 16 Nisan 2023’te Ethereum blockchaininde bir ERC-20 tokenı olarak piyasaya sürüldü. Bu da oldukça yeni bir proje olduğu anlamına gelmektedir.

Piyasa koşullarının uygun olması durumunda PEPE fiyatının yükselişe geçeceği tahmin ediliyor. 2025 yılında yeni rekor seviyelere dokunması beklenirken hedef fiyat ise 0,00000948 dolar olarak belirlenmiştir.

Kripto para piyasasının yüksek volatiliteye sahip olması sebebiyle doğası gereği çok değişkendir. Özellikle meme coinler çok daha hızlı fiyat değişikliklerine maruz kalabilir. PEPE fiyatı da kripto piyasasının ayı döngülerinde düşüşlerden etkilenen tokenlardan oluyor.

Pepe coin, meme coin dünyasına getirdiği bakış açısı ve sağlam topluluğu sebebiyle büyük potansiyele sahiptir. Piyasada başlayan boğa koşularını iyi değerlendiren PEPE, uzun vadede daha fazla değer kazanabilir.

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin