featured

Son dakika: Bybit, SHIB ile Google Pay entegrasyonunu duyurdu! SHIB fiyatı nasıl yön alacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler meme parası Shiba Inu, aktif adres sayısındaki düşüş ve en son Bybit alım yöntemi etrafında karmaşık bir süreç geçiriyor. Buna karşın SHIB topluluğu, zincir üstü ölçümler ile iyimser bir fiyat tahminine sahip. Çünkü SHIB token arzının azalmasına karşın 4 milyonu aşan toplam adres sayısı önemli bir popülariteyi simgeliyor ve meme parası için yeni bir kilometre taşını ifade ediyor.

SHIB adres sayısındaki istikrarlı artış fiyatı nasıl etkiler?

Glassnode metrik analizlerine göre meme coine ait toplam adres sayısında son birkaç ayda düzenli bir büyüme yaşandı ve varlığın toplam adres sayısı önemli bir kilit noktası olan 4 milyon adresi aştı. Buna rağmen aktif adres sayısında düşüşün ortaya çıkması zıt bir korelasyonu gözler önüne serdi.

SHIB

Ayrıca yeni adreslerin işlem oranındaki düşüklük de dikkat çekti. Bu, varlığa yönelik ilginin azaldığını gösterirken büyüme oranı hakkında belirsiz bir duruma işaret etmeye başladı. Ağ içi aktif işlem düşüklüğü varlığın şu anki fiyat pozisyonunu koruyup koruyamayacağına dair endişeleri akla getiriyor.

Baybit’ten SHIB Google Pay entegrasyonu

Önemli bir SHIB destekçisi olan kripto para borsası Bybit, son basın bülteninde meme coini ilgilendiren önemli açıklamalarda bulundu. Kripto para borsası, SHIB ve diğer kripto varlıkları satın almak için Google Pay üzerinden basit bir yöntem geliştirerek kripto paraları daha erişilebilir hâle getirdiğini duyurdu.

Kripto borsasının açıklamalarına göre şimdilik 35 coin Pay üzerinden satın alınabiliyor. Bybit üzerinden ödeme çözümlerinin artması erişimi de daha kolay hâle getireceği için meme coine olan ilginin artması bekleniyor.

Güncel Shiba Inu fiyat analizi

Son bir haftadır hem yanma etkinlikleri hem çalkantılı fiyat hareketleri ile gündeme gelen meme coin için analizler ve fiyat tahminleri iyimserliğini koruyor. Geçtiğimiz 1 ayda yüzde 15 deger kaybeden varlık, bu yazının yazıldığı sırada 0.00002746 dolardan işlem görüyor. 0.000033 dolar seviyesinden düşen varlık, analistlerin tahminlerine göre yüzde 42’lik bir fiyat artışına doğru gidiyor. Zincir üstü ölçümlerde kısa ve uzun vadeli yatırımcıların transferleri yeni bir potansiyelin başlangıcı olarak yorumlanıyor. Bu yükseliş tahminine göre varlık geçen ayki kazancını geri alarak 0.000042 dolar bölgesine ulaşabilir.

 

Son olarak SHIB etrafında sıcak gelişmeler yaşanırken meme coin sektörü Dogeverse gibi yeni varlıklar ile büyümeyi sürdürüyor. 6 farklı blok zincir üzerinde işlem gören Dogeverse projesi, başarılı köprüleme teknolojisi ile hızlı ve düşük ücretli alım satım imkanı verir.

Dogeverse’yi Ziyaret Edin

Aynı zamanda 200 milyarı aşkın toplam arzıyla dikkat çeken proje, proje tanıtımı için ayırdığı fonla hızla büyümeyi hedefliyor.

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin