featured

1000x yapacak coinler: 2024’te yükselmesi beklenen kripto paralar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sürekli gelişen ve daha fazla yatırımcıyı çeken kripto para piyasası, dinamik ve yenilikçi yönüyle önemli bir büyüme kaydetti. Bu büyüme, Bitcoin gibi piyasa liderlerinin yanında altcoin ve meme coinlerin de önemli kazançlar elde etmesini sağladı ve büyük fırsatlar arayan yatırımcı için dinamik olanaklar yarattı. Özellikle yeni çıkan meme coinler, ön satış projeleri ve daha birçok yenilik kripto para piyasasını büyüttü.

Kripto piyasasına dâhil olan her proje; benzersiz özellikleri, kâr oranları ve potansiyel getirileri ile 2024 yılı için beklenen boğa koşusunda 1000x yapacak coinler arasında olabilir. Bu yazımızda 2024’ün en yüksek potansiyeli coinlerini detayları ile birlikte ele aldık. Başlamadan önce inceleyeceğimiz coinlerin yatırım tavsiyesi olmadığını ve portföy oluşturmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanız gerektiğini unutmayın.

1000x yapabilecek coinler

Dogeverse:

Altı blok zincir üzerinde yer alan ilk meme coin projesi olarak büyümeyi hedefleyen Dogeverse, köprüleme teknolojisi ile Doge kültürünü yeni bir aşamaya taşımayı amaçlar.

Dogeverse’yi Ziyaret Edin

WienerAI

Kripto para evreninin yapay zekâ desteği ile oluşturulmuş en güçlü meme parası olarak öne çıkan WAI, Ethereum blok zincirinde yer alan bir ERC-20 tokenidir.

 

WienerAI Ziyaret Edin

Slothana

Ön satış aşamasında olan yeni meme coin Slothana, ofis ortamındaki günlük rutine tepki niteliğinde söylemleri ve sınırlı ön satışı ile dikkat çeker.

Slothana Tokeni Ziyaret Edin

99Bitcoins Kripto paralar hakkında bilgi edinerek kullanıcıya ödül kazanmayı vadeden proje, kripto ekosistemindeki en kapsamlı çevrimiçi öğrenme ağını katılımcılarına sunar.

 

99Bitcoins’i Ziyaret Edin

5thScape:

Geliştirdiği VR sistemleri ile sanal oyun keyfini yükseltmeyi hedefleyen token, kararlı hedefleri ile gerçek dünyada işlevselliği sahip bir varlıktır.

 

5SCAPE Tokenı Ziyaret Edin

Sponge Coin (Sponge V2)

Eğlence amaçlı tasarlanan Sponge V1’in geliştirilmiş lansmanı olan SpongeV2, oyna-kazan sistemi ile yüksek getiri sağlamayı amaçlar ve stake-to-bridge yöntemi ile fark yaratır.

Sponge’ü Ziyaret Edin

 

Smog Token:  Solana ekosisteminde listelendikten sonra yüksek potansiyeli varlıklar arasına giren meme parası Smog,  tüm zamanların en büyük airdropuna sahip.

 

SMOG Tokeni Ziyaret Edin

e-TukTuk Sürdürülebilir ulaşım sloganıyla yola çıkan e-TukTuk projesi, şu an ön satış aşamasında ve çevreci yaklaşımı ile yatırımcıyı sürdürülebilir bir geleceğin parçası olmaya çağırır.

Etuktuk’u Ziyaret Edin

 

Bitcoin Minetrix

 

Minimum teknik bilgiyle sıradan insanların Bitcoin madenciliğinden kâr etmesine imkân veren Bitcoin Minetrix projesi, üçüncü taraf madencilik risklerini ortadan kaldırarak güvenli bir kullanım sunar.

Bitcoin Minetrix’i Ziyaret Edin

Farklı özellikleri ile önemli kazanımlar sunan ve 1000x kâr getirebilecek bu en iyi yeni kripto paralar düşük piyasa değerleri esas alınarak belirlendi. Şu anda ön satış aşamasında olan ve kripto borsalarında listelenip fiyat artışı yaşamadan önce düşük rakamlara satın alınabilecek olan bu 1000x yapacak coinin; büyüme potansiyelleri, sosyal duyarlılık hedefleri seçimimizde etkili oldu.

Hangi coinler 1000 kat kazanabilecek?

Dogeverse: 6 blok zincir üzerinde işlem gören ilk meme projesi

6 blok zincir üzerinde yer alarak en aktif meme coin olmayı hedefleyen Dogeverse projesi, başta Ethereum olmak üzere BNB Chain, Polygon, Solana ve Avalanche ile birlikte Base ağında piyasaya sürülüecek. Bu çoklu zincir adımıyla üstün bir köprüleme teknolojisi sunarak en iyi kripto zincirlerinde aktif bir dolaşıma imkan verir. Projenin en ayırt edici noktalarından biri topluluk teşvikleri ve genişleme hedefleri olur. Bu adımlar dahil olmak üzere 5 aşamada büyümeyi hedefleyen Dogeverse, tokenomik açısından da benzersiz bir dağıtıma sahiptir.

Ayrıca projenin farklı ağlar üzerinden talep edilip satılabilmesi geniş bir kullanıcı kesimini çekmeyi hedefler. Toplam 200 milyar token arzıyla yola başlayan meme coin projesi, devam eden pazarlama anlayışı ve güncel hedefler belirleme konusunda iddialı tutumu ile 1000x büyüme potansiyeline sahiptir.

Dogeverse’yi Ziyaret Edin

 

WienerAI: Hızlı gelişen yapay zekâ temelli meme coin

Meme coin sektörü ile yapay zekâyı birleştiren WienerAI (WAI) token, küresel bir varlık olma hedefiyle sibernetik kriptosu olma yolunda ilerliyor. Ön satış aşamasında olan proje, köpek temalı bir meme coin olmanın yanında benzersiz staking ödülleri ile güçlü bir topluluk edinmeyi amaçlıyor. Dünyanın en hızlı ve gelişmiş teknolojileri ile oluşturulan meme coin projesi, modüler teknolojik yenilikler ile desteklenerek ilerleyen teknolojiye karşı güncelliğini her daim koruyor.

Yükseltilebilir teknolojileri ile her daim en gelişmiş yapay zekâ teknolojileri ile desteklenecek olan WienerAI, toplam gelirinin yüzde 20’sini staking ödüllerine ayırarak güncel verilere göre yüzde 1958 staking ödüllü sağlıyor. Doge temalı meme paraların mirasını taşıyan eğlenceli meme coin, çok kısa bir sürede 350.000 dolardan fazla birikim toplayarak dikkat çekti. Son olarak  0,000306 dolardan satın alınan  WAI tokenları, stake edilerek AYP kazanma şansı veriyor. 

WienerAI Ziyaret Edin

Slothana: Ofis rutinine yeni bir soluk getiren meme coin

Ön satış aşamasında olan yeni meme coin Slothana, rekor seviyede fon toplayan bir proje olarak öne çıkıyor. Solana tabanlı geliştirilen bu yeni meme coin projesi SLOTH, tembel hayvanlardan ilham alınarak geliştirilen karakteri ile dikkat çeker. Esinlendiği maskotta bağlı olarak tembellik söylemi ile geliştirilen Slothana, airdrop dağıtımı için hazırlanıyor. 1.260.312 dolarlık mevcut artışı ile hızlı popülerlik kazanabilecek bir proje olan Slothana, meme coin piyasasına hızlı bir giriş yaptı.

Slothana projesinde 1 adet SOL tokeni ile 10.000 SLOTH tokeni almak mümkün olur. Web sitesinde paylaşılan adrese gönderilerek otomatik dağıtımla SLOTH tokenleri cüzdanlara aktarılır. Hızlı büyüyen ve düşük bir fiyata sahip olan varlık, ofis yaşamının rutine karşı bir alternatif sunuyor. Bununla birlikte güçlü bir topluluk oluşturmayı amaçlayan meme parası, X üzerinden de desteklenir.

Slothana Tokeni Ziyaret Edin

99Bitcoins: Öğrendikçe kazanma fırsatı veren proje

Kazanmayı öğren platformu olarak tanıtılan 99Bitcoins, kripto hakkında bilgi edinen kullanıcıları ödüllendirmeyi hedefleyen bir sisteme sahiptir. BRC-20 tokeni olarak piyasa çıkan ve interaktif öğrenme deneyimi ile yenilikçi öğrenme stillerini bir araya getiren bir platformdur. İlgi çekici ders içerikleri, testleri ve görseller ile desteklenen öğretme yöntemleri ile geniş bir kesime hitap etmeyi başarır.

99Bitcoins projesinin token ödüllerinde ise müfredatta ilerleme ve içeriklere aktif katılım ile sağlanır. Proje; BRC-20 araçlarının etkisi, kripto ticaretini yorumlama becerilerine, stratejiler ve özel eğitim kursları ile her açıdan bilgi birikimi olarak kullanıcıya katkı sağlar. 99 milyar dolarlık toplam arzı ile gerçekçi büyüme hedeflerine sahip olan proje, gelecek yıllarda Bitcoin yarılanması ile önemli atılımlar elde etmeyi planlar ve böylece 10x büyüyecek projeler arasında yerini alır.

99Bitcoins’i Ziyaret Edin

 

5thScape: VR teknolojileri ile oyun dünyasında yeni bir soluk

VR teknolojileri ile kripto ekosistemini birleştiren 5thScape (5SCAPE) coin, yeni teknolojiler ile kullanıcılara heyecan verici bir deneyim sunar. 5thScape teknolojilerinin merkezinde yer alan token, çeşitli oyunlara ve içeriklere erişim imkanı vererek hassas ve sezgisel oyun heyecanını gerçekçi bir boyuta taşır. Toplam arzı 5,21 milyar olan token projesi, VR teknolojilerinin altyapısı ile ilerleyen piyasa içerisinde yüksek getiri sağlamayı hedefler.

Ocak ayında ön satış aşamasın başlayan ve kripto borsalarında listelenme sonrası yüksek bir getiri sağlama potansiyeline sahip olan proje, toplam getirinin yüzde 80’ini ön satışlara ayırmış durumda. Satış fiyatı 0,00187 dolar olan ve ETH, BNB, USDT dışında aynı zamanda kart gibi farklı ödeme yöntemleri ile satın alınan token, simülasyon oyunları ile meraklıları kendine çekiyor.

5SCAPE Tokenı Ziyaret Edin

Sponge coinin Sponge V2 tokeni: 100x’den sonrası ne?

Eğlence ve mizah temalı meme coinlerden biri olan Sponge coinin yeni projesi Sponge V2, V1 lansmanının geliştirilmiş versiyonudur. 2023’ün en çok ses getiren memelerinden olan SpongeV1 projesinin sağladığı avantajları kaçıranlara yönelik olan token, sıradan bir ön satıştan farklı olarak Bridge to stake yöntemi ile V1 tokenleri üzerinden satın alınıyor. Bu sisteme göre SpongeV2 satın almak için öncelikle geçen yıl çıkan ve listelenmeden önce 100x yapacak coinler arasında ele alınan SpongeV1 tokenini alıp resmî web sitesi üzerinden stake etmek gerekir.

Ücretli oyunların yanında benimsenmeyi arttırmak için ücretsiz seçenekleri de bulunan Sponge V2 tokeninin, listelenme sorasında fiyatının artması bekleniyor. Son olarak fiyat hareketine baktığımızda V1 lansman fiyatı 0.000025 dolar olan meme coin, 2024’te yükselmesi beklenen kripto paralar arasında yer alıyor. SpongeV2, V1’in büyüme hızını takip ederse yüksek kârlı projeler arasında ele alınabilir. Fakat meme paraların değişken ve tahmin edilemez hareketleri olduğu unutulmamalıdır. Bu nedenle Sponge V2 tokeninin fiyat potansiyeli hakkında analistlerin tahminleri değişiyor.

Sponge’ü Ziyaret Edin

 

Smog token: Tüm zamanların en büyük airdrop fırsatı

Sıradan ön satışlardan farklı olarak Solana’nın yerel borsası Jüpiter’de listelenerek işlem görmeye başlayan Smog token, etkileyici bir yükseliş sergileyerek bir hafta gibi kısa bir sürede dikkatleri üzerine çekti. Smog projesi, tüm zamanların en büyük airdropu ile de fark yaratıyor. Kullanıcılar yalnızca tokeni elinde bulundurarak airdrop puanı toplama şansı yakalıyor. Bunun yanında toplam arzın yaklaşık yüzde 35’ini airdrop için ayıran proje, katılımcıları daha fazla teşvik etmek için oyun içinde puan toplama olanakları veriyor.

Smog token

Smog meme coin projesini farklı kılan özelliklerden biri de adıl satın alma fırsatı oluyor. Her kullanıcı için eşit şans tanıyan proje, epik anlatımı ile yatırımcıları destansı bir hikâyenin kahramanı olmaya çağırır. Smog evrenindeki gizemli görevler, bağlılık yemini, kahramanlık söylemi ve özel topluluk meme severlere farklı bir eğlence yaşatır. Bunun yanında Smog token, Solana ağının yanı sıra Ethereum ağında yer alır ve daha geniş bir kullanıcıya hitap etmeyi başarır. Böylece çoklu zincire sahip olan tokenleri, uygun kripto para cüzdanları üzerinden ETH ve USDT ile satın almak mümkündür.

SMOG Tokeni Ziyaret Edin

eTukTuk: Bu yapay zekâ kripto parası 1000x yapabilecek mi?

Yapay zekâ destekli sürdürülebilir bir ulaşım çözümü olarak geliştirilen eTukTuk, 2024’in en yüksek potansiyeli coinleri arasında yer alır. Üç tekerli araç projesi olarak tanıtılan Tuk; enerji tasarruflu, güvenli ve çevre dostu yaklaşımı ile daha yeşil bir dünya vaat ediyor. Projenin akıllı altyapısı ve yapay zekâdan güç alan desteği, yeni çıkan dijital varlığın hızla büyümesinin önünü açıyor. TUK tokeni; BNB, ETH ve USDT gibi popüler ödeme seçenekleri ile satın alınıp anında stake edilerek AYP başlatma imkânı veriyor. Aynı zamanda oynayarak kazanma şansı sunan yükselmesi beklenen kripto paralardan biri.

coin

Sri Lanka sokaklarında bir taksi oyunu olarak geliştirilen projede hızlı kullanan oyuncular kazanıyor. Bu özellikleri ile oyun ve meme para meraklılarını bir araya getiren eTukTuk, büyüme hedefleri ile uzun ömürlü varlıklar arasında ele alınabilir. Sürdürülebilir bakış açısı ile potansiyeli kripto paralar arasında bulunan eTukTuk’un 1000x yapıp yapmayacağını ilerleyen süreç gösterecektir.

Etuktuk’u Ziyaret Edin

Bitcoin Minetrix: BTCMTX 1000x yapabilir mi?

2024’in en yüksek potansiyeli coinlerinden biri olan Bitcoin Minetrix, yatırımcının madencilik üzerinden gelir elde etmesine imkân veren bir platformudur. Bulut madenciliğine dayanan proje, geleneksel madencilikten farklı olarak yüksek donanımlı makinelere gerek duymaz. Mevcut madencilik anlayışına yeni bir bakış acısı katan Minetrix, bu yönüyle hem ekonomik hem de çevreci çözümler sunar. Ayrıca proje, uygulama başladığında kullanılabilecek olan Stake-to-Mine anlayışı ile geliştirildi.

BTCMTX tokeni önümüzde dönemde yükselmesi beklenen kripto paralar arasında gösteriliyor, fakat 1000x yükselip yükselmeyeceğini zaman gösterecek. Bununla birlikte Bitcoin Minetrix (BTCMTX) tokeninin 2024’te yaklaşmakta olan Bitcoin yarılanması sonrasında yüksek talep görmesi ve fiyatının da yükselmesi bekleniyor. Ayrıca önümüzdeki yıllarda madenciliğin daha zor ve yüksek ücretli hâle gelebileceği göz önüne alındığında BTCMTX tokeni hem kolay hem de artan madencilik ücretlerine karşı ucuz bir alternatif oluyor ve bu durum da tokenin gelecekteki fiyatına yönelik beklentileri artırıyor.

Bitcoin Minetrix’i Ziyaret Edin

Bir kripto paranın 1000x yapması ne kadar gerçekçi?

Kripto para piyasası, küresel çapta makro etkiler ile değişken şartlara sahip olmasına rağmen hızla büyüyen bir sektördür. Her geçen gün yeni çıkan ve yüksek potansiyel barındıran coinlerin bulunduğu bu piyasada herhangi bir varlığın piyasa değeri, o varlığa ait büyüme oranını gösteren en önemli kıstastır. Kripto varlıklara ait bu piyasa değeri göz önüne alındığında coinlerin 1000x yapmasının mümkün olduğu geçmiş veriler incelenerek görülebilir. Özellikle köklü bir şekilde yerleşik bir büyüklüğe sahip olan Bitcoin, Ethereum gibi lider varlıkların büyüme oranları kripto varlıkların 1000x yapabileceğini gösteriyor.

1000x yapan coinler: Örnekler

Kripto para piyasası, geleneksel finans piyasasına kıyasla kısa süreli geçmişine rağmen muazzam bir büyüme sergilemiştir. Özellikle lider dijital varlıklar, yüksek hacimli altcoinler ve popüler memeler bu büyümede önemli rol oynamıştır. Teknik verileri incelendiğinde 1000x yapan dijital paraları yazımızın devamında bulabilirsiniz.

  • Bitcoin: CoinGecko’dan alınan verilerine göre BTC piyasaya ilk sürüldüğünden bu yana tüm zamanların en düşük seviyesinden yüzde 62409,2 oranında yükselme gösterdi. Ayrıca lider varlık son 1 yılda yüzde 84 arttı.
  • Ethereum: Akıllı sözleşmelere sahip ilk blok zincir olan Ethereum, 2015 yılından bu yana yüzde 526187,9’dan fazla büyüyerek 1000x yapacak coinlerden biri oldu.
  • Shiba Inu: Popüler meme parası SHIB, eğlence amaçlı tasarlandı ve şaşırtıcı büyüme oranları ile dikkat çekti. Tüm zamanların en düşük seviyesinden yüzde 16196471 oranında yükseldi.
  • Dogecoin: Eğlence amaçlı üretilen meme coin DOGE, tüm zamanların en düşük seviyesinden yüzde 92113,5 oranında yükselerek muazzam bir büyüme sergiledi.

1000x yapacak kripto paralar nasıl bulunur?

Kripto para piyasası hızlı büyüyen aynı zamanda yüksek potansiyeller taşıyan bir piyasadır. Bu piyasa içinde 1000x yapacak dijital varlıkları tahmin etmek için bir dizi faktöre dikkat etmek ve detaylı analizler yapmak gerekir. Gelecekte piyasada yer alabilecek 1000x yapacak coinleri bulmak için öncelikle trendleri takip etmek önemlidir. Piyasa trendleri ve esas alınan dijital varlığa ait teknik gelişmeler ve duyurular coinin yükselmesinde etkin rol oynar. İkinci olarak, izlenen dijital varlık hakkında analizler yapmak ve fiyat grafiklerini düzenli takip etmek gerekir. Uzun ve kısa vadeli fiyat hareketleri, trendler ile birlikte varlığın gelecekteki durumu hakkında ipuçları verir. Özellikle düşük piyasa değeri ve yüksek işlem hacmine sahip varlıklar, büyüme potansiyeli taşır.

1000x yapacak kripto

Üçüncü olarak yeni çıkan bu projelerin hedeflerini incelemeniz gerekir. Küresel çapta sorunlara yönelik çözümler üreten yenilikçi ve sürdürülebilir projeler, uzun vadeli değere sahip olacaktır. Dördüncü olarak yatırımcıların önceden fiyat hareketlerini incelemek için kullandığı tokenomics yapıları dikkate almak gerekir. Tokenomic yapılar, varlığın toplam arzı ve dağılımı gibi işlevlerini kolayca görmenizi sağlar. Son olarak portföyü çeşitlendirmek ve risk yönetimi yapmak 1000x getirili projelerin yanında 50x yapacak coinler ve 100x yapacak coinlere ulaşmayı kolaylaştırır.

Bitcoin Minetrix’i Ziyaret Edin

1000x yapacak coinler: Riskler ve şanslar

1000x büyüme potansiyeli taşıyan dijital varlıklar, kazanç getirisinin yanında yüksek orada risk taşır. Yeni çıkan coinlerden birini yatırım portföyünüze eklemeden önce bu dijital varlıkların risklerini ve kazançlarını bilmek önemlidir. Bu varlıkların başarıları; piyasa koşularından rekabet ortamına kadar birçok faktör eşliğinde değişebilir.

Şanslar

  • Yeni çıkan coinlerin, hazırda var olan bir soruna karşı çözüm üretmesi avantajdır. Güvenlik açıkları, çevre sorunları bu sorunlara örnek gösterilebilir.
  • Yeni listelenen bir coinin en önemli avantajlarından biri topluluk iş birliğidir. Güçlü topluluk, projenin büyümesine katkı sağlar.
  • Bir projenin güçlü bir ekibe sahip olması, geçmişindeki başarıların yanında gelecekteki başarılarını etkiler.

Riskler

  • Yeni çıkan coinler, diğer dijital varlıklardan daha fazla fiyat hareketine sahiptir. Bu varlıkların fiyatları hızla düşebileceği gibi çıkarabilir de.
  • Teknolojik eksiklikler ve güvenlik açıkları projeye olan güveni sarsar ve beraberinde varlığın değerinin düşmesi riskini getirir.
  • Düzenleyici yasal değişiklik, varlıkların değeri üzerinde riskler oluşturarak varlığın potansiyelini etkileyebilir.

Bitcoin Minetrix’i Ziyaret Edin

Sık Sorulan Sorular

Bir kripto paranın 1000x yapması, fiyatının tüm zamanların en düşük değerinden 1000 kat artmasıdır.
2024 yılında beklenen boğa koşusuyla birlikte birçok altcoinin değerinin yükseleceği tahmin ediliyor. Geçmiş yıllardan 2024’e kadar uzanan sürece bakıldığında ise 1000x potansiyeli kripto paralar arasında Bitcoin, Ethereum, Solana gibi varlıkları sayabiliriz. 
Kripto varlıkların değerinin bir dizi etkene göre şekillendiğini söylemek yanlış olmaz. Gelecek vadeden gerçekçi hedeflere sahip, gerçek dünyada kullanım imkânı veren, sorunlara çözüm üreten ve teknolojik yenilikler içeren kripto paraların değeri 1000 katına çıkarabilir.

 


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin