featured

SHIB yanma oranında yüzde 1200 artış: Shıba Inu fiyatı yeni bir rekora mı gidiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Shiba Inu Haberleri: Hafta başından bu yana kripto para piyasası bir miktar toparlanma gösterirken meme paralar ve AI tokenler önemli ilerlemeler kaydediyor. Bununla birlikte son 24 saate yanma oranında şaşırtıcı bir yükseliş gösteren ikinci büyük meme coin Shiba Inu, yatırımcılar ve kripto uzmanları arasında iyimserliği yükselti. Meme coindeki şaşırtıcı yanma oranı, piyasa dinamiklerini ve fiyat hareketlerini etkileyerek spekülatif söylemleri de beraberinde getirdi. Yanma oranının artmasıyla birlikte başlangıçta fiyat grafiğinde bir düşüş izlenen SHIB, ardından hızla toparlanarak yükselişe geçti.

Shiba Inu yanma oranında hızlı artış

Shiba Inu’nun yanma etkinliklerini yayınlayan resmi web sitesi Shibburn’dan alınan verilere göre toplam 51,071,720 dolarlık SHIB tokeni yakıldı. Bu muazzam yanma oranı ile son 24 saate yanık oranı yüzde 1207 oranında artmış oldu. Piyasadaki SHIB arzının düşmesi, fiyatlara olumlu yansıyarak mevcut piyasa şartlarındaki toparlanma ile birlikte son verilere göre meme coinin fiyatını son 24 saate yüzde 4,23 yukarı taşıdı.

Güncel SHIB yanma oranı Kaynak: shibburn

Buna karşın yanma oranı ile birlikte Shiba Inu fiyatı dün 0,00003 doları aşarak 0,000032 dolara ulaşmıştı. Ardından düşüşe geçen meme parası 0,00002949’a indi ve yeniden yüzde 2’lik bir toparlanma gösterdi. Bu yazının yazıldığı sırada 0,000031 dolardan işlem gören varlığın etrafındaki spekülasyonlar giderek artıyor.

Shiba Inu fiyat analizi: SHIB fiyatı neden düşüyor?

Uzun bir süredir SHIB tokenlerinin yanma oranı ile birlikte fiyat artışlarının da yaşanması beklenirken meme parasının fiyatında bir tökezleme görülüyor. Kripto para piyasasındaki makro hareketler, BTC’nin 70 bin doların altına inmesi ve türev faizler gibi trendler meme coinin fiyatını etkilemiş görünüyor. Ek olarak tokenin açık pozisyonlarda düşüş görülmesi satış baskısının arttığını ve bunun da fiyat üzerine düşüş eğilimi oluşturduğu tahmin ediliyor.

SHIB Shiba Inu
1 günlük SHIB fiyat grafiği

Aynı zamanda işlem hacminde son bir günde yüzde 38’lik bir düşüş görülmesi de yatırımcının varlığa olan ilgisinin azaldığını gösteriyor. TradingView’den alınan verilere göre Göreceli Güç Endeksi 60 nötr bölgede seyrediyor ve halen varlığın yukarı yönlü hareket edebileceğini işaret ediyor. Fiyat tahminlerine bakıldığında ise SHIB  0,000030 doların üzerinde tutunmaya devam ederse yeniden yükseliş trendine girmeyi başarabilir. Fakat meme coinin grafiklerindeki geçmiş modeller tekrarlanırsa yeniden geçmiş direnç noktalarına doğru hareket edebilir.

The SHIB dergisi

Yanma oranı ile gündeme gelen meme coinin yeni çıkan “The SHIB” dergisi, SHIB topluluğu arasında heyecan yarattı. 18. sayıyı çıkaran dergi, varlığın stratejik hareketlerini, işbirliklerini, NFT koleksiyonları ve Manny Pacquiao Vakfı ile ortaklığa kadar birçok gelişmeyi içeriyor. Böylece meme coinin yatırımcılarının yeni gelişmeleri takip etmesi için oldukça ilginç bir kaynak oluyor. Pek çok gelişmeyi ilk elden öğrenme imkânı vererek SHIB ekosistemindeki haberleri ve bu gelişmeler ile varlığın büyümesini izleme olanağı yaratıyor.

Büyüyen ve devamlı gelişime açık olan Shiba Inu, yaklaşan makro etkenler ve Bitcoin halving ile yeniden bir boğa koşusuna başlayabilir. Bununla birlikte halving etkinliği büyüme kaydedeceği düşünülen tokenlerden biri de Bitcoin Minetrix oluyor. Bitcoin Minetrix projesi, bulut madenciliği anlayışı ile çeşitli avantajlara sahiptir. Stake yöntemiyle hem aktif hem de pasif gelir elde etmeye imkan veren bu proje, geleneksel madenciliğin karmaşık doğasına karşı basit, şeffaf ve güvenli bir kullanım sunar. Özellikle güvenli kullanım özellikleri ile dolandırıcılık risklerine karşı çözüm oluşturur.

Bitcoin Minetrix Ziyaret Et

Ön satış aşamasında olan ve 12,6 milyon dolar birikim toplayan varlık, yeni bir etaba geçerek fiyat artışına gitti. Bu yazının yazıldığı sırada 0,0143 dolardan işlem gören Bitcoin Minetrix (BTCMTX) tokeni, yüksek potansiyeli coinlerden biri oluyor. Bitcoin halving sonrasında hızla yükseleceği düşünülen ve çevreci çözümleri ile daha fazla yatırımcının dikkatini çekmesi beklenen token; ETH, USDT ve kart gibi seçenekler ile alınabilir.

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin