Memority
Memority

Memority ile çevrimiçi bilgi depolamada yepyeni bir dönem başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain tabanlı veri depolama platformu Memority, süper hassas bilgi depolama için en zorlu gereksinimleri karşılamak için şimdiye kadar üretilmiş en güvenli çözüm haline gelmeye hazırlanıyor.

Tamamen merkezsiz olan teknoloji, kendi kendine yetecek ve sahteciliğe ve veri silinmesine karşı koruma sağlayacak. Aynı şekilde Proof of Authority madenciliği kullanıldığı için yüksek hesaplama varlıklarına gerek duyulmuyor.

Memority ile merkezi çerçeve rekabetin tamamen dışında

Son teknoloji, bulut depolama kullanımını artırırken ve fiziksel depolama alanını ortadan kaldırıyor. 2020 yılına kadar, siber güvenlik sektöründe her yıl 100 milyar dolardan fazla para harcanacağı ifade ediliyor.

Günümüzde bazı güvenli veri depoları da mevcut. Bununla birlikte, Memority ekibi ürünlerini rakiplerinden ayıran sayısız özellikten şöyle söz ediyor:

Birincisi, tam merkezsizlik ve veri sahibi tarafından özel bir anahtarla veri kümelerine erişim, benzersiz özellikler olarak karşımıza çıkıyor. Bu imkan, mevcut herhangi bir depolama platformu tarafından sağlanmıyor.

İkinci olarak, izleme sistemleriyle varsayılan olarak oluşturulan 10 veri kopyası, kazara veya kötü amaçlı silme işlemlerini engelleyen bilgilerin güvenliğini garanti edecek.

Sistem nasıl çalışıyor?

Karşıya yüklenen dosyalar, veri kopyalarını ve yüklenen içeriğin doğrulanmasını gözden geçirerek, doğru kopyaları geri yükleyen kalıcı izleme sistemi aracılığıyla sahteciliğe karşı koruyor. Tamamen kendi kendine yeten Memority çerçevesinin bağımsız işleyişi, yolun diğer tarafındaki diğer merkezi sistemleri devreye sokar. Membranın tüm ayırt edici faktörleri kendi web sitelerinde renklerle açıklanıyor.

Platformun white paper’ı, Memority’nin misyonunun, her türlü değerli verinin ultra güvenli bir şekilde saklanmasında, işletmelerin, devlet kurumlarının ve bireylerin ihtiyaçlarını karşılamak için birçok uygulamayı içeren kendi kendine yetebilen bir ekosistem yaratmak olduğunu belirtiyor.

Platform işlevselliğinin kilit noktası, kullanıcıların bağımsız depolar olarak sağladığı bilgisayar sabit disklerinin belleği. Daha sıradan bilgisayar kullanıcıları bağlandığında, kullanıcıların depolama birimi sayısını en üst düzeye çıkarmak için katılım artıyor. Akıllı sözleşme sistemine dayanan özel şifreli MMR, Memority platformunda dolaşacak. Veri depolamaya yönelik tüm ödemelerin yüzde 5’i, blok oluşturmaya katılan madenciler arasında dağıtılacak ve kullanıcıları daha da teşvik edecek. Hostlar, dosya barındırma hizmetleri için veri sahiplerinden ödemenin yüzde 90’ını alacaklar.

Memority token satışı
Memority token satışı

Yol haritası ve ICO detayları

Memority fikri 2016 yılında doğdu. 2017’de platform gelişimi başladı. Blockchain, web prodüksiyonu, finansal sistemler ve siber güvenlik konusunda büyük bir tecrübe kazanan Memortiy yaratıcıları, kullanıcıların artık Memority web sitesinden test yapabilmeleri için çalışan MVP’yi piyasaya sürdü.

Beta sürümü, Temmuz 2018 için planlandı ve tamamen sonlandırılmış Memority 1.0 platformunun Mart 2019’a kadar yayınlanması planlanıyor.

Memority Yol Haritası
Memority Yol Haritası

Ön satış sürecinin ise 16 Mayıs’ta başladığını belirtmekte fayda var. 31 Mayıs’ta başlayacak ICO süreci ise 1 Ekim tarihine kadar sürecek ve 1 EMT = 0,1 USD olacak. Soft cap olarak 5 milyon dolar, hard cap olarak ise 85,5 milyon dolar belirlenmiş durumda. Token satış sürecinin ardından gerçekleştirilecek token ve para dağıtımı ile ilgili detaylar Memority web sitesinde yer alacak.

Daha detaylı bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Memority

Telegram Grubu (Sohbet)Telegram Kanalı (Haberler)

GitHubTwitterFacebookBitcointalk

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin