featured

Kripto Dünyasında Heyecan Yaratan Gelişme! Elon Musk’ın Radarındaki Wall Street Memes Peş Peşe Duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sponsorlu içerik- Kripto para sektörü, dinamikleri ve sürekli gelişimi ile finans dünyasının en ilgi çekici ve hızlı hareket eden alanlarından biri. Her geçen gün, bu alandaki inovasyon ve gelişmeler, bireysel yatırımcılardan büyük sermaye gruplarına, hatta endüstri dışı önemli isimlere kadar geniş bir kitleyi heyecanlandırmayı sürdürüyor. Elon Musk gibi teknoloji ve finans dünyasının öncü isimlerinin radarına giren projeler, bu alandaki heyecanı ve merakı daha da artırıyor.

Kripto Finans Dünyasının Dikkat Çeken İsmi: Wall Street Memes

Milyarder isim Elon Musk’ın radarına giren Wall Street Memes (WSM) isimli proje, ön satışındaki büyük başarısı sebebiyle sektörün dikkatini çekmeyi başardı. WSM, kripto para borsalarında listelenmeye başlayarak, bu yeni finansal evrenin kapılarını aralamış oldu. WSM’nin borsa listelemelerinin artarak devam edeceği, daha birçok borsanın bu tokeni listesine eklemeye hazırlandığı belirtiliyor. İlerleyen günlerde, WSM’nin hangi borsalarla anlaşma yapacağı ve bu gelişmelerin kripto piyasalarına etkileri merakla bekleniyor.

WSM’nin Borsa Listelemelerine Yenileri Ekleniyor

Wall Street Memes’e yönelik artan talebe yanıt olarak token, 4 Ekim’de Gate.io ve CoinW merkezi borsalarında listelendi.

WSM, salı günü işlem hacmi açısından ilk üç kripto para listesine girerek 69 milyon dolardan fazla değerde işlem kaydetti. Bu rakam, aynı dönemde sırasıyla 79 milyon dolar, 103 milyon dolar ve 222 milyon dolar olan Pepe, Shiba Inu ve Dogecoin’in sonuçlarıyla kıyaslanıyor.

Token piyasaya sürüleli henüz bir hafta olmasına rağmen, listelerde yukarılara tırmanarak daha büyük boğa koşularına işaret ediyor.

Wall Street Memes’in yükselen ivmesi, meme coin’in bir sonraki aşamada Binance’te listeleneceği ve bunu Kucoin, Coinbase ve ByBit’in izleyeceği yönündeki spekülasyonları güçlendirdi. Token halihazırda OKX, HTX, MEXC, LBank, CoinEx, BitMart ve BingX üzerinden satın alınabiliyor.

Buna ek olarak, kullanıcılar doğrudan Wall Street Memes token satın almak için web sitesi üzerinden işlem yapabiliyor. Yatırımcılar web sitesi üzerinden ETH, USDT veya bir banka kartıyla da satın alabiliyorlar.

Viral Wall Street Memes topluluğunun bir uzantısı olan WSM token, Wall Street’e karşı küçük yatırımcıları destekleyerek finans piyasalarında öne çıkmayı amaçlıyor. Projenin vizyonu çoğu kripto yatırımcısının zihniyetiyle örtüşüyor.

Staking İşlemleri Göze Çarpıyor

Öte yandan Wall Street Memes bu hafta stake işlemlerini de başlattı. Bu haberin yazıldığı sırada toplam 438,065,077 token stake edilmiş durumdaydı. Stake edilen token sayısının artması, yatırımcıların projeye güven duyduklarının ve projenin onları nereye götüreceğini görmek istediklerinin bir işareti olarak görülüyor. Yüzde 46 APY de yatırımcıların kararını etkileyen başka bir faktör.

 

Hiçbir meme coin’in WSM kadar yüksek bir APY sunmadığı söyleniyor. Bu da tokene keskin bir rekabet avantajı sağlıyor. Daha da önemlisi, projenin uzun vadeli büyüme potansiyelini güçlendiriyor. Wall Street Memes teknik dokümanı ve yol haritası incelendiğinde, projenin çoğu meme coin gibi geçici bir sansasyon olmayı planlamadığı anlaşılıyor.

Sürpriz Ürün Geliyor

Tüm bunların yanı sıra, WSM yakında bir ürün çıkarmaya hazırlanıyor. Bu henüz duyurulmadı. Ancak içeriden gelen haberler, genç yatırımcılar arasında yüksek ilgi düzeyine sahip olduğunu gösteriyor.

Token yakma ve geri satın alma da bu ayın sonlarına doğru hayata geçecek. Bunların fiyat hareketini harici olarak destekleyeceği söyleniyor. Tokenin toplam arzı, arz ve fiyat arasındaki ters ilişkiden faydalanılarak mekanizma aracılığıyla zaman içinde de azaltılacak.

Tokene olan talebi artırmaya devam eden bir diğer önemli faktör de şu anda Gleam’de yayında olan 50 bin dolarlık bir airdrop yarışması.

Elon Musk Faktörü, Spekülasyonlar ve Beklentiler

WSM, token arzının yüzde 30’unu topluluk ödülleri için ayırdı. Stake ödülleriyle birlikte, daha fazla yatırımcıyı tokenlerini ellerinde tutmaya teşvik ediyor.

Hızla büyüyen Wall Street Memes topluluğu da büyümede önemli bir faktör. Wall Street Memes, token lansmanından önce bile büyük bir Twitter topluluğuna ev sahipliği yapıyor olsa da Telegram topluluğunun hızlı büyümesi dikkat çekici. WSM’nin şu anda Telegram’da yaklaşık 37 bin üyesi var. Bu yüzden de fazlasıyla konuşuluyor. Bir diğer yandan tokenin borsa listelemesinden sonraki artışı da projeye inanan çoğunluğun istikrarını gözler önüne seriyor.

Ön satış aşamadaki düşük fiyattan yararlanıp Wall Street Memes token satın alan ve yalnızca 0,025 dolar ödeyen yatırımcılar, yüzde 115’in üzerinde bir getiri kazandı.

Bu arada, düzenlemeyle ilgili sorunlarına rağmen Binance hâlâ açık ara en büyük borsa konumunda. Dolayısıyla platformunda listelenmek kripto projeleri tarafından çok arzulanan bir şey. Binance’e girmenin en kesin yolu ise işlem hacimlerini büyütmek. Wall Street Memes de tam olarak bunu yapıyor.

Son olarak, Elon Musk’a olan bağlantı, meme coin’e spekülatif değer kazandırıyor. WSM’nin borsa listelemeleri, kripto paraların ve blok zinciri teknolojisinin geleneksel finans dünyası ile nasıl iç içe geçebileceğini bir kez daha gözler önüne seriyor.

YASAL UYARI! (Sponsorlu makale)  Bu basın bülteninde veya sponsorlu gönderide yazılan herhangi bir bilgi yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Kriptoparahaber.com, bu sayfadaki herhangi bir şirket veya kişi hakkındaki hiçbir bilgiyi onaylamaz ve onaylamayacaktır. Okuyucuların kendi araştırmalarını yapmaları ve bu basın bülteninde veya sponsorlu gönderide yazılan herhangi bir içeriğe değil, kendi bulgularına dayanarak işlem yapmaları teşvik edilir. Kriptoparahaber.com, bu basın bülteninde veya sponsorlu gönderide belirtilen herhangi bir içeriğin, ürünün veya hizmetin kullanılmasından doğrudan veya dolaylı olarak kaynaklanan herhangi bir hasar veya kayıptan sorumlu değildir ve olmayacaktır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin