Yazılım Devi SAP özel iş uygulamalarına olanak sağlayacak
Yazılım Devi SAP özel iş uygulamalarına olanak sağlayacak

Yazılım devi SAP Blockchain platformu çıkartıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çok uluslu kurumsal yazılım devi SAP, şirketlerin Blockchain tabanlı uygulamalar geliştirmelerine yardımcı olacak bir bulut platformu çıkartıyor.

Yazılım devi SAP özel iş uygulamalarına olanak sağlayacak

SAP tarafından duyurulan bulut tabanlı çözüm, işletmelere SAP’ın desteğiyle, Linux Vakfı tarafından başlatılan Hyperledger Fabric gibi Blockchain sistemlerinin üzerine kendi iş uygulamaları inşa etmelerini sağlamayı amaçlıyor.

Yazılım Devi SAP Blockchain Platformu Çıkartıyor
Yazılım Devi SAP Blockchain Platformu Çıkartıyor

Şirket, yaptığı açıklamada, tedarik zinciri, üretim, nakliye, gıda ve ilaç gibi çeşitli sektörlerde Blockchain uygulamalarını test ettiğini duyurdu. SAP, bu çalışmayı Blockchain Co-Innovation Initiative bünyesinde bulunan 65 şirket ile yaptıktan sonra çalışmanın resmi olarak tüm aşamalarının tamamladığını açıkladı.

Yazılım devi SAP Blockchain teknolojisinde önde yer alıyor

Geçtiğimiz ayın başında şirket ABD’li sosis üreticisi Johnsonville ile çalışarak, hem Naturipe Farms hemde Maple Leaf gibi üretimin bir parçası olan şirketleri, tedarik sürecinin en başından sonuna kadar izledi. Şirket, tüm bu transfer süreçlerinin takip edilmesine olanak sağlayan teknolojinin Blockchain tabanlı pilot sistem olduğunu belirtiyor.

Bu programın yanı sıra SAP, HP Enterprise, Intel ve UPS gibi üyelerin, şirket tarafından geliştirilen teknolojiyi kullanma hakkına sahip olduğunu bildirdi. Microsoft, IBM, Çin’in devlerinden Baidu ve Tencent tarafından yapılan benzer çalışmalar olmasına rağmen teknoloji devi SAP, Blockchain uygulamalarında tüm rakiplerinin önünde bulunuyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Coindesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin