VeChainThor SlowMist, Hosho, HackenProof ve Secureware gibi firmalar ile çalışacak

VeChainThor SlowMist işbirliği ile güvenliği artırıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

VeChainThor ekibi, VeChainThor Blockchain’inin güvenliğini önceliklendireceklerini açıkladı. Blockchain’in güvenliğini sağlamak için bir dizi üçüncü taraf firma ile işbirliği yaptılar. VeChainThor SlowMist işbirliği ile güvenliği artırmayı hedefliyor.

VeChainThor SlowMist, Hosho, HackenProof ve Secureware gibi firmalar ile çalışacak

VeChainThor ekibi, bu ortaklığın Blockchain’i daha güvenli hale getirmek için Authority Masternode standartlarını oluşturduğunu açıkladılar. VeChainThor resmi bir blog yazısında şunları söyledi:

Blockchain geçtiğimiz ay boyunca bir dizi üçüncü taraf Blockchain güvenlik testi, alfa testi, kod denetimi, kod testi ve mobil cüzdan güvenlik testlerinden geçiyor. Bu testler ana ağ yayınlanana kadar devam edecek ve şimdiye kadar testler sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

VeChainThor, SlowMist, Hosho, HackenProof ve Secureware gibi firmalar ile çalışacak. SecureWare, Blockchain güvenlik değerlendirmelerinde uzmanlaşmış bir güvenlik firması. Denetlenen ürünlerinin güvenliğini sağlamak için yerleşik güvenlik uzmanlarını ve yetenekli yazılımı kullanır.

Hosho, Blockchain güvenliğinde büyük bir isim

Hosho, akıllı sözleşme denetimi ve “penetrasyon testi” hizmetleri sunarak, Blockchain güvenliğinde büyük bir isim. SlowMist, Google, Microsoft, W3C, Alibaba ve Baidu gibi önemli firmalar ile çalıştığı için VeChain için en önemli ortaklık. Yeraltı korsanlarının eğitimi ve önlenmesi, güvenlik denetlemesi ve defansif sistemlerin dağıtımı konularında uzmanlar.

HackerProof, güvenlik açıklarını bulmak için ödüllendirilen kitle kaynaklı bir platform. Şirketlerin dünya çapındaki bir gizli ağa erişmelerine izin veriyor. Ana ağın en yoğun olarak denetlenen iki alanı, ana ağın kendi kodunu ve VeChainThor mobil cüzdanının güvenliğini içerir. İşin kod tarafında, kaynak kodu, fikir birliği algoritması güvenliği, sanal makine güvenliği ve düğüm iletişimi güvenliği “iyice” test ediliyor.

Bu işbirliği ile Authority Masternode güvenlik standartları oluşturulacak

Mobil cüzdanın test edilmesi, istihbarat toplama, uygulamanın genel güvenliğini denetleme ve sunucu güvenliği yapılandırması ve kimlik yönetimi denetimini içerir. Bu işbirliğinin en önemli özelliği, Authority Masternode güvenlik standartlarının oluşturulması. Kurcalama riskini azaltmak ve Blockchain’in işleyişini izlemek için standartlar oluşturulmakta ve böylece güvenli bir ortam oluşturulmakta. VeChainThor resmi bir blog yazısında şunları söyledi:

Güvenlik standardı, önerilen Masternode barındırma mimarisini, RPC güvenliğini, Masternode yapılandırma denetimini, güvenlik günlüğünü, ağ güvenliğini, DDoS korumasını ve diğer ilgili hizmetleri içerir.

“VeChainThor Blockchain’i dünya çapında en çok kullanılan Blockchain olacak.”

Daha sonra blog yazısında VeChainThor ekibi, VeChainThor Blockchain’inde güvencenin öneminden bahsetmekte ve “trilyonlarca beklenen işlemin” söz konusu olduğunu vurgulamakta. VeChainThor, bu firmalarla işbirliğine devam edeceğini belirtiyor ve sözlerine şunları ekliyor:

Post MainNet lansmanına devam ettikçe, VeChainThor Blockchain’i dünya çapında en çok kullanılan Blockchain olacak.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin