EOS’a çok önemli bir atama yapıldı, fiyatlar bundan nasıl etkilenecek?
EOS’a çok önemli bir atama yapıldı, fiyatlar bundan nasıl etkilenecek?

EOS’a çok önemli atama: EOS fiyatları nasıl etkilenecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

EOSIO Blockchain yazılımının ve EOS’un geliştiricisi olan Block.one, Avustralya’nın en büyük bankası ve dünyanın da en büyük bankalarından Commonwealth Bank’ın finans müdürü Rob Jesudason’u yeni COO ve grup başkanı olarak göreve getirdi. EOS 11,8 milyar dolar piyasa değeriyle ilk beşte yer alan bir kripto para. Bu gelişmeyle EOS’a çok önemli bir atama yapılmış oldu.

Bu atama EOS için önemli bir gelişme

Rob Jesudason, Asya Pasifik bölgesindeki en deneyimli finans uzmanlarından biri. Bu nedenle bu atama EOS için önemli bir gelişme. Commonwealth Bank dışında Rob Jesudason’ın, Barclays, JPMorgan ve Credit Suisse gibi kuruluşlarda da üst düzey yöneticilik alınında deneyimleri bulunmakta.

Rob Jesudason halen CBA’de Grup’ta Finansal Hizmetler ve Mali İşler Direktörü olarak görev yapmakta ve grup finansmanı, denetim, hazine, güvenlik, mülk ve yatırımcı ilişkilerini denetlemekte. Block.one’ın CEO’su Brendan Blumer, konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Rob Jesudason, endüstri inovasyonuna dahil olan ve yeni teknolojilerin benimsenmesine olanak tanıyan düzenleyici ilerlemesini kolaylaştıran küresel finansal servislerde başarısı kanıtlanmış bir sicile sahip. Onun yüksek performanslı Blockchain çözümleri yaratma önceliğimizle olan uyumu, Block.one için ideal ve o doğru kişiye yönelik kapsamlı araştırmamızın heyecan verici sonucu.

EOS’a çok önemli bir atama yapıldı, fiyatlar bundan nasıl etkilenecek?

Rob Jesudason ise konuya yönelik şunları söyledi:

Blockchain’in gelecek yıllarda pek çok endüstri üzerinde dönüştürücü bir etkisi olacak ve işletme modellerini yeniden düzenleyerek, tanımlayacak ve aynı zamanda maliyet ve riski azaltacak. Block.one’ın teknolojik inovasyonu hızlı, düşük maliyetli ve ölçeklenebilir bir Blockchain performansı sağlıyor ve bu yeni teknolojilerin kitlesel olarak benimsenmesi için zemin hazırlıyor. Pazarın Block.one’ın yaklaşımına verdiği güçlü tepki, onun dünyanın en hızlı büyüyen organizasyonlarından biri haline gelmesine neden oldu. Bu nedenle Block.one ekibine katılmaktan mutluluk duyuyorum.

EOS %7 düşüşle 13,5 dolar seviyelerinden işlem görmekte. Bu önemli atama EOS’un farkındalık yaratmasına neden olacak. İlerleyen zamanlarda bu gelişmenin EOS fiyatına olumlu yansıması beklenmekte.

Block.one hakkında

Block.one, yüksek performanslı Blockchain teknolojilerinde uzmanlaşmış bir açık kaynaklı yazılım yayıncısı. İlk projesi, güvenli veri aktarımı ve yüksek performanslı merkezi olmayan uygulamalar için tasarlanan bir Blockchain protokolü olan EOSIO. EOSIO, Mayıs 2017’de piyasaya sürülmesinin ardından, geliştiriciler için ilk performans Blockchain platformu olarak global notoriety aldı.

EOSIO mühendislik ekibi devrimci Delegated Proof of Stake (DPOS) uzlaşma mekanizmasının mucidi Dan Larimer tarafından yönetiliyor. DPOS, Blockchain işlemlerinin çoğunu küresel olarak işler ve Haziran 2018’de piyasaya sürülen EOSIO yazılımına güç sağlar. Block.one, Hong Kong, Californiya ve Virginia’daki ofisleriyle dünya çapında 200’den fazla kişinin istihdam edildiği bir Cayman organizasyonu.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Block.one

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin