KIN tokeni için özel Blockchain'in avantajları
KIN tokeni için özel Blockchain'in avantajları

KIN tokeni için yeni bir Blockchain: KIN’deki artış yüzde 50’yi aştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler mesajlaşma uygulaması Kik, geçtiğimiz yıl kripto para piyasasına Kin (KIN) tokenleri için bir ICO ile girdi. Toplamda 100 milyon ABD doları topladı ve kendilerini sosyal medya kripto para piyasasında büyük bir oyuncu olarak konumlandırdı. Başlangıçta bir ERC-20 tokeni olarak başlamış olsalar da, Kin Vakfı gelişmekte olan trendleri göz önünde bulunduruyor. 2018’in ilk çeyreğinde Stellar (XLM) Blockchain’ine geçiş işlemini başlattı. Şimdi, KIN tokeni tamamen yeni bir ürün yaratmak için bir hard forka karar vermiş görünüyor.

KIN tokeni için yeni bir Blockchain fikri

Kin Vakfı, Stellar ile yakın bir işbirliği içinde olmayı sürdürüyor ve geliştirme süreçlerinin orijinal Blockchain’a bir değer katabileceğini umuyor. Bununla birlikte, yeni bir Blockchain oluşturmak zaman yoğun ve pahalı bir süreç. Yeni KIN altyapısının yakında herhangi bir zamanda tamamlanamayacağı için iyi bir şans var. Yatırımcılar, Kik’in ilerlemeyi desteklemeyi amaçladığı ERC-20 tokeniyle uyumlu olmak zorunda kalacak.

KIN tokeninin tarihi

Birçok yeni ICO ve token projesinde olduğu gibi Kik, ERC-20 standardında bir proje ile başladı. Ethereum’un esnekliği ve akıllı sözleşme işlevselliği, muazzam bir proje kapsamına izin vermekte. Ancak bunlar, kod tabanı için Ethereum Blockchain’e bağlı. 2017’nin sonunda piyasa hacmndeki patlama, Ethereum’un ölçeklenebilirliğinde bazı zayıflıklar gösterdi. Eşi görülmemiş işlem hacmi nedeniyle, Ethereum yavaşlama ve yüksek ücretler yaşadı. Bunu yapabilecek daha büyük projeler, artık bu sorunları önlemek için diğer çözümlere bakıyor.

KIN için çözüm Stellar Blockchain’de yatıyor. XLM’nin Lightning Network’ünün erken uyarlanması, ileriye dönük olarak ölçeklenebilirlik sorunlarıyla daha iyi başa çıkmayı sağlayacak. Kin Vakfı, KIN’in Stellar’ın odaklanmış zihniyetinde daha az etkileneceğini söyledi. Ethereum’un merkezi olmayan uygulamalara daha geniş yaklaşımı çok gevşek. Şimdi, KIN genişlemek için daha fazla yer olduğuna ve özel bir Blockchain’in bu plana yardımcı olacağına inanıyor.

KIN tokeni için özel Blockchain’in avantajları

Ethereum standartları yüksek bir kişiselleştirme derecesi sunar. Ancak sıfırdan inşa edilmiş bir Blockchain ile kıyaslandığında hiçbir şey yoktur. KIN, Stellar kod tabanının çoğunu hard forkunda tutmayı amaçlarken, yeni seçenekler onlara sunulacak. Stellar işlemlerini doğrulamak için bir Bizans Anlaşması Sistemine bağlı ve özel bir versiyona geçmek KIN için algoritmayı yeniden tasarlamak demek. Bir proof of work veya proof of stake onlara farklı avantajlar ve kabiliyetler kazandıracak.

Kod tabanı üzerindeki kontrol, KIN’in güncellemeleri daha düzenli olarak ve daha spesifik olarak uygulamalarına da izin verecek. Stellar Blockchain’e kendilerini hard forku olmadan yerleştirmek, güncellemeleri ve yükseltmeleri zorlamak için onları Stellar’a daha fazla bağımlı bırakacak. Kendi Blockchain’ini kontrol ederken, Kin geliştiricilerin ihtiyaçlarını değerlendirebilir ve kod tabanını uygun şekilde değiştirebilir.

Son evrim

Sürekli olarak bir şeyi Blockchain temelli olarak önemli bir şekilde değiştirmek konusunda bazı tehlikeler olsa da, KIN bunu yaparken büyük bir esneklik göstermekte. Geliştirme ekibi, hamlelerden acı çekiyor gibi görünmüyor ve aslında birlik için KIN Reward Engine SDK gibi projelerle ilerliyor. Kin Vakfı’nın bir sosyal para birimi oluşturma arzusu, onların gelişiminin ön saflarında yer almakta. Güçlü bir gelişim platformu sunarken bu topluluğu genişletmeye odaklanmaya devam ettikçe, KIN iyi performans göstermeye devam edecek.

KIN, son 24 saatte yüzde 42’nin üzerinde artış kaydetti. KIN, gün içinde yüzde 55’e kadar yükseldi. Yazım sırasında KIN, 3 Satoshi başka bir ifadeyle 0,000270 dolar değerinde.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Globalcoinreport

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin