EOS ekibi ABD’deki öğrencilere kripto paraları ve Blockchain’i anlatacak
EOS ekibi ABD’deki öğrencilere kripto paraları ve Blockchain’i anlatacak

EOS ekibi ABD’deki öğrencilere kripto para sektörünü anlatacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

EOS ekibi ABD’deki öğrencilere kripto para sektörünü anlatacak. EOS’un geliştirici ekibi, ABD’de bulunan Virginia Tech üniversitesinde eğitim gören öğrencilere yardımda bulunmaya hazırlanıyor. EOS’un arkasındaki şirket olan Block.one’ın açıklamasına göre şirket, Virginia Tech’in Bilgisayar Mühendisliği bölümüne 3 milyon dolar bağışlayacak. Ayrıca üniversitedeki öğrencilerin kendilerini kripto paralar ve Blockchain konusunda geliştirmelerine de yardımcı olacak.

EOS ekibi ABD’deki öğrencilere kripto paraları ve Blockchain’i anlatacak

Virginia Tech, Milletler Topluluğu ülkeleri arasında önde gelen mühendislik kolejlerinden biri. Mühendislik alanındaki araştırma ve eğitimin mükemmelliği ile tanınmakta. Bu nedenle, müfredatlarına Blockchain teknolojisini de eklemeleri sürpriz olmamakta. Blockchain kurslarının geliştirilmesi için müfredatı güncellemek ve bilgisayar bölümü için fakülte ve personel kiralamak için üniversiteye 3 milyon dolar tahsis edilecek.

Block.one’ın CTO’su olan ve Virginia Tech’de öğrenim gören Dan Larimer de proje kapsamında bölüm öğrencilerine çeşitli dersler verecek. Ayrıca üniversitede Blockchain temalı seminerler düzenlenmesi için de çalışma yapılacak. Virginia Tech, Blockchain geliştirme üzerine yoğunlaşan lisansüstü dersler vermeyi ve Blockchain teknolojisinde kısa bir kurs yapmayı planlamakta. 2018 sonbaharından itibaren, bu programlar öğrenciler için kullanıma sunulacak.

Block.one, dünyayı daha şeffaf hale getirmek için Blockchain’i geliştirmeyi istiyor

Blacksburg’un milyar dolarlık startup ​​şirketi Block.one, dünyayı daha şeffaf ve güvenli hale getirmek için yazılım yeniliği yoluyla iletişim ve ticaret için Blockchain teknolojisi geliştirmeyi istiyor. Virginia Tech’in bilgisayar bilimleri bölümü başkanı Cal Ribbens, üniversitenin Blockchain endüstrisinin önde gelen firmalarından biri ile olan yeni işbirliğinin, üniversitenin birkaç Blockchanin projesi ve küçük sertifika programları geliştirmesini sağlayacağını açıkladı. Block.one’un kurucu ortağı ve CTO’su Dan Larimer konuya yönelik şunları söyledi:

Block.one, iş etkileşimlerinin bütünlüğünü artırarak daha iyi bir toplum yaratmaya kendini adamış bir şirket. Bunu gerçekleştirme potansiyeline sadece Blockchain sahip. Ve bu hedefe ulaşmak için, öğrencileri doğru bilgilendirmemiz gerekiyor. Bu nedenle Virginia Tech gibi önde gelen teknoloji kurumlarından biri ile çalışmak hayati önem taşımakta.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin