Kripto para patlaması en çok TradingView’in işine yaradı
Kripto para patlaması en çok TradingView’in işine yaradı

Kripto para patlaması en çok kime yaradı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TradingView.com, yatırımcılar için veri analiz araçları ve sosyal ağ olanakları sağlayan bir web hizmeti. Geçen yılki kripto para patlaması sayesinde yeni girişim fonlarında yaklaşık 40 milyon dolarlık bir artış sağladı. Platform, kripto para ve stokların iniş-çıkışlarına ilişkin analizler ve grafikler sunmakta. Bu nedenle kripto para patlaması en çok TradingView’in işine yaradı.

TradingView, birçok hizmeti ücretsiz olarak sunmakta

New York merkezli şirket, yatırım şirketi Insight Venture Partners liderliğinde 37 milyon dolarlık bir fon elde etti. TradingView, kullanıcıların kendi özelleştirilmiş finansal araçlarını geliştirmelerine olanak sağlayan Pine Script olarak bilinen JavaScript tabanlı bir programlama sağlar. Aylık planlar 15 dolardan başlar ve programa bağlı olarak  30 dolar veya 60 dolara kadar yükselir. Buna ek olarak, şirket ayrıca müşterilerin alım/satım ipuçlarına ve püf noktalarına ücretsiz olarak erişmelerine izin veriyor. Ancak ek grafikler ve uyarılara erişmek istiyorlarsa ücret alıyor.

Kripto para patlaması en çok TradingView’in işine yaradı

Bu yılın Mart ayından beri şirket yaklaşık sekiz milyon daha fazla kullanıcı topladı ve yüzde 61’in üzerinde trafiğe sahne oldu. Platform ayrıca hizmetlerini Nasdaq, Bitfinex ve Seeking Alpha gibi ortak web sitelerine ücretsiz olarak sunmaya başladı. New York merkezli şirket, yatırım şirketi Insight Venture Partners tarafından yönetiliyor. Daha fazla kurumsal yatırım şirketi kripto paralarla ilgilenmeye başladıkça, TradingView’in sosyal ağ unsuru finansal piyasalarda daha fazla dikkat çekecek.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bitsonline

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin