Coinbase Bitcoin forklarından gelen kripto paraları çekme fonksiyonunu destekliyor
Coinbase Bitcoin forklarından gelen kripto paraları çekme fonksiyonunu destekliyor

Coinbase Bitcoin forklarından gelen kripto paraları çekme fonksiyonunu destekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coinbase Bitcoin forklarından gelen kripto paraları çekme fonksiyonunu destekliyor. Coinbase, 5 Nisan’daki Coinbase blog yazısında, önümüzdeki ay içerisinde müşterilerin Bitcoin forklarından kendilerine gelen kripto paraları nakde çevirebileceğini açıkladı.

Coinbase Bitcoin forklarından gelen kripto paraları çekme fonksiyonunu sistemine ekliyor

Coinbase sisteme, Bitcoin forkları ile alakalı artık kripto paraları çekme fonksiyonunun ekleneceğini belirtti. Ancak Coinbase herhangi bir özel varlık için işlem desteği olmadığını da vurgulamakta. Coinbase, şubat ayında faaliyete başlayan ve ticaret odaklı bir hizmet olan  Coinbase Commerce’in de yeni çatallı varlıkları destekleme planı olmadığını belirtiyor.

Bitcoin forklarının geri çekilmesi için destek GDAX’ten sağlanacak

Bitcoin forklarının açıkça geri çekilmesi için destek de kripto para borsası olan GDAX’ten sağlanacak. Coinbase, bu forkları desteklemeyi Coinbase Custody Product adlı sitesinden de sürdüreceğini belirtti. Coinbase Custody ayrıca Bitcoin forklarının geri çekilmesini desteklemek için altyapı kuracak.

GDAX müşterileri Bitcoin forklarından gelen ürünleri, diğer kripto para ürünleri ile takas edemez

Dijital para birimindeki sabit forklar, Blockchain kurallarının forklarıyla oluşturularak, işlem geçmişini belirli bir zaman ve tarihe kadar paylaşır.  Başlıca Bitcoin forkları: Bitcoin Private (BTCP), Bitcoin Cash (BCH) ve Bitcoin Gold (BTG).

GDAX, müşterilerine Bitcoin forklarından gelen ürünleri nakde çevirme şansı verse de, GDAX müşterileri bu ürünleri diğer kripto para ürünleri ile takas edemez. Benzer şekilde Coinbase’de, müşterilerinin fork ürünlerini çekmesine izin verse de, takas ve ticarette aynı yeterlilikte değil. Coinbase tarafından yapılan açıklamada, ancak bunun Coinbase yerine GDAX’a eklenmesinin muhtemel olduğu belirtiliyor.

Bitcoin.com CEO’su ve Blockstream’ın CSO’su Bitcoin ölçekleme hakkında görüş ayrılığına düştü

Bu hafta başlarında Güney Kore’deki Deconomy 2018 konferansında, Bitcoin.com CEO’su ve Bitcoin Cash hayranı Roger Ver, Blockstream’ın CSO’su Samson Mow ile Bitcoin ölçekleme hakkında görüş ayrılığına düştü. Roger Ver, Samson Mow’un Bitcoin Core ekibinin, Bitcoin ekosisteminin farklı altkoinlerini parçaladığını ve dünya çapında kripto paranın yıllarca benimsenmesini geciktirdiğini söyledi.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin