Binance yeni kripto borsası için Blockchain'i tanıttı
Binance yeni kripto borsası için Blockchain'i tanıttı

Binance yeni kripto borsası için Blockchain’i tanıttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance salı günü yaptığı açıklamada, halka açık bir Blockchain ağı ile desteklenen, merkezi olmayan yeni kripto borsası tanıttı.

Binance yeni kripto borsası için Blockchain’i tanıttı

Kripto para borsasının açıklamasına göre; bu hareketin “şirketten topluluğa” geçiş olduğunu ve bunun için yeni bir Binance Zinciri oluşturacağını, bu zincirin de farklı Blockchain varlıklarının ticaretini yapmak veya transferini yapmak için kullanılacağı söylendi. Ek olarak; şirket, esasen Binance Coin’i (BNB) kendi Blockchain ağına (şu an BNB bir ERC20 tokeni ve Ethereum ağında çalışıyor) kaydıracağını söyledi. Ancak, borsanın ERC20 tabanlı tokenine sahip olan kullanıcılarının, bir çeşit token değişimine gidip gitmeyeceği belirsiz.

Token, Binance borsasının sunduğu merkezi hizmetler dışında, yeni gelecek olan Blockchain tabanlı borsanın temelini oluşturacak.

Binance yaptığı bir açıklamada:

Binance kullanıcılarına alışkın oldukları bir seviyede ticari deneyim sağlama konusunda önemli iyileştirmelerin yapılabileceğine inanıyoruz. Merkezileşmiş ve merkezi olmayan değişimler, yakın bir gelecekte, birbirini tamamlayan ve aynı zamanda karşılıklı bağımlılığa sahip olacaklar.

Saldırganları bulan ilk kişiye ödül!

Haber, Binance’ın geçtiğimiz günlerde borsa kullanıcılarından para çalmaya teşebbüs eden saldırganları takip etmek için bir ödül programı açıklamasından bir gün sonra geldi. Binance, saldırganların tutuklanmasına yol açan bilgileri paylaşan ilk kişi için 250.000 dolar değerinde BNB token vereceğini açıkladı.

Beklenebileceği gibi, CoinMarketCap’in verilerine göre, borsadaki BNB tokeninin fiyatının artışı yüzde 20’den fazla. Son birkaç gündür yaklaşık 8$ seviyesinde işlem görse de, son iki saat içinde yaklaşık 10$’lık bir zirveye ulaştı. Basın süresi itibariyle BNB, token başına yaklaşık 9.70 dolar seviyesinde işlem görmekte.

CoinDesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin