Crystal Token
Crystal Token

Pasif gelir elde etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı: Crystal Token

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ticaret botu gibi kripto para ticaretini kolaylaştıran çözümleriyle Crystal Token, kullanıcılarına yepyeni bir deneyim sunuyor.

Platformun web sitesi için tıklayınız.

Crystal Token nedir?

Crystal Token, akıllı yatırımlar alanındaki yenilikleri, Virtual Staking konsepti ile katı ve sabit bir pasif gelir kaynağı isteyen tüm yatırımcıların ihtiyaçlarını karşılamak için farklı yatırım planları ile yenileyen bir kripto para tokenidir.

Platform, yatırımcıların yapay zeka ile yürütülen bir ticaret botu kullanarak multicurrency (çok paralı) otomatik işlemler gerçekleştirmesine izin verecek.

Platform nasıl ortaya çıktı?

Crystal Token, müşterilere istikrarlı bir pasif gelir sağlamayı amaçlayan kripto para birimlerinin ve hizmetlerin yükselişini kucaklıyor. 2016 yılında bu tür bir yatırım sağlayan kredi platformu Bitconnect’in doğuşu, bu alanda emsal olmuştu.

BitConnect’in başarısının ardından, 2017’nin son bölümünde kredi hizmetleri sunan pek çok sayıda kripto para birimi piyasaya sürüldü. Ancak, çok azı hayatta kaldı ve BitConnect’ten başlayarak çoğu kapatıldı.

Olumsuzluklara ne sebep oldu?

Tüm bu yaşanan olumsuzlukların sebeplerini, Crystal Token ekibi şöyle tespit etti:

Uzun vadeli sermaye tahliyesi

Mevcut platformlar, müşterinin sermayesinin 3 ila 8 ay arasında değişen bir süre için kilitlendiği paketler sunuyor. Her ne kadar bu mekanizma ticarete daha çok para yatırılabilecek bir platformdan yana olsa da, çeşitli nedenlerden ötürü, müşteri için esnek bir seçenek olarak karşımıza çıkmıyor.

Gizli iş modelleri

Birçok platform, işletmelerinin ticaret operasyonlarına dayalı olduğunu iddia ediyor, ancak bu tür faaliyetler hakkında kanıt yok. Bir hipotez, Bitcoin‘e olan ilginin artması ve bunun sonucunda ortaya çıkan hacimlerin artması nedeniyle başarılarının şimdiye kadar mümkün olabileceği yönünde.

Bu durumda, kullanıcıların çıkarları ancak yeni üyeler programa katılırsa ve bir Ponzi şemasına yer verilirse ödenebilir. Birden çok iş modeline dayanan sürdürülebilir programlar için araştırmaya ihtiyaç duyulduğu açıktır.

Dikey yönetim

Mevcut platformlardaki hüküm ve koşullar, yönetimin, müşterinin ön onayı olmaksızın, platformun kullanımı veya işlevselliği ile ilgili herhangi bir şeyi aniden değiştirmesine izin verir. Yeni bir koşul, müşterilerin bir kısmının özgürlüğünü ve zihniyetini etkilediğinde büyük bir sorun ortaya çıkarmaktadır.

Tekli trading stratejisi

Kripto pazarının hızlı gelişimi, aynı ticaret stratejisini benimseyenler için zaman içinde karlı olmayı imkansız hale getiriyor. Bu nedenle, farklı ticaret stratejilerini kullanmanın ve farklı piyasa koşullarına uyum sağlamanın önemi açık

Tokenleri harcamak için sınırlı alan

Müşteriler genellikle, yalnızca yatırım programına katılma amacı ile ve yalnızca platformda token harcarlar. Pazar yerleri ve banka kartları gibi yeni hizmetlerin etkinleştirilmesinin, token için daha fazla değer ve büyüme yaratacağı açıktır.

Peki Crystal Token tüm bu problemlere nasıl çözümler getiriyor?

Crystal Token, yol haritası boyunca, platform ve müşterileri için gelir yaratacak bir dizi özellik öneriyor. Şimdi bu yepyeni platform tarafından ortaya atılan yenilikçi iş modellerine göz atalım.

Çoklu para ticareti

Platformun ana faaliyet alanı, araştırma ekibi tarafından geliştirilen özel bir trading botu aracılığıyla otomatik olarak gerçekleştirilen kripto para ticaretidir.

Bir hizmet olarak trading
Bir hizmet olarak trading

Bir hizmet olarak trading

Crystal Token ekibi, ticaret performansları değerlendirildikten sonra müşterilere, platforma Crystal Token yatırımı yaparak, elde edilen kârlara uygulanan ücretler üzerinden otomatik çoklu kripto para ticareti yapma fırsatı sunmayı amaçlıyor.

Dahili borsa

Crystal Token, zaman penceresi konseptine dayanan yenilikçi bir dahili borsa ile geliyor. Bu borsa, Crystal Exchange CYL tokenleri ve ETH’nin alım satım işlemlerini yönetiyor. Her bir işlem, her biri altı ardışık saat için geçerli olan bir zaman penceresi içinde kalıyor (Dolayısıyla, her gün dört zaman penceresine bölünür).

Dahili borsa
Dahili borsa

Bir zaman penceresi boyunca, kullanıcılar bir miktar CYL tokeni satmaya veya satın almaya karar verebilir. Geleneksel bir borsadan farklı olarak, kullanıcının istenen satış fiyatını belirtmesi gerekmiyor. Bir CYL tokeninin fiyatı, sürekli olarak talep ve teklif temelinde, zaman penceresinin sonuna kadar dalgalanıyor.

Auto burn

Bir dizi kullanılmayan token periyodik olarak yakılacak. Böylece tokenin değeri her halükarda artacak.

Platformun sunduğu hizmetlerden elde edilen tüm gelirler, token değerini (ör. Tokenlerin yeniden satın alması) ve program için ek fonlar olarak artırmayı amaçlayan girişimlere yeniden yatırılacak.

Pazar yerleri ve banka kartları

Visa Debit
Visa Debit

Platform ekibi, Crystal Token’e katma değer sağlamak için tokenlerini kullanan bir dizi ek hizmet geliştirecek. Özellikle, bir pazar yeri geliştirmeyi ve uzun vadede sadık kullanıcıların çevrimdışı mağazalarda tokenlerini doğrudan harcamalarına olanak sağlayacak banka kartları dağıtmayı hedefliyorlar. Ayrıca alınan tüm kararları müşterileriyle tartışacaklar.

ICO detayları

Crystal Token ICO’ya devam ediyor. Kullanıcılardan sıkça gelen sorular ışığında, platforma destek vermek ve yatırım yapmak için izlenen adımlardan söz edelim.

Katılmak için ne yapmak gerekli?

Platformun ICO süreci; bir ön satış aşaması, üç ana aşama ve bir final token satışından oluşuyor. Her aşamanın tarihi ve saati platformun resmi web sitesi aracılığıyla ilan ediliyor.

Her gün, rastgele bir zamanda, 5.000 ila 50.000 arasında rastgele token satışa sunuluyor. Satılmayan tokenler ise yakılıyor.

ETH ve BTC’lerinizi dashboard’a yatırarak ICO’ya katılabilirsiniz. Sistem otomatik olarak CYL tokenlerini satın alacak ve bunları dashboard’unuza aktaracaktır. Bu tokenler bir Virtual Staking sözleşmesi açmak için hemen kullanılabilir.

Bu token satışının, diğer platformlarda olduğu gibi aylarca paranızı kilitlemediğini belirtmek gerek.

Crystal Token ICO aşamaları
Crystal Token ICO aşamaları

CYL tokenlerini başka kripto para birimleriyle satın almak için ne yapılabilir?

Dashboard üzerinden bu işlem doğrudan gerçekleştirilebiliyor. Bitcoin ve Ethereum ile alımlarınız için dashboard yeterli. Diğer kripto para birimleri için ise platform ile Telegram üzerinden iletişime geçmeniz gerekiyor.

Crystal Reward nedir ve nasıl çalışır?

Crystal Reward, CYL tokenlerini satın alan ve bunları dashboard’da tutan herkesi ödüllendirmeyi amaçlıyor!

Her gün sonunda, o gün içinde alınan ETH’nin %10’unu orantılı olarak dashboard’da en az 1.000 CYL tokeni tutan insanlara dağıtacaklar. Dağıtım VCYL tokenleri cinsinden yapılacak (1 VCYL = 0.001 ETH).

Bu özel fırsatı kaçırmayın!

Bu eşsiz platformu destekleme fırsatını kaçırmayın deriz. ICO 2.0’ın başlamasına yalnızca 3 gün ve 19 saat kaldı. Bu süreçte 20 bin CYL token kullanılabilir olacak ve token fiyatı 0.001 ETH/CYL olarak belirlenmiş durumda.

Daha fazla bilgi için Crystal Token web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Whitepaper için tıklayınız.

Crystal Token

Telegram Kanalı (Haberler)Telegram Sohbeti – FacebookTwitter

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin