Grayscale Investments, Bitcoin ETF hazırlıkları mı yapıyor?
Grayscale Investments, Bitcoin ETF hazırlıkları mı yapıyor?

Kripto varlık yöneticisi Grayscale son çeyrekte rekorunu ikiye katladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Milyar dolarlık kripto para varlık yöneticisi Grayscale Investment, bugüne kadarki en büyük çeyreklik gelirini bildirdi. 2020’nin 2. çeyreğinde 905,8 milyon dolar getiri sağlayan şirket yılın ilk çeyreğinde kaydettiği 503,7 milyon dolarlık rekorunu neredeyse iki katına çıkardı.

Grayscale ilk çeyrekte kırdığı rekoru iki katına çıkardı

Kripto para sektörüne odaklanan yatırım şirketi, son raporunda rekor getiri duyurdu ve bu yılın ilk yarısında toplam 1,4 milyar dolar topladığını belirtti. Belgede şunlar yazıyor:

İlk kez, 6 aylık bir süre boyunca Grayscale ürünlerine girişler, 1 milyar dolar eşiğini aşarak, ekonomik belirsizlikle karakterize edilen bir arka plana rağmen dijital varlıklar için sürekli talep olduğunu gösterdi.

Grayscale’in ürünleri ne sağlıyor?

Grayscale’in ürünleri, yatırımcılara herhangi bir kripto cüzdanını veya özel anahtarı yönetmek zorunda kalmadan kripto paralarla etkileşime girmesini sağlıyor. Yatırımcıların sırasıyla BTC ve ETH ile etkileşim kurmasını kalmasını sağlayan Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) ve Grayscale Ethereum Trust (ETHE) üç ayda bir sırasıyla 751,1 milyon ve 135,2 milyon dolar girdi kaydetti.

Grayscale’e göre, GBTC ürünlerine girişler, mayıs ayındaki halving etkinliği sonrasında piyasaya yeni çıkarılan Bitcoin arzını da aştı. Bunun BTC değerlemesi için olumlu olduğu ifade ediliyor.

Firma, yeni yatırımcıların 124,1 milyon dolarlık giriş yaptığını ve bunun yatırımcı tabanının %57’sini oluşturduğunu sözlerine ekledi. Geri dönen kurumsal yatırımcıların %81’i fonlarını birden fazla ürüne tahsis etti, bu da kurumların artık altcoinlere döndüğü anlamına geliyor.

Bu arada bir analist yeni Bitcoin tahmini ile gündemde. Detayları buradan okuyabilirsiniz.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin