Kripto milyarderleri seçimini yaptı: Syntera
Kripto milyarderleri seçimini yaptı: Syntera

Kripto milyarderleri hep onu seçiyor: Syntera nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto milyarderleri seçimini yaptı. Syntera token satışı devam ediyor. Bu büyük fırsatı kaçırmayın!

En popüler iş dergisi Forbes, her yıl Dünyanın En Zenginleri listesini yayımlıyor. Bu listede, başarıya ulaşmış iş adamlarının ilginç ve benzersiz bir fikirle ortaya çıkarak zenginliğe ulaştığını görüyoruz. Çoğumuz, dünyanın en zengin insanları arasında yer almanın çok zor hatta imkansız olduğunu düşünüyor. Peki ya onlardan biri olmanın başka bir yolu olsaydı? Fikir üretmek veya yeni işler ortaya çıkarmak zorunda değilsiniz, yalnızca kripto paralara yatırım yapmanız yeterli.

Dünyada artık yepyeni bir milyarder grubu var: Kripto milyarderleri. Örneğin kripto para satın alıp değerinin yükselmesini beklemek bir seçenektir, aynı Winklevoss kardeşlerin yaptığı gibi. 2013’te dünya Bitcoin rezervinin %1’ini 11 milyon dolar karşılığında tek başlarına satın aldılar ve şu an 1,17 milyar dolarlık bir servetleri var.

Bir başka seçenek ise kendi kripto parasına sahip yeni bir projeye katılmak. Syntera, büyük yatırımcılar veya yeni başlayanlar için umut verici bir ürün geliştirmek ve para kazanmak büyük bir fırsat sunuyor.

Peki nedir bu Syntera?

Syntera, Blockchain ve paylaşım ekonomisinin prensiplerine dayanan bir çözüm kompleksi oluşturan bir platformdur. Birbirlerinin yararı için işbirliği yapan bir kullanıcı topluluğu oluşturur.

Dünya genelinden halihazırda büyük bir ilgiyi üzerinde toplayan Syntera, token satışı aşamalarının 13’ünü de tamamlamış durumda. Platform, bu süre zarfında dünya genelinde 6,5 milyon token sattı.

Syntera, kullanıcılarının finansal başarıya ulaşmasına yardımcı olmak için tasarlandı:

İki ekonominin sinerjisi

Blockchain ve paylaşım ekonomisi, insanların kaynakları paylaşabileceği, işlemler yapabileceği ve kişisel verilerin akıllı sözleşme teknolojisi tarafından korunduğundan emin olunan bir ekosistem yaratmak için bir araya getirildi.

Syntera Sharing Coin

Syntera platformu kendi iç kripto para birimi olan Syntera Sharing Coin tarafından destekleniyor. SSC, pazar yerinde işlem yapmak, P2P Borsası’nda işlem yapmak, Hedge Mining Programı’na yatırım yapmak için kullanılır. SSC’nin kullanımıyla değeri büyür ve token sahiplerine kâr getirir.

Topluluk

Platformun her kullanıcısı, planların gerçekleştirilmesi ve hedeflere ulaşmak için toplum tarafından sağlanan kaynaklara erişebilir.

Paranızı doğru kullanmanız adına büyük bir şans sunan Syntera ile bir sonraki Chris Larsen (Forbes listesinin zirvesindeki kripto para milyarderi), niye siz olmayasınız?

Larsen, Blockchain teknolojisini kullanan bankalar için uluslararası ödemeleri ve Ripple’ın tokeni olan XRP’yi ortaya çıkaran şirket olan Ripple’ı yarattı. 5,2 milyar XRP’ye sahip ve sahip olduğu kripto paraların net değeri 8 milyar dolar.

Forbes listesindeki bir diğer milyarder ise Matthew Mellon. Kendisi, doğru karar alma konusunda harika bir örnek zira XRP’nin erken yatırımcılarından. An itibarıyla XRP sayesinde elde ettiği net servet 1 milyar dolar. Buradan da anlıyoruz ki doğru projeyi seçmek, herkesi başarıya götürebilir.

Kripto milyarderleri seçimini yaptı: Syntera fırsatını kaçırmayın!

Syntera token satışı hala devam ediyor. Bu harika projeye katılma fırsatını kaçırmayın!

Detaylı bilgi için platformun resmi web sitesini ziyaret edebilir, aşağıdaki adreslerden sosyal medya kanallarına abone olabilirsiniz.

Syntera

FacebookMediumInstagramTwitterTelegram Chat

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin