starbucks, blockchain, bitcoin, kripto para haberleri, blockchain haberleri
starbucks, blockchain, bitcoin, kripto para haberleri, blockchain haberleri

Ünlü kahve zinciri Starbucks, Blockchain teknolojisi kullanacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Starbucks yönetim kurulu başkanı Howard Shultz, salı günü şirketin yeni ödeme uygulamalarında Blockchain teknolojisini kullanmasının mümkün olduğunu söyledi.

Bir Fox Business segment programında Maria Bartiromo’e açıklamalar yapan Schultz, yeni ödeme uygulamasında bir kripto para birimi kullanıp kullanamayacağı konuşuldu. Ünlü kahve perakendecisinin bu uygulamada daha merkezi bir ödeme sistemi yerine, Blockchain kullanıp kullanmayacağı soruldu. Schultz, şirketin muhtemelen bu teknolojiye yönelik geliştirmeler yapacağını söyledi ve sözlerine şöyle devam etti:

“Bence Blockchain teknolojisi uygulamaya entegre bir tren rayı olacak ve Starbucks’ta bu rayın üstüne oturacak.”

Starbucks, ödeme kanallarına Blockchain teknolojisini entegre edecek

Bu açıklama eski CEO’nun, Blockchain teknolojisini özellikle ödemeler konusunda kullanmayı planladığı hakkında yaptığı konuşmadan yaklaşık bir ay sonra geldi.

Schultz, Blockchain teknolojisinin, şirketin digital müşteri ilişkilerini genişletme konusunda bir rol oynabileceğini ancak nihai olarak şirketin bu Blockchain teknolojisini pratikte nasıl uygulayacağının araştırılacağını söyledi ve sözlerini şöyle tamamladı:

 “Blockchain teknolojisi, kripto para servisi sağlayan bir tüketici uygulaması olacak. Bununla birlikte yeni bir çağa adım attığımızı düşünüyorum.”

Coindesk

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin