TRON’un yeni platformuna bir destek daha! TRON fiyatı ne olacak?
TRON’un yeni platformuna bir destek daha! TRON fiyatı ne olacak?

TRON’un yeni platformuna bir destek daha! TRON fiyatı ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON (TRX), bir çok kripto para birimi borsasının desteğini alıyor ve lansman öncesinde lider platformlarda listelenmeye devam ediyor. TRON’un yeni platformuna bir destekte ünlü kripto para birimi borsası Bittrex’ten geldi.

Bittrex TRON’un yeni platformunu destekliyor

Son zamanlarda, Bit-Z borsası da yeni platformu destekleyeceğini açıkladı. TRON, ayrıca Zebpay, Einstein, WaxirX ve Bithumb gibi borsalarda da listelenmeye başlandı. Şimdi, dünyanın önde gelen kripto para borsalarından biri ve ABD’deki en popüler platform olan Bittrex, TRON’un ana ağ lansmanını destekleyeceğini açıkladı. Bittrex resmi Twitter hesabından konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Bittrex borsası, 21 Haziran 2018 için planlanan TRON Blockchain güncellemesini destekliyor. Tüm TRX token sahiplerinin, bu süreç, zamanlama ve diğer önemli bilgiler hakkında daha fazla bilgi edinmek için müşteri destek dokümanımızı okuması gerekiyor.

TRON son 24 saatte %9’dan fazla artış kaydetti

Resmi web sitesindeki müşteri destek belgesi, TRON tutan Bittrex kullanıcısının takas öncesinde sahip olduğu TRX’lere aynen sahip olacağını ve Bittrex’in eski tokenleri desteklemeyeceğini veya ticaretini yapamayacağını söylüyor. Bittrex, platformdaki TRON işleminin dengelerini doğru bir şekilde çekmek için ticaretini durdurabilir ve TRX cüzdanını kapatabilir. 21 Haziran ABD saatiyle 01:00 itibariyle onay bekleyen TRX transfer işlemleri ise onaylandığında kazanç TRX cinsinden olmayabilir.

Buna ek olarak platform, TRX tokenini yalnızca Bittrex ve TRON ekibi tarafından tatmin edici olan geçiş süreci sona erdiğinde yeniden etkinleştirecek. Konuyla ilgili Twitter aracılığıyla TRON kurucusu Justin Sun, Bittrex’e destekleri için teşekkür etti. CoinMarketCap verilerine göre, TRON şu anda 5 milyar dolarlık bir piyasa değeriyle 0,08 dolar seviyesinden işlem görüyor ve son 24 saatte %9’dan fazla artış kaydetti.

TRON şu anda küresel pazarda 10. sırada

TRON ilk 10’a geri döndü ve şu anda küresel pazarda 10. sırada. Bu haber TRON destekçilerini sevindirdi  ve çoğu artık TRON’un bundan sonra artış hızını devam ettireceğine inanıyor. TRON’un bu haber sonrasında ilk 10’a girmesi nedeniyle, Justin Sun Twitter üzerinden şunları söyledi:

Top 10 sadece bir başlangıç!

Bir kripto meraklısı olan Artur Ledowski konuya yönelik şu yorumu yaptı:

TRON derin bir düşüş olmadan yükselen tek kripto para! Kriptolar iyidir, bir problemin çözümü için kriptolar daha da iyidir! TRON için parlak bir geleceği öngörüyorum, çünkü eğlence dalını etkilemeye çalışmak için bir token sağlamıyorsunuz!

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin