featured

TRON’un fiyatını etkileyebilecek 3 kritik tarih!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON (TRX) için kritik tarihler yaklaşmaya başladı. TRON’un Testnet’i bu yıl 31 Mart’ta hem Twitter hem de Periscope’ta canlı yayın aracılığıyla piyasaya sunulduğu anda yeni bir geri sayım başladı. TRON ağının MainNet versiyonunu piyasaya sürülürken en iyilerden biri olarak gösterildi. Ana ağ (mainnet) lansmanı ile birlikte, TRON projesi için aynı derecede önemli olan iki kritik tarih daha var. TRON yatırımcılarını bekleyen TRON’un fiyatını etkileyebilecek 3 kritik tarih şu şekildedir:

31 Mayıs 2018 Tarihi

TRON ana ağının resmi açılış tarihi. Bugünden itibaren MainNet açılışına 33 gün var. TRON kurucusu Justin Sun, Twitter sayfası aracılığıyla, açılışın zamanını hesapladı.  Justin Sun attığı tweette, şunları söyledi:

TRON ana ağ lansmanı için geri sayım: 41 gün, 984 saat, 59.040 dakika, 3,542.400 saniye!

MainNet lansmana doğru geri sayıma ithaf edilen bir Reddit sayfası da var.

21 Haziran 2018 Tarihi

TRON Vakfı’nın ERC20 platformundan token geçişini tam gelişmiş TRON ağına başlatacağı zaman bu tarih önemli. Borsalardaki tüm işlemlerin, süreç otomatik olarak gerçekleştiğinden 22 Haziran’dan 23 Haziran’a kadar işlemlerin dondurulması tavsiye ediliyor. Kullanıcılar belirlenen günlerdeki geçişi kaçırırsa, kullanıcıların bunu yapmasını kolaylaştıracak sonsuza kadar destekleyici bir değişim (henüz adlandırılacak) olacak. Göç, kullanıcılar için token ve kripto paraların güvenliğini garanti altına alacak değiş tokuşlardan olacak.

26 Haziran 2018 Tarihi

Bu tarihte Süper Temsilci (Super Representative) seçimleri yapılacak. Süper temsilci, TRON ağındaki muhasebecidir. Toplam 27 süper temsilci seçilecek. Bu temsilciler, paket işlemi gerçekleştirmek ve blok oluşturmak için ağda dağıtılan işlem verilerinin doğrulanmasından sorumlu olacaklar. Süper temsilci bilgileri TRON ağında herkese açıktır.

TRON’un fiyatını etkileyebilecek tarihler sektörü heyecanlandırıyor

Gelecekte TRON’un daha fazla borsada listelenmesine ek olarak, yukarıdaki 3 tarih, önümüzdeki günlerde kripto para piyasasını ve sektörünü heyecanlandırıyor. Etkinliklerle uyumlu yatırımlar yapmanın en iyi yolu, sayısız mevcut mobil uygulamayı kullanarak kendi geri sayımlarınızı ayarlamak veya telefonunuzda yalnızca takvim hatırlatıcılarını aktif hale getirmektir.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cryptonewsmonitor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin